» »

Slovenska levica

Slovenska levica

Temo vidijo: vsi
««
207 / 219
»»

Karaya 52 ::

Zver ni vprasanje, kajne. Bolj bo zanimivo videti kako bo odplesal Turk, ko se mu bo serviralo vse kar je nasral v petih letih. Sam bi ga vprasal kaj je kadil ko je predlagal Voljca za mandatarja in ce so genocidi se vedno drugorazredno vprasanje. Medtem ko je Pahor sparal na kavicah je Turk letel v Bosno kot ameriski predsednik. Tezko obranljive stvari. Pahor se pripelje v katrci in stisne kaksno fejk solzo, to je to, ime tedna.

Okapi ::

So what? A resno misliš, da se tule okoli kdo sekira zaradi Turka? Oziroma zaradi predsednika republike na splošno? Brezzoba protokolarna funkcija, ki bi jo mirno lahko ukinili z državnim svetom vred.

O.

donfilipo ::

Ja če bo BP pa bo. Nihče ne bo jokal.

Svoj fižolček sem postavil na Turka zato, ker nekako zna pomirjajoče, skrajno diplomatsko in kljub temu povedno govoriti. Kolikor nekdo, ki ima že meta funkcijo, nekakšen ostanek cesarja:), lahko. In včasih lahko. Preprosti ljudje ene gledajo kako se kregajo, naredijo nič:) in tak simboličen ata cesar, ko miri in obenem svari, pomaga.

Res je, da se je zameril nekje sturmovcem Ivana, predvsem zato, ker naj bi bil precej proti osamosvojitvenim težnjam in osamosvojiteljem. Tako mu je verjetno veleval in svetoval uradni pogled bele hiše, ni pa seveda mogel vedeti za tajne napore CIE in kolaborantov, za rušitev komunizma v jugi, pa četudi Jugoslavija zato razpade. Namreč demokracija prinaša razpad, nov diktator pa zna biti pro-vojaški socialist. Vojska je bila pa vsa v partiji! Miloševič bi zlahka prevzel vlogo novega diktatorja, socialista, če seveda ne bi bilo slovenske pomladi, hrvaškega pokreta in naravnega ...no malce pa zalivanega od cie in kolaborantov:) .....zalivanega odpora proti velikosrbstvu. In seveda proti komunizmu. Bor Velik, bradati kasneje politik in podjetnik silovite škrtosti, je kar škrtal z zobmi, ko so mu obljubljali, da končno pa delavec bo moral lepo poslušati šefa, ko bo kapitalizem in seveda mu bo lahko tudi 15 tolarjev manj plačal. Da ne govorim da so prej projekti okoli lipe, javorja in breze kot valute, mu pa že izgledali da bo kar car:))

Redki in hrabri so bili takrat tisti, ki so delovali po teh napol tajnih načrtih osamosvojitve, se JNA in komunistom uprli, Ivan osebno celo sedel, bil potencialna tarča celo za kaj hujšega in če ne bi bila JNA in udba toliko že razparcelirana, nerevolucionarna in zapita, vrhuški del pa predvsem strogo birokratski... bi se za Ivana tudi lahko veliko prej končalo:) Namreč ni bilo toliko daleč od časov, ko se za kontrarevolucijo ni nič kaj dosti spraševalo in gledalo predpise. Niso bili daleč časi, ko si te lokalne podpornike osamosvojitve, ko so se rahlo pod gasom hvalili, šel pa prijavil ledrastemu policaju, ta naprej UDBI brez posebnih ceremonij, nato so jih ponoči pobrali in tišina:))

Uf kar malo zgodovine. Da se osvetli kaj dejansko za temi zamerami stoji.
Kdo dejansko je bil junak, kdo pa birokrat.

A se bojim, da danes sploh, v luči krize EU in nekakšnega vse večjega splošnega odpora proti aktualnim oblikam kapitalizma... (enostavno je trobiti to ni kapitalizem ampak: xxxxx-izem, težje pa kaj pametnega res narediti:)...torej da v tej klimi zastajanja poleta, na koncu lahko res nastane nova proleterska in revolucionarna klima, vsaj po ikonografiji in kvazi-mentaliteti, če je že po dejanski revolucionarnosti morda še malce zgodaj? Ali pa tudi ne.

