Forum » Pomoč in nasveti » Boot fail - Critical system driver is missing or corrupt
Boot fail - Critical system driver is missing or corrupt
_Tomzi_ ::
Pozdravljeni.
Naletel sem na prenosnik z Visto kateri se sploh noče zagnati. Vseeno je, če izberem start windows normaly, safe mode, last good known configuration, vedno pridem do naslednjega sporočila.
Opcije s katerimi sem že poskušal:
- repair your computer, vendar ni našlo rešitve
- system restore ne pomaga, saj ni obnovitvenih točk
- iskal sem datoteko yssndit.sys, da bi jo prekopiral preko cmdja, vendar je nikjer ne morem najti. Naj bi bila na inštalacijskem DVDju vendar je ni?! Niti google mi ne ponudi nič pametnega, če googlam za to datoteko...
Any help would be appreciated.
Naletel sem na prenosnik z Visto kateri se sploh noče zagnati. Vseeno je, če izberem start windows normaly, safe mode, last good known configuration, vedno pridem do naslednjega sporočila.
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
1. Insert your Windows installation disc and restart your computer.
2. Choose your language settings, and then click "Next."
3. Cleck "Repair your computer."
If you do not have the disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
File: \Windows\System32\drivers\yssndit.sys
Status: oxc0000098
Info: Windows failed to load because a critical system drivers is missing, or corrupt.
Opcije s katerimi sem že poskušal:
- repair your computer, vendar ni našlo rešitve
- system restore ne pomaga, saj ni obnovitvenih točk
- iskal sem datoteko yssndit.sys, da bi jo prekopiral preko cmdja, vendar je nikjer ne morem najti. Naj bi bila na inštalacijskem DVDju vendar je ni?! Niti google mi ne ponudi nič pametnega, če googlam za to datoteko...
Any help would be appreciated.
- spremenil: _Tomzi_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z namestitvijo sedmice na staro kištoOddelek: Pomoč in nasveti | 1994 (1741) | Ozric |
» | Problem pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 3984 (3774) | RatedR |
» | Računalnik se ne vžge xDOddelek: Pomoč in nasveti | 2250 (2023) | gr33k3_ |
» | win 7 zagonOddelek: Operacijski sistemi | 790 (689) | amigo_no1 |
» | Diagnostično orodje za WDOddelek: Programska oprema | 4473 (4333) | clovk |