Forum » Problemi človeštva » Slovenska levica
Slovenska levica
Temo vidijo: vsi

lexios ::
Kakšni kompleksi...
Kompleksi na tvoji strani mogoče? Sem diplomiral na FMF, so what?

A sedaj boste pa nas diplomirane osebke pljuvali ker iščemo druge možnosti za zaposlitev?
Sj pravim, beri moj post še enkrat (ni mišljen nesramno kot mogoče izpade, če vzameš osebno), pa srečno z iskanjem. Rusija je ok! Pr nas pa ti ostane kot prespektivna opcija tudi gostinstvo in turizem.

Btw., v Rusiji pa dipl., mag., whatever enostavno kupiš!

no ja meni pa je všeč če mi piše mag.
O tem ti govorim, vidiš, pa ne razumeš... So be it! Mag. kelnar, opala to pa je že nekaj!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

Ramon dekers ::
"Jaz sem pa nekvalificiran.
Ko zaslužim za penzijo, grem naprej študirat."
good for you Jure. Če bodo do takra še takšne moznosti, na nekaterih faksih so dodobra zreducirali možnosti za študij, ena takšnih je omejitev rokov, 2 roka za vsak izpit, po možnosti dva izpita s presledkom dveh dni, v izpitnem obdobju. Pa še plačljiva bo zadeva ratala, slej ko prej.
"Sj pravim, beri moj post še enkrat (ni mišljen nesramno kot mogoče izpade, če vzameš osebno), pa srečno z iskanjem. Rusija je ok! Pr nas pa ti ostane kot prespektivna opcija tudi gostinstvo in turizem."
Žal sem nisem dovolj inteligenten da bi včasih razumel vse kar misliš. Rusija je ok. Čen ne drugo dobim znanje jezika, materni jezik mi v svetu pomaga toliko kot aburiginom njihov jezik, pa še oni ga mogoče lahko lažje uporabijo.
"O tem ti govorim, vidiš, pa ne razumeš... So be it! Mag. kelnar, opala to pa je že nekaj! Da bo še meni všeč, zavisi še od fakultete, pa ne bomo zdj o tem"
No ja, pomembno je da pridem do denarja, v upanju da bo na vizitki kdaj pisan naziv mag. kelnar. To bom potem lahko dajal strankam v lokalu če bodo imeli kakšen piknik da bom tako malo na črno lahko bolje živel. Moja sanjska želja je gostinstvo mmm.
Ko zaslužim za penzijo, grem naprej študirat."
good for you Jure. Če bodo do takra še takšne moznosti, na nekaterih faksih so dodobra zreducirali možnosti za študij, ena takšnih je omejitev rokov, 2 roka za vsak izpit, po možnosti dva izpita s presledkom dveh dni, v izpitnem obdobju. Pa še plačljiva bo zadeva ratala, slej ko prej.
"Sj pravim, beri moj post še enkrat (ni mišljen nesramno kot mogoče izpade, če vzameš osebno), pa srečno z iskanjem. Rusija je ok! Pr nas pa ti ostane kot prespektivna opcija tudi gostinstvo in turizem."
Žal sem nisem dovolj inteligenten da bi včasih razumel vse kar misliš. Rusija je ok. Čen ne drugo dobim znanje jezika, materni jezik mi v svetu pomaga toliko kot aburiginom njihov jezik, pa še oni ga mogoče lahko lažje uporabijo.
"O tem ti govorim, vidiš, pa ne razumeš... So be it! Mag. kelnar, opala to pa je že nekaj! Da bo še meni všeč, zavisi še od fakultete, pa ne bomo zdj o tem"
No ja, pomembno je da pridem do denarja, v upanju da bo na vizitki kdaj pisan naziv mag. kelnar. To bom potem lahko dajal strankam v lokalu če bodo imeli kakšen piknik da bom tako malo na črno lahko bolje živel. Moja sanjska želja je gostinstvo mmm.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