In seveda zadaj so že globalna gibanja kot so Occupy, ki jih je naš Matthai odpisal kot nepomembna, ampak dobro kaj pa rečunalničarji z doktoratom makar, vedo8-). Pa makar bili v centru znanosti družboslovja;((

Kar mu lepotice ob muziki akademije prinesejo novih knjig in filmov s področja linuxa in to je to;((

Skratka Ivanu in njegovim aduti, ....//kateri začuda nikoli niso prinesli niti toliko sreče v politiki, kot spretnemu advokatu milanu, ki je samo gledal da stranke in kolegi ne ponorijo, da je na sudu čim manj streljanja in da če se da, stranke tudi plačajo;((// rahlo venejo, a ker narod nikoli ne sodi po tem kaj se dejansko dogaja in se je dogajalo...ampak bolj po občutku in besedah - aktualnih obljubah, ima pa po drugi strani tudi vse opcije njegov kandidat še odprte.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Okapi ::

Miloševič bi zlahka prevzel vlogo novega diktatorja, socialista, če seveda ne bi bilo slovenske pomladi, hrvaškega pokreta
Titotu je uspevalo, kar mu je uspevalo, ker je bil nadnacionalen. Foter hrvaški Zagorec, mati slovenska Zagorka, dvor je imel v Beogradu, medvede je lovil v Bosni, filmske zvezde je gostil na hrvaških Brionih in slovenskem Bledu, od časa do časa je celo na Ohrih šel pogledat. Zapostavljeni so se samo Šiptarji na Kosovu počutili. Skratka, ljubili in sovražili so ga vsi jugo-narodi enako. Po njem ni bilo nobenega takega in zato tudi nobenega pravega upanja, da bi zadevo lahko kdo obdržal skupaj.

O.

donfilipo ::

No ja moral bi malo streljati in zapirati. Za belvedere dvorce bi se pa privzgojil. Malo, saj je imel Miro:) Na lovu bi pa recimo namesto medveda usrelil Šešlja in bi šlo8-).

Če bi dejansko imel podporo in strogo zeleno luč od vojske (ki je bila multinacionalno dolgo...predolgo za obstoj diktature.....in seveda uradnega wahingtona, da lahko tudi malo kresne s tankiči po ulicah. Najprej bi ti morali potihniti švabe!!! IN bi jih, če ne bi na drugi strani pošteno cvikali da Slobo in pa kapitalizem skup ne gresta.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

donfilipo ::

Imeli smo 3 zombije: eno vojaška diktatura strogo multi-kulti z mrtvim titom.
To se je pokazalo da nikakor ne gre. Drugo je bila kapitalistična jugoslavija z Markovičem in ukrepi Sachsa. To sploh nihče ni razumel kaj je. Tretje je bil Slobo z neko svojo velikosrbsko diktaruro, ki ni imela dovolj rane podpore pri pravih zveznih zombi partijcih.

In na koncu edina solucija za balkan: rat, pa ko pobedi pobedi. Zmagati v taki vojni jasno da ne more nihče, razpadli pa smo in kapitalizem sorte EU imamo tudi. Pa še večjo revščino, ki nemara napreduje:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Okapi ::

.in seveda uradnega wahingtona, da lahko tudi malo kresne s tankiči po ulicah. Najprej bi ti morali potihniti švabe!!! IN bi jih,
Bolj težko bi jih. Ker če bi res zaružili s tanki, bi bilo naslednji mesec v Avstriji pol milijona slovenskih beguncev, v Italiji pa prav tako. Podobno, kot je bilo, ko so hoteli zaružiti na Kosovu. Oziroma ko so to počeli po Bosni.

O.

donfilipo ::

Vseeno. Marjanci imajo ZELO VELIKO besedo kadar jo hočejo imeti pri Nmecih. Je pa res, da če se gre za čulubrijo ali balkan je pa niti zastavijo ne!

Enoten balkan ni imel, kot se zdi tako na pogled, polne in močne podpore USA. Bolj tako diplomatsko 'kukr hočte' pa konc koncev ste problem evrope. No kasneje ko so morali šteti prestreljene helikopterje, trupla, zločine in padli nevidni avion...skupne stroške posega...jim je pa nemara bilo malo žal. Nemci so samo debelo ves čas gledali: Mein gott;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Mr.B ::

Ni čudeno da se Pahor zadnje čase tako vede : Denar MOL končal na računu podjetja KLM naložbe : http://24ur.com/novice/slovenija/denar-...

