Forum » Pomoč in nasveti » Windows Server 2003 - blue screen pri namestitvi
Windows Server 2003 - blue screen pri namestitvi
repetitor ::
Pozdravljeni,
naj razložim v čem je problem. Imam računalnik z matično ploščo Intel D510MO ter 2GB Patriot ramom. V njem sem imel tudi 32GB SSD disk. Na njem sem brez problemov namestil Windows Server 2003. Sedaj pa sem se odločil zamenjati disk. Kupil sem novega 500GB WD 2,5' disk. Hotel sem spet namestiti Windows Server 2003. Nameščam ga preko UBS ključa. Začne z namestitvijo, potem pa ko napiše Setup is starting Windows dobim blue screen. Koda napake je 0x0000007B.
Verjetno je to problem z diskom? Imate kak nasvet, kaj naj poizkušam narediti? Sem že iskal po googlu rešitve, vendar mi še vedno ne dela.
V naprej hvala za odgovore.
naj razložim v čem je problem. Imam računalnik z matično ploščo Intel D510MO ter 2GB Patriot ramom. V njem sem imel tudi 32GB SSD disk. Na njem sem brez problemov namestil Windows Server 2003. Sedaj pa sem se odločil zamenjati disk. Kupil sem novega 500GB WD 2,5' disk. Hotel sem spet namestiti Windows Server 2003. Nameščam ga preko UBS ključa. Začne z namestitvijo, potem pa ko napiše Setup is starting Windows dobim blue screen. Koda napake je 0x0000007B.
Verjetno je to problem z diskom? Imate kak nasvet, kaj naj poizkušam narediti? Sem že iskal po googlu rešitve, vendar mi še vedno ne dela.
V naprej hvala za odgovore.
bluefish ::
SATA disk? V tem primeru boš moral v BIOS-u nastaviti na IDE mode. Podoben problem pri WHS: http://social.microsoft.com/Forums/en/w...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 bi delil WIFI omrežje. Kako ?Oddelek: Omrežja in internet | 668 (534) | Spc |
» | 1.5TB Seagate - Bad Sektorji ?Oddelek: Strojna oprema | 1325 (1136) | ender |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | XP ali 2003?Oddelek: Operacijski sistemi | 1557 (1132) | jan01 |
» | WinXP + sata disk problemOddelek: Operacijski sistemi | 1390 (1243) | kanzyani |