Ok, sori, če si komentarje vzel osebno! Nimam namena žalit, čista zajebancija... Hotel sem zgolj opozoriti na to, da imamo vsepreveč dipl., ki niso (še) za nobeno rabo - manjka delovna praksa in izkušnje! Pa se že vsak 3. dipl. drži kot da je prijel boga za jajca, sanja o 1500 euro neto plače in debelo gleda, ko je potrebno prijeti za metlo... O kvaliteti znanja, kot rečeno, ne bi!
...v gostinstvu in turizmu pa je v Sloveniji še precej potenciala, brez zajebancije!

Zgodovina sprememb…

djordjevic ::
@Ramon dekers: Vzemi to dobronamerno, ker te nočem žaliti, ampak po tvojih zadnjih prispevkih imam močan občutek, da si eden izmed tiste generacije 'fahtrotlov', ki naredijo faks in njim zdaj pripada to in to. A-a, sine. Bo treba najprej kaj pokazat. Če še po nekaj letih trdega dela ne gre, potem pa jamraj (vsaj malček upravičeno), da je država v peezdi. Dotlej pa ... Nabiraj izkušnje.
No grave is deep enough to keep us in chains.

jype ::
Ramon dekers> Pa še plačljiva bo zadeva ratala, slej ko prej.
Sej prej je bla tut, samo da sem tvoj faks plačeval jaz, namesto da bi ga ti (in se glede tega nisem pritoževal).
Sej prej je bla tut, samo da sem tvoj faks plačeval jaz, namesto da bi ga ti (in se glede tega nisem pritoževal).

...v gostinstvu in turizmu pa je v Sloveniji še precej potenciala, brez zajebancije!![]()
V hipu bi odprl en luštn hostel, če bi imel vsaj približno dovolj kapitala, da bi lahko zadevo zalaufal. Dokler torej ne zadenem na lotu, ga pač ne bo. Do takrat bo moral zadostovati prvenstveni poklic. :)

ja se strinjam s teboj. Bodo zadeve omejili, brez skrbi je že v postopku kako bodo vse skupaj "zradirali" da bo težje dostopno. Sam se na drugi strani vode kot ti misliš, delodajalci te dobesedno ne jebejo, prošenj lahko napišeš xxx pa še reference pa ne bo odgovora.
Saj ni problem fizično delo in kakršnokoli drugo delo, samo to ni izkušnja ki jo lahko dam bodočemu delodajalcu, če ciljam na malo boljši položaj.
hvala za nasvet, bom delal na tem, samo res ne v Sloveniji.
Saj ni problem fizično delo in kakršnokoli drugo delo, samo to ni izkušnja ki jo lahko dam bodočemu delodajalcu, če ciljam na malo boljši položaj.
djordjevic je izjavil:
@Ramon dekers: Vzemi to dobronamerno, ker te nočem žaliti, ampak po tvojih zadnjih prispevkih imam močan občutek, da si eden izmed tiste generacije 'fahtrotlov', ki naredijo faks in njim zdaj pripada to in to. A-a, sine. Bo treba najprej kaj pokazat. Če še po nekaj letih trdega dela ne gre, potem pa jamraj (vsaj malček upravičeno), da je država v peezdi. Dotlej pa ... Nabiraj izkušnje.
hvala za nasvet, bom delal na tem, samo res ne v Sloveniji.
Zgodovina sprememb…

Ramon dekers> delodajalci te dobesedno ne jebejo, prošenj lahko napišeš xxx pa še reference pa ne bo odgovora.
Seveda te ne. Delodajalci zaposljujejo predvsem na podlagi osebnih priporočil. Pa ni tako samo pri nas.
Seveda te ne. Delodajalci zaposljujejo predvsem na podlagi osebnih priporočil. Pa ni tako samo pri nas.