Da si sposodim komentar iz Financ : http://www.finance.si/forumi/?t=139045&...

Po pravici povedano ne verjamem, da je tule šlo za krajo ali protipravno delovanje, ampak je po mojem je šlo za kake socialno-naravnane projekte naših vrlih socialnih čutečnežev "z izrazitim posluhom za socialna vprašanja"! :)


pa nehajte no že enkrat, kako je že stanovnik rekel "dolar gor ali dol" važno, da človek dela !
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Fritz ::

Janković je tat, sposoben tat a še vedno tat. Levičar, socialdemokrat etc. pa nikoli ni bil in tudi ne bo, ne glede kaj mu njegovi PR-ovci nastavijo v usta.

Pahor je morda bil socialdemokrat, nesposoben socialdemokrat a vendarle...dokler ni zašel na 'tretjo pot' tako kot večji del evropske levice. Na srednjo pot v pogubo. In tega še danes ne razume in čeprav je morda najbolj pošten (dobesedno) od slovenskih politikov, je naiven, nesposoben in delno omejen, kar pa niso lih lastnosti za kakršnokoli resno funkcijo.

Ivana Janeza Janšo so strici iz partije naravnost in svinjsko grdo odrezali, ko bi moral postati predsednik ZSMS-ja. Kolega, ki je bil tedaj na tistem kongresu, mi je rekel, da je bilo prav abotno, kako se je ZKS tedaj vmešala v delo ZSMS, da Janše ne bi izvolili. Ivana Janeza Janšo so si torej sami nakopali na glavo. Če bi ostal na levici, bi morda ta danes ali že včeraj imela operativnega in sposobnega kandidata za voditelja, tako pa ne vem, ali mi je manj všeč desnica (ideološko) ali ta brezjajčna kvazi-levica.

LuiIII ::

Mislim, da bo pa tole Janković težko dokazal, da ni koruptivno. Ja on je očitno res žebelj v krsti tranzicijske levice. V bistvu se bo le ta, sicer res da 20 let prepozno, samo lustrirala. In še enkrat: sedaj je idealen čas za ustanovitev leve stranke kjer pa naj bodo vrata vsem kameleonom iz PS, pa tranzicijskim "stricem" in kapitalu za vedno zaprta. Me prav zanima, ko se bo (če se bo) začela tale zadeva z Jankovićem razpletati, koliko kameleonov iz PS, ki so pred tem pobegnili iz SD, se bo želelo vrnilo nazaj? Je pa situacija, v primeru da gre Janković tja kamor po mojem mnenju sodi in pa če Pahor misli "smrtno resno" s kandidaturo za predsednika RS, na levici resnično zaskrbljujoča ker bo kar naenkrat zmanjkalo kredibilnih obrazov. No morda je pa to res tisti moment katarze na levici, ki jo naš politični in demokratični prostor seveda nujno potrebuje.

Seveda pa se zavedam slabosti svojega idealizma in prevelike vere v zdravo pamet.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LuiIII ()

Karaya 52 ::

Heh, pred leti sem napisal da bo ozadje Grepa nekoc dobilo Jankovicev obraz. Samolustracija je imo ustrezen termin.

Daedalus ::

Ne se prehitro veselit. Tako kot volilci Janeza Janše, so tudi volilci levice slepi za dejstva. Verniki, pač.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Oldi ::

Kako je vse sprevrženo, pa ne v moralnem pomenu. Včeraj se pogovarjava s frendico in ji omenjam stare udbovce tipa Niko Kavčič in ji rečem, če omenjam Udbo je to v pozitivnem pomenu. In se mal zamislim, boga država, katere edini sposobni levi voditelji so bili udbaši.
Drni, potrdil izbris, postavljal slamnate komisije ala protikorupcijska, vedno skrbel le za svojo javno podobo - menda da bi fotru dokazal, da ni zgubidan. Mirno gledal haranje trgovcev z orožjem, Brezigarco... V ozadju so mu pa državo speljali lobiji.
In nato Pahorče, sploh ne najdem besed, trenutno je to nenajdevanje v zenitu, če ga odžagajo na partijskem kongresu bo stranka poniknila, če ostane in pride spet na čelo vlade, bo poniknila Slovenija. Iz tega izhaja, da v ljudski volji ni rešitve, posebej slovenski.

