Forum » Pomoč in nasveti » Bios upgrade
Bios upgrade
wishmaster ::
najprej morš vedet katero matično ploščo maš (točn tip drugač boš imel več škode in koristi).Potem najdeš Bios na strani od proizvajalca matične plošče.Tam najdeš bios za tvojo plato.Ko si ga potegneš dol,si preberi navodila,ker morš v biosu nastavit določene nastavitve (odvisno od plate ktero uporabljaš).Jaz ti priporočam da si napraviš dos zagonsko disketo in posnameš še gor program za flešanje bios in datoteko z biosom).Potem pa lahk greš flešat bios.Tu upaj da ti ne bo zmanjkalo elektrike ali da ne boš flešal napačnega biosa,ker lahk v najslabšem primeru uničiš matično ploščo.
Jaz ne vem katere nastavitve morš spremenit.
Jaz ne vem katere nastavitve morš spremenit.
Airskull ::
Še bolj preprosto je če imaš matično plato od Epoxa ker potem samo skopiraš nov bios na disketo ponovno zaženeš, potem pa pri zagonu pritisneš alt+F2(se mi zdi) in ti avtomatično flasha z diskete. Majo tud nekateri drugi proizvajalci podobne stvari.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Zico ::
Imam Canyon 9b2as maticno ki podpira adv flash bios sam pol ko vpisem Nb722525.bin datoteko se ne naredi nec to v Awdflash
pliz help
pliz help
jlpktnst ::
awdflash.exe?
- bootaj v dos
- poglej ce je fajl v imeniku
- poglej ce je ime pravo
Raje pa uporabi kr switch sistem zate naprimer:
'awdflash Nb722525.bin old_bios.bin /cc/cd/cp/py/sy/r'
(za spisek opcij pa 'awdlflash /?')
(cc,cd,cy resetirajo bios, py je da ga sploh flasha, sy pa je backup, r = reset na koncu)
Upam da sem razumel, pa ne pozabi pogledat kak manual od plate, tam 100% pise kaj o tem...
LP
- bootaj v dos
- poglej ce je fajl v imeniku
- poglej ce je ime pravo
Raje pa uporabi kr switch sistem zate naprimer:
'awdflash Nb722525.bin old_bios.bin /cc/cd/cp/py/sy/r'
(za spisek opcij pa 'awdlflash /?')
(cc,cd,cy resetirajo bios, py je da ga sploh flasha, sy pa je backup, r = reset na koncu)
Upam da sem razumel, pa ne pozabi pogledat kak manual od plate, tam 100% pise kaj o tem...
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebujem ISO originalnega CD-ja za matično ploščo Asus M2N SLI DeluxeOddelek: Pomoč in nasveti | 1501 (1067) | Enron x86 |
» | Flashanje BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 4502 (4305) | jackorsen88 |
» | WinFast Bios update error!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1714) | ender |
» | Napačen bios :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1193) | Azrael |
» | (pre)velik diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2431 (1884) | jest10 |