Ramon dekers> delodajalci te dobesedno ne jebejo, prošenj lahko napišeš xxx pa še reference pa ne bo odgovora.
ja ampak v tujini je večji trg, potem pa zavisi kako fleksibilen si. Tu pa je tako da se vsak delodajalec med sabo pozna in zafila vsa mesta, ostanejo samo še res najnižja. Najboljše je da plačaš da te sploh vzame v službo.

V hipu bi odprl en luštn hostel, če bi imel vsaj približno dovolj kapitala, da bi lahko zadevo zalaufal. Dokler torej ne zadenem na lotu, ga pač ne bo. Do takrat bo moral zadostovati prvenstveni poklic. :)
Kredit?

Jype ma soliden recept: prodaš nepremičnino, ustnoviš SP in si zaposljen... Žal ne pali pri vseh!

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers> Pa še plačljiva bo zadeva ratala, slej ko prej.
če bi zopet uspel prebrati mojo sporočilo malo širše je bilo mišljeno neposredno plačevanje. In hvala ker si mi ti omogočil, res je tvoje delo pripomoglo k blaginji naše države!
djordjevic je izjavil:
...v gostinstvu in turizmu pa je v Sloveniji še precej potenciala, brez zajebancije!![]()
jah izbral si najbolj butasto tržno nišo kar jih je možno

Zgodovina sprememb…

Kredit?Sam k. je, ko se moraš danes pisat Dimic, da ga sploh dobiš...
Egzektli. Čeprav, mislim, da bi ga ob dobro zastavljenem poslovnem načrtu uspel dobiti. Problem je, da bi zahtevali kar orenk kos lastnih sredstev, teh pa zavoljo vlaganja v druge reči zaenkrat še nimam. Mogoče kdaj v prihodnosti.

Ramon dekers je izjavil:
jah izbral si najbolj butasto tržno nišo kar jih je možno![]()
Evo, sori, zdaj pa dokončno vem, zakaj samo peezdiš. Dejansko ne znaš prepoznati dobre priložnosti, ko jo vidiš. Smiliš se mi.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()

"Jype ma soliden recept: prodaš nepremičnino, ustnoviš SP in si zaposljen... Žal ne pali pri vseh!"
Ja on ima nasvete za vse, sam pa kapital prejema iz tujine. Je lahko človek še bolj sarkastičen?!
Ja on ima nasvete za vse, sam pa kapital prejema iz tujine. Je lahko človek še bolj sarkastičen?!

Ramon, Djordje je eden izmed bolj cenjenih v svoji tržni niši pri nas..., mislim da tole dost pove. Zate pa ne vem!

"Evo, sori, zdaj pa dokončno vem, zakaj samo peezdiš. Dejansko ne znaš prepoznati dobre priložnosti, ko jo vidiš. Smiliš se mi."
-To je tako kot tista fora z dvema starima avtomobilom odpreti s.p.
- Torej kje bi ti odprl hostel? V ljubljani? Ok. Ampak glede na to kaj se videl po svetu se mi zdi premalo turistov, tako da zopet je to igranja lota. Ljubljana sama nima nobenega programa, enostavno nič kar bi turistom nudila.
Če pa odpreš hostel na tajskem kjer je ljudi ponoči toliko kot podnevi, in malo znižaš cene, ti sploh ni treba iskati ljudi, sami pridejo do tebe. In glede na vložeke nepremičnine in butaste birokracije, tam to lahko storiš za cca 80-100k €. V ljubljani si s tem rit lahko obrišeš.
edit:ti verjam je da djordje najbolj cenjen v svoji tržni niši pri nas
-To je tako kot tista fora z dvema starima avtomobilom odpreti s.p.
- Torej kje bi ti odprl hostel? V ljubljani? Ok. Ampak glede na to kaj se videl po svetu se mi zdi premalo turistov, tako da zopet je to igranja lota. Ljubljana sama nima nobenega programa, enostavno nič kar bi turistom nudila.
Če pa odpreš hostel na tajskem kjer je ljudi ponoči toliko kot podnevi, in malo znižaš cene, ti sploh ni treba iskati ljudi, sami pridejo do tebe. In glede na vložeke nepremičnine in butaste birokracije, tam to lahko storiš za cca 80-100k €. V ljubljani si s tem rit lahko obrišeš.
edit:ti verjam je da djordje najbolj cenjen v svoji tržni niši pri nas
Zgodovina sprememb…