Po moje rabi država sposobne menedžerje in politike v ozadju, za javnost pa pajace tipa Pahor, posebej če gre za Slovenijo, kjer se voli kot se voli. Naša ZSMS levica pa niso nikoli imela tega operativnega ozadja, nekaj ga je bilo na partijski strani, vendar smo bili nanj alergični. In tako imamo kar imamo, povsem nesposobno strankarske garniture (z eno izjemo, SDS z bolanim šefom, pa še tu sposobno v napačni smeri) in nobena rešitev svetovne krize nam ne pomaga, čaka nas španska pot - preberite Videmškovo "poročilo" iz Španije v zadnji sobotni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Oldi ()

Mr.B ::

Daedalus , na srečo imajo desničarji vsaj papir, medtem ko Levičarji pa Naj Bi baba kazala.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Karaya 52 ::

JJ je vsaj toliko pameten, da gradi nov zdravstevni steber v Avstraliji. 8-) Tole pretakanje denarja med KLM in RK Krim je pa navadna slamparija. 400.000€ lepa cifra.

T-h-o-r ::

imo toliko kot kresalkini utajeni davki
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Karaya 52 ::

Vidim da moj pingvin ze postaja ljudska ikona. Vseeno se ne smemo prenagliti, dvomim da je Pingo tako slampast da nima za slab pol milijona priliva dobrega razloga.

Okapi ::

Seveda ga ima in ni treba biti ravno genijalec, da si lahko misliš, kakšnega. Pač neke neplačane račune/dolgove izpred kdo bi vedel koliko časa. A jih dolžnik ne bi smel plačati, ker so na račun pritekla sredstva iz napačnega vira?

O.

Karaya 52 ::

To ze, samo ko se sklene krog je to tipicen simptom pranja denarja, korupcije. Sicer Pingo ne zna uporabljati pralnega stroja niti se mu ne zdi nivo korupcije v podalpski antarktiki problematicen. Vse cisto!

oldguy ::

Morda ga ima, morda ne...vseeno ima zelo nizke standarde vsakdo, ki se mu operacije prekladanja denarja občine na Jankovičev način ne zdijo vredne temeljite preiskave.

Okapi ::

Saj so temeljito preiskovali.
Več mesecev je trajala davčna preiskava Zorana Jankovića, Electe in KLM Naložb. ... je tožilstvo 6. januarja prejelo naznanilo suma kaznivih dejanj,
Kaj tožilstvo počne od januarja do danes, bodo pa sigurno sami povedali.

O.

oldguy ::

Jap, wait and see...

bluefish ::

DURS je pa zadnje čase kar aktiven: http://www.siol.net/novice/gospodarstvo...

Daedalus ::

Ja, keša zmanjkuje. Pa so se odločili, da ne bojo sam mini s.p.-jen za drobiž težili. About time.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Karaya 52 ::

Obnašal sem se racionalno, ker nisem dvakrat plačal davka ... Oziroma položnice. In v čem je tu problem? Dokument, ki je šel, je šel zakonito. Hvala lepa. Lepo se imejte. Na svidenje.


"Varuh" socialne drzave, zagovornik visjega DDV, v realnosti pa naredi vse, da bi njegova denarnica cimbolje odnesla pred davcnim aparatom, ki financira "socialno povezanost". :))

Matako ::

Dejansko se je obnašal razumsko.

Tukaj ni kaj dodati.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Karaya 52 ::

Na ker del se nanasa razumski del? Clovek bi pricakoval da tisti, ki pridigajo o socialni drzavni vanjo zgledno prispevajo ne pa da si temu ognejo na vsakem koraku.

Dolgo casa nisem vedel kaj je Gaspar Gaspar mislil s Antarktiko in pingvini. Danes pa sem nasel to fotografijo:

noraguta ::

Matako je izjavil:

Dejansko se je obnašal razumsko.

Tukaj ni kaj dodati.

ne zastopim kako se je obnašal razumsko? davek od fizične osebe ni bil odveden, ne morš kar pozabit plačilo davka, če nekdo drug plača račun.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Double_J ::

http://www.rtvslo.si/slovenija/zoran-ja...

