Forum » Pomoč in nasveti » Sinhronizacija kontaktov v Gmail-u in Google Apps-u
Sinhronizacija kontaktov v Gmail-u in Google Apps-u
jzmx ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če se je že kdo ukvarjal s sinhronizacijo kontaktov v Gmail-u (privat mail) in kontaktov v Google Apps-u (služben mail).
Želja je sledeča. Vpišem nov kontakt v službi in se mi kontakt vpiše tudi v privat imenik in obratno. Gre zato, da se kontakti sinhronizirajo še s telefonom, ki pa ga lahko sinhroniziram bodisi samo s privat ali pa samo s službenim mailom naenkrat.
Problem se pojavi, ko združujem kontakte (mail in telefonsko številko). S telefonom imam vklopljeno sinhronizacijo s službenim mailom. Tam združim dva podatka (mail in telefonsko številko) za eno osebo. Če sedaj priklopim sinhronizacijo telefona na privat mail se mi spet pojavita dva kontakta, ki sem jih predhodno že združil.
Zanima me, če se je že kdo ukvarjal s sinhronizacijo kontaktov v Gmail-u (privat mail) in kontaktov v Google Apps-u (služben mail).
Želja je sledeča. Vpišem nov kontakt v službi in se mi kontakt vpiše tudi v privat imenik in obratno. Gre zato, da se kontakti sinhronizirajo še s telefonom, ki pa ga lahko sinhroniziram bodisi samo s privat ali pa samo s službenim mailom naenkrat.
Problem se pojavi, ko združujem kontakte (mail in telefonsko številko). S telefonom imam vklopljeno sinhronizacijo s službenim mailom. Tam združim dva podatka (mail in telefonsko številko) za eno osebo. Če sedaj priklopim sinhronizacijo telefona na privat mail se mi spet pojavita dva kontakta, ki sem jih predhodno že združil.
JayKay ::
če imaš Google apps standard edition /free varianto, se ne da avtomatsko sinhronizirat. Lahko edino uvoziš csv iz tvojega gmaila v GApps kontakte in tam zdruziš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razbit telefon, kako do kontaktov na google serverjuOddelek: Mobilne tehnologije | 2353 (1700) | Zmajc |
» | Prestop z Gmaila na Microsoft Outlook -TEŽAVEOddelek: Pomoč in nasveti | 2000 (1799) | novuporabnik |
» | Singhronizacija GSM, Outlook in ExchangeOddelek: Pomoč in nasveti | 4325 (4199) | SLO_Matej |
» | Kateri gsm ustreza naslednjim zahtevam?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2430 (1999) | amigo_no1 |
» | Hotmail uvaja aliase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20281 (18670) | kitara8 |