Ma, kaka Ljubljana. Misliš, da je to edino mesto v Sloveniji, ki je potrebno ugodnega, premišljeno opremljenega, razgibanega prenočišča z izdelano ponudbo dodatnih, okoliških aktivnosti?

Se "pozitivni" učinki omejevanja medsosedske pomoči že kažejo? Kr drvimo iz rdečih številk!

Loss of focus. Ne znam boljše opisati te katastrofalne sramote.

djordjevic je izjavil:
Ma, kaka Ljubljana. Misliš, da je to edino mesto v Sloveniji, ki je potrebno ugodnega, premišljeno opremljenega, razgibanega prenočišča z izdelano ponudbo dodatnih, okoliških aktivnosti?
Nevem kaj bi si človek lahko ogledoval v Sloveniji da bi sploh turist lahko (za)šel v Slovenijo? Kaj imamo mi česar avstrijci nimajo?
Če bi želeli turist v Sloveniji, kar bi bila edina možnost za preživetje SLO. bi bilo potrebno prestrukturirati celo državo, od birokracije do drugih stvari, vse mora poklapati.
Se "pozitivni" učinki omejevanja medsosedske pomoči že kažejo? Kr drvimo iz rdečih številk!![]()
No to je to. Lol enaka kot tista pizdarija ki sem jo opisal z raftingom. Ta drhal dobesedno samo nagaja.
Zgodovina sprememb…

Kaj se šališ? Slovenija ima _neverjetno_ lego in naravne danosti. V eni uri si lahko ali na morju ali v Alpah. V še eni uri v štajerskih goricah, še malo naprej pa v Panonskem nižavju. Naravnih lepot je toliko, da glava peče. Problem je samo, ker mandeljci ne znamo _vsega_ tega stržiti. Vsakič, ampak res vsakič, ko se zapeljem v kak kotiček naše domovine, sem vedno znova presunjen, kako lepa je. In ti praviš, da se ne služiti s turizmom? Omfg, no.

no saj zato pa imamo toliko turistov. Če hočeš turiste, rabiš program, nočno življenje, nekaj kar ljudi pritegne...dokler tega ni lahko sanjaš o dobičku s turizmom. Da se vse se da ampak ne na mikro ravni.
In še enkrat kaj imamo mi česar Avstrija nima, če izpustiš tista 2 km morja?
In še enkrat kaj imamo mi česar Avstrija nima, če izpustiš tista 2 km morja?

Samo zato, ker Avstrija nekaj ima, mi ne bi smeli poskusiti zaslužiti s podobnimi danostmi? Mimogrede, turizem ni samo nočno žuranje. Je veliko več. In mnogi so pripravljeni za ta več tudi dobro plačati.

Za žuranje greš lahko v Grčijo, prav tako za sexat in spat. Pri nas lahko samo spiš...