Na Grepu so potrdili, da so svoja likvidnostna sredstva kratkoročno posojali več podjetjem. V sporočilu za javnost so zapisali, da so Bazi Dante 500.000 evrov posodili dvakrat, obakrat s sedemodstotnimi obrestmi na letni ravni. Prvič 15. aprila, drugič 26. avgusta lani. Baza Dante je po zagotovilih Grepa znesek z obrestmi vrnila 24. januarja letos.



Zanimivo, ko so ugotovili za to zadevo 6. januarja in ko potem Janković ni bil izvoljen za mandatarja 11. januarja, so se odločili da bodo vrnili denar... kot da gre za posojilo. Brez te preiskave oni ne bi nič vračali, mislim pa da to navidezno vračanje denarja ne bo preslepilo preiskovalcev.
Dve šivanki...

Mr.B ::

Drugi del,iz Financ : Racionalnost po Jankovićevo http://www.finance.si/353297/Racionalno...

Kadar gre za plačevanje z asignacijami zaradi blokiranih računov (kot je to v navedenem primeru), je to poslovna goljufija. Podjetje ima blokirane račune, kadar ni plačalo svojih obveznosti in so upniki uporabili zakonita sredstva za poplačilo terjatev (izvršbo). Z asignacijo pa jih dolžnik "okoli prinaša" in prilive od poslovanja usmerja mimo prijavljenih računov ter tako izigrava upnike.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Karaya 52 ::

Double_J je izjavil:

http://www.rtvslo.si/slovenija/zoran-ja...

Na Grepu so potrdili, da so svoja likvidnostna sredstva kratkoročno posojali več podjetjem. V sporočilu za javnost so zapisali, da so Bazi Dante 500.000 evrov posodili dvakrat, obakrat s sedemodstotnimi obrestmi na letni ravni. Prvič 15. aprila, drugič 26. avgusta lani. Baza Dante je po zagotovilih Grepa znesek z obrestmi vrnila 24. januarja letos.



Zanimivo, ko so ugotovili za to zadevo 6. januarja in ko potem Janković ni bil izvoljen za mandatarja 11. januarja, so se odločili da bodo vrnili denar... kot da gre za posojilo. Brez te preiskave oni ne bi nič vračali, mislim pa da to navidezno vračanje denarja ne bo preslepilo preiskovalcev.


To je tako kot bi ukradel avto, ugotovil da so krajo zaznali, naslednji dan avto vrnil in upal da je vse "ej-oukej". Malo morgen. Grep je imel toliko viska denarja kot ima Sahara prevec vode na sobotno dopoldne.

Mr.B ::

Tale no , kako se že imenuje D, no D kako se že imenuje to podjetje al Danteante no to podjetje bo verjetno ratalo Dantejevo Inferno :|.

Verjetno je vse legalno, tako da seveda ni kriv, dokler ni pravno močno obtožen :))
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Malajlo ::

Mokre sanje... Kordež in prjatli so reveži pa vsi vemo, kolk je ura. A Zoki je pa večja budala po tvoje? Srček, če Jajčkotu uspeva, potem se nobenmu ni treba bat.

Mr.B ::

Malajlo, sej vemo en krivi na podlagi baba kazala, še preden izrečena sodba, drugi pa so nedolžni do pravnomočne sodbe. Pa pustimo da bi v drugem primeru, na podlagi kar so prikazali z uradnimi papiri novinarji ?
Veš tudi na tem forumu nekateri verjamejo v pravno državo, itd, in je vsem jasno da na podlagi baba kazala, ravno ne more kdo sedeti, še huje da bi koga pravnomočno obtožiti. No zajeb je ta , da sedaj se nekomu nikamor ne mudi, ker je spregledal bleff....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

LuiIII ::

Kot vse kaže se Jankoviću obetajo še malce bolj oblačni dnevi.
1. Obtoženec
2. Tudi podporniki ga zapuščajo

Očitno je Janković tudi za njegove strice bolj kot ne politično mrtev. Kdo ga bo nasledil tam kjer ga na srečo pravzaprav nikoli ni bilo tj. osrednji lik slovenske levice? Borut? On verjetno sanja samo o tem kako bo zgledal kot predsednik.

PaX_MaN ::

[...]prodali pa naj bi pritličje v hotelu Krn, teraso in klet. A kot je za Delo poročala Anuška Delić, podatki Geodetske uprave Republike Slovenije te trditve ne potrjujejo.


