Forum » Programiranje » C++ izris trikotnika
C++ izris trikotnika
X-Men ::
Lp, pregledal sem vse na forumu. Pravega odgovora nisem našel. Rad bi naredil C++ program, v katerega vpišeš dimenzijo in ti izriše trikotnik. Uspelo mi je narediti kvadrat. Trikotnik se mora v prvi vrstici začeti z eno zvezdico, v drugi dve zvezdici in tako dalje do zadnje vrstice. Nujno bi rabil. Hvala za odgovor.
X-Men ::
To sem videl, samo si nekaj dosti nisem pomagal s tem. Dobro bi bilo, če bi še bila kaka razlaga.
technolog ::
Potem ni to poljuben trikotnik, ker ne moreš recimo imet trikotnika s stranicami 10, 8, 6.
Pomoje je tisti link ki ga je dal Tutankhamun ok.
Pomoje je tisti link ki ga je dal Tutankhamun ok.
Tutankhamun ::
std::string zvezdice; std::cin >> velikost; for (int i = 0; i < velikost; ++i) { zvezdice += '*'; std::cout << zvezdice << std::endl; }
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matematika - piramida pomočOddelek: Šola | 932 (742) | stb |
» | matematika, geometrije v ravnini, telesaOddelek: Šola | 3251 (2620) | manniac |
» | [C] izris trikotnika v konzoliOddelek: Programiranje | 4154 (2429) | darkkk |
» | Matematični problem površina trikotnika v katerem so krogiOddelek: Šola | 1869 (1669) | dannyxp |
» | [visual c++] Rabim nasvet, razbijanje števila na števkeOddelek: Programiranje | 3024 (2391) | hexor |