Ramon dekers> Ja on ima nasvete za vse, sam pa kapital prejema iz tujine. Je lahko človek še bolj sarkastičen?!
Ta kapital sta prejela dva od mojih šefov. Zato da sta ga dobila, sta delala ko ubrisana - zdaj pa ko ubrisana dela cela ekipa. Ker radi to počnemo in ker se dobro plača in ker gre vedno bolje, smo vsi veseli.
Ramon dekers> In še enkrat kaj imamo mi česar Avstrija nima, če izpustiš tista 2 km morja?
Gorice, Kras, Lipico, Škocjan, Postojno, Idrijo, Žirovski vrh, Cerknico, Rogaško, Podčetrtek...
Sej se kar najde, no. Še Ljubljana je vsako poletje popolnoma nabasana s turisti - ti pa praviš, da ni nič?
Ramon dekers> Za žuranje greš lahko v Grčijo, prav tako za sexat in spat. Pri nas lahko samo spiš...
Ti pa pri nas še nisi bil, ane?
Ta kapital sta prejela dva od mojih šefov. Zato da sta ga dobila, sta delala ko ubrisana - zdaj pa ko ubrisana dela cela ekipa. Ker radi to počnemo in ker se dobro plača in ker gre vedno bolje, smo vsi veseli.
Ramon dekers> In še enkrat kaj imamo mi česar Avstrija nima, če izpustiš tista 2 km morja?
Gorice, Kras, Lipico, Škocjan, Postojno, Idrijo, Žirovski vrh, Cerknico, Rogaško, Podčetrtek...
Sej se kar najde, no. Še Ljubljana je vsako poletje popolnoma nabasana s turisti - ti pa praviš, da ni nič?
Ramon dekers> Za žuranje greš lahko v Grčijo, prav tako za sexat in spat. Pri nas lahko samo spiš...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

T-h-o-r ::
upokojencem, ki so delali 30 let in imajo penzije 800 € in već, je pač treba znižati pokojnine
o tem zaenkrat še nihče ne govori oz. ni govoril
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Pšenični ::
"telbanc> Da se morda malce odmakneš od uradne linije
Ne, kaj predlagaš, da Pahor stori, ko bo pokojninska reforma zavrnjena. A si sploh prebral, kaj sem napisal?"
Seveda sem prebral...da se tebi zdi logično, da se to sranje nadaljuje.
Vidim tud, da delaš v uspešni firmi. Verjetno veliko delate tudi za državo? Poznam veliko uspešnih podjetnikov, vsem pa je enako da delajo za državo posredno ali neposredno-npr. pridobivajo posle za šole, fakultete, seveda prek znancev...... Tistih ki bi delali izključno za izvoz, teh je pa bolj malo. Seveda ne gre ugibati iz katere skupine podjetnikov se najbolj širokoustijo in opisujejo stanje v Sloveniji kot v Indiji Koromandiji. Hja, če delaš posredno ali neposredno za državo, verjemi da denarja ne zmajnka zlepa. Sigurno boš kmalu prišparal za penzijon...
Odgovor na....Ne, kaj predlagaš, da Pahor stori, ko bo pokojninska reforma zavrnjenaOdgovor je edino logičen; logično znaš verjetno razmišljat; In boš razumel morda?
Odstopi naj!
Lepo te prosim le, da ne žališ prisotnih na forumu in ne vprašaš; Zakaj?
Ne, kaj predlagaš, da Pahor stori, ko bo pokojninska reforma zavrnjena. A si sploh prebral, kaj sem napisal?"
Seveda sem prebral...da se tebi zdi logično, da se to sranje nadaljuje.
Vidim tud, da delaš v uspešni firmi. Verjetno veliko delate tudi za državo? Poznam veliko uspešnih podjetnikov, vsem pa je enako da delajo za državo posredno ali neposredno-npr. pridobivajo posle za šole, fakultete, seveda prek znancev...... Tistih ki bi delali izključno za izvoz, teh je pa bolj malo. Seveda ne gre ugibati iz katere skupine podjetnikov se najbolj širokoustijo in opisujejo stanje v Sloveniji kot v Indiji Koromandiji. Hja, če delaš posredno ali neposredno za državo, verjemi da denarja ne zmajnka zlepa. Sigurno boš kmalu prišparal za penzijon...
Odgovor na....Ne, kaj predlagaš, da Pahor stori, ko bo pokojninska reforma zavrnjenaOdgovor je edino logičen; logično znaš verjetno razmišljat; In boš razumel morda?
Odstopi naj!
Lepo te prosim le, da ne žališ prisotnih na forumu in ne vprašaš; Zakaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