Huh, a ni za to, kdo je lastnik in kdo ne, merodajna zemljiška knjiga?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Mr.B ::

Verjetno zaradi neizvolitve, Janković ni uspel izvesti prepisa... Potem DURS nebi nič ugotovil, kot morda neplačan davek... rezultat bi bil pa itak znan...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Mr.B ::

Razplet te zgodbe bo tudi zanimiv : Obtožnico glede 'jabolčkov zvestobe' tožilec umaknil brez obrazložitve http://24ur.com/novice/slovenija/obtozn...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

T-h-o-r ::

vse bolj očitno je, da proti jankovčiu ne bo podana nobena obtožnica ali opravljena kakšna preiskava; se je pač gospa šircelj odločila vsaj za leakanje tega 1 dokumenta, če mu že pravno formalno 0 ne morejo :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

-valvoline- ::

Kšna sramota za levico ej,ne moreš verjet da so tega kriminalca vzel za svojega liderja. Haha.
:))

Keyser Soze ::

-valvoline- je izjavil:

Kšna sramota za levico ej,ne moreš verjet da so tega kriminalca vzel za svojega liderja. Haha.
:))

Se strinjam (čudež, da enkrat delim mnenje s takšnim osebkom). Pomoje posledica zgledovanja po slovenski desnici.>:D
OM, F, G!

Matako ::

Pri kraji velja pravilo "če ni fovšije je za vse dovolj" in presega politične ločnice.
/\/\.K.

donfilipo ::

Ja in še: če niso kriv si pa puklast

Brez foušije in njenih izpeljank (pohlepa ...in hoteti več in boljšo kot sosed:) ni kapitalizma.

Slovenci pa dejannko nekako nagonsko in nespretno izbiramo voditelje za katere se sluti, da bi se znali vriniti med soseda, ki zna več in naše neznanje, s tem da bi velikega gospodarja, v zameno za našo ljubezen znali obrniti naokoli:))

Pomeni nezavedno...pa tudi čisto logično in empirično, menimo da smo premajhni in premalo pomembni, da bi lahko dihali brez velikega gospodarja (nemški ali ameriški cesar:), je pa lepo, da ga naš martin krpan zna malo prinesti naokrog. Mi pa Martina, ki je pač švercar in ker smo revni. 16 miljonov €. Kaj je to. Rabim socialno pomoč:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Gregor P ::

Sedaj lahko v živo na TVS1 na Pogledih Slovenije poslušate/gledate poglede slovenske levice8-)

Pahor trga en listek:))
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

PaX_MaN ::

T-h-o-r je izjavil:

vse bolj očitno je, da proti jankovčiu ne bo podana nobena obtožnica ali opravljena kakšna preiskava;


Akhem:

Sodišče je namreč uvedlo preiskavo proti Zoranu Jankoviću in trem soobdolžencem zaradi domnevne zlorabe položaja oziroma pomoči pri kaznivem dejanju.

...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Gregor P ::

Sedaj se očitno vsi spravljajo na Pahorja oz. upajo, da mu ne bo uspelo na kongresu SD. Ampak vsaj ge. Kos je suvereno zaprl usta, to je tudi nekaj vredno:D

... Ude je pa naletu na listek:P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Timurlenk ::

vesel 25. maj

Demokracija je zdej v drugem planu, to je vendar jasno.

Double_J ::

Pomojem je prav, da SD ne izvoli Pahorja, ker jim prinaša nesazlužene glasove. Naj izvolijo Lukšiča, da bodo dobili toliko kot si dejansko zaslužijo.

Naši opoziciji bomo potem lahko rekli Srbija in Črna gora. Janković in Lukšič. Te države že davno ni več, pa naj še kdo reče da naša levica ni arhaična.:D
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Double_J ::

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php...

Lukšić: Crnogorci, ne budite lenji

Podgorica -- Predsednik vlade Crne Gore Igor Lukšić poručio je građanima da moraju više i bolje da rade i jačaju preduzetnički duh ukoliko žele povećenje životnog standarda.

On je kazao da je privatni biznis, kroz mala i srednja preduzeća, velika šansa za ekonomski napredak Crne Gore.

Tale Igor Lukšič je očitno že dosti pred našim...;)
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()
««
207 / 219
»»