Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy 3
Samsung galaxy 3
kosmatinec ::
Pozdravljeni.
Pred kratkim sem kupil samsung galaxy 3 in je kar vredu telefon, edini problem je, da se ne moram povezat preko wifi-ja in da se ne moram povezat na android market. Google account imam.
Ima kdo mogoče idejo kako to odpraviti?
Pred kratkim sem kupil samsung galaxy 3 in je kar vredu telefon, edini problem je, da se ne moram povezat preko wifi-ja in da se ne moram povezat na android market. Google account imam.
Ima kdo mogoče idejo kako to odpraviti?
Hvala za nasvet, sem to tudi naredil. Zdaj android market dela, wifi pa ne. Moram morda kaj v nastavitvah ruterja nastavit?
koro13 ::
Hm...
Poskusi tudi na drugih routerjih, dela na drugih?
Mogoče,da si kaj narobe naredil kliknil, podobno težavo sem imel pri iphonu, pa sem restartal telefon..
Poskuši še z priklopom na računalnik, da se malo naštela;)
Poskusi tudi na drugih routerjih, dela na drugih?
Mogoče,da si kaj narobe naredil kliknil, podobno težavo sem imel pri iphonu, pa sem restartal telefon..
Poskuši še z priklopom na računalnik, da se malo naštela;)
Ve mogoče kdo kako se onemogoči prenos podatkov (3G)? Sam prenos podatkov imam onemogočen,ampak se mi na ekranu pojavi znak ˝E˝ z dvema puščicama. V omrežnih nastavitvah imam nastavljeno, da uporablja samo gsm signal. Še moram kaj druga naredit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 336578 (83088) | 21kiss |
» | Android telefon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21399 (13910) | Mrakw |
» | Android market pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 3842 (3359) | Jst |
» | Sedaj Apple terja prepoved uvoza Samsungovih izdelkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 28771 (25702) | Limit-sky |
» | Verizon Droid je serija, ne le telefonOddelek: Novice / Android | 4341 (3368) | ALT |