Forum » Omrežja in internet » Google.com, Gmail ne dela, dela pa google.si
Google.com, Gmail ne dela, dela pa google.si
ljuri1 ::
Torej vse kar je povezano z googlom v angleškem jeziku ne dela. Kar je povezano z slovenskim deluje.
Enako je v vseh brskalnikih. Izpiše pa mi : Napaka (HTTP 404 Ni mogoče najti) pomeni, da je Internet Explorer vzpostavil povezavo s spletnim mestom, vendar ni našel strani, ki ste jo želeli. Morda stran začasno ni na voljo ali pa je spletno mesto spremenilo ali zamenjalo stran.
Ne znam rešiti težave. Hvala za pomoč.
Enako je v vseh brskalnikih. Izpiše pa mi : Napaka (HTTP 404 Ni mogoče najti) pomeni, da je Internet Explorer vzpostavil povezavo s spletnim mestom, vendar ni našel strani, ki ste jo želeli. Morda stran začasno ni na voljo ali pa je spletno mesto spremenilo ali zamenjalo stran.
Ne znam rešiti težave. Hvala za pomoč.
ljuri1 ::
Bi prej rekel da je spremenjena datoteka hosts. Zdaj pa mi še razloži kaj je to in kako spremenim?
Hvala.
Hvala.
fosil ::
Hosts datoteko ponavadi spremeni ravno kakšen virus, tega ne narediš pomotoma sam. Sicer pa klik
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 46820 (17448) | Andro457 |
» | Težava z ikonamiOddelek: Pomoč in nasveti | 1447 (1281) | leonček |
» | ne dela google.com/siOddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (769) | Tralala999 |
» | Nove težavne aplikacije za AndroidOddelek: Novice / Android | 6691 (5768) | Dr_M |
» | Hosts file - blokira reklame / spyware / adwareOddelek: Omrežja in internet | 1801 (1668) | JožeHorvat |