USS Liberty ::
Včerajšnji Pogledi so spet pokazali, koliko je slovenski levici dejansko do reševanja problemov v tej državi in kako je slovenska levica totalno odtujena od malega človeka od delavcev, kmetov in srednjega sloja. Slovenska levica je postala ekskluziven zastopnik bogatašev, bogatih homoseksualcev in namesto, da bi se v tej državi oblast ukvarjala 24/7 s socialno bombo in nezaposlenostjo, se še vedno ukvarjamo z nekimi popolnoma nepomembnimi stvarmi, kot so homoseksualne poroke, ki se tičejo nekaj deset bogatih dekadentnežev v tej državi.
Oddajo sem gledal kakšnih 20 minut, pa se mi je začelo obračati v želodcu, ko se je na ekranu pokazala Slovenka leta in sem raje prestavil na drug kanal. KK je vpletena v več nečednosti, kot vsi ministri v vseh vladah v zadnjih 20 letih, pa je še vedno "pametna" in arogantna, hujša kot Marija Antoinetta. Ta ženska predstavlja vse kar je najslabšega v naši politiki, korupcija, klientelizem, načrtno ustvarjanje ene pravne države za bogato levo elito in druge pravne države za vse ostale smrtnike. V vlado so jo lobiji iz ozadja postavili, da dela izključno za interese homoseksualnega lobija in pa za interese njenih bogatih prijateljev, ki z njeno pomočjo sklepajo koruptivne posle z državo in še bolj bogatijo.
Edina oddaja, ki si zasluži, da v njej gostuje KK, bi bila takšna, kjer bi se razpravljalo, kdaj se bo porušila na črno zgrajena vila nad Izolo, kdaj se bo plačal utajen davek na motorna vozila in kdaj bo šla Friderika pred sodnika...
Oddajo sem gledal kakšnih 20 minut, pa se mi je začelo obračati v želodcu, ko se je na ekranu pokazala Slovenka leta in sem raje prestavil na drug kanal. KK je vpletena v več nečednosti, kot vsi ministri v vseh vladah v zadnjih 20 letih, pa je še vedno "pametna" in arogantna, hujša kot Marija Antoinetta. Ta ženska predstavlja vse kar je najslabšega v naši politiki, korupcija, klientelizem, načrtno ustvarjanje ene pravne države za bogato levo elito in druge pravne države za vse ostale smrtnike. V vlado so jo lobiji iz ozadja postavili, da dela izključno za interese homoseksualnega lobija in pa za interese njenih bogatih prijateljev, ki z njeno pomočjo sklepajo koruptivne posle z državo in še bolj bogatijo.
Edina oddaja, ki si zasluži, da v njej gostuje KK, bi bila takšna, kjer bi se razpravljalo, kdaj se bo porušila na črno zgrajena vila nad Izolo, kdaj se bo plačal utajen davek na motorna vozila in kdaj bo šla Friderika pred sodnika...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Nevem kaj bi si človek lahko ogledoval v Sloveniji da bi sploh turist lahko (za)šel v Slovenijo? Kaj imamo mi česar avstrijci nimajo?

Za žuranje greš lahko v Grčijo, prav tako za sexat in spat. Pri nas lahko samo spiš...
...in tip pravi, da je mag.?

upokojencem, ki so delali 30 let in imajo penzije 800 EUR in već, je pač treba znižati pokojnine
Ob takem trendu "medgeneracijske solidarnosti" kot ga imamo, jih bo potrebno znižat vsem, predvsem tebi in podobno mislečim, po 40-ih letih dela! See you then!

Zgodovina sprememb…

T-h-o-r ::
"Slovenska levica je postala ekskluziven zastopnik bogatašev, bogatih homoseksualcev"
za bivšo vlado gre povsem isto, