Forum » Pomoč in nasveti » lcd zaslon težave
lcd zaslon težave
zelenjava ::
Pozdravljeni!
Včeraj sem kupil novi lcd philips 5000 series 37 inch,Ko ga malo dotakneš se ekran maje notri.med plastiko ki je zaslon vgrajen je tudi na večih mesti po 2 do 5 mm lufta,To pomeni da je površno sestavljen.Klical sem big bang, so rekli naj prinesem nazaj da vidijo.Kja menite je to da se ekran notri v ohišju maje če se malo dotakneš normalno ali ne.Kaj naj zahtevam novega ali kaj drugega.Npr če mi ponudio servis.stal pa je 650 eurov.Lp Miha.
Včeraj sem kupil novi lcd philips 5000 series 37 inch,Ko ga malo dotakneš se ekran maje notri.med plastiko ki je zaslon vgrajen je tudi na večih mesti po 2 do 5 mm lufta,To pomeni da je površno sestavljen.Klical sem big bang, so rekli naj prinesem nazaj da vidijo.Kja menite je to da se ekran notri v ohišju maje če se malo dotakneš normalno ali ne.Kaj naj zahtevam novega ali kaj drugega.Npr če mi ponudio servis.stal pa je 650 eurov.Lp Miha.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dodatno usposabljanje za voznike terenskih vozil.Oddelek: Na cesti | 2849 (2203) | Heavy |
» | Windows 8 - zaslon na dotik.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1445 (1180) | PacificBlue |
» | Problem z polnjenjem prenosnika (stik polnilca v priključku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1039 (984) | M-XXXX |
» | Napajalnik problem!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1983 (1800) | TribesMan |
» | Problem - Thunderbird odklepOddelek: Navijanje | 1219 (1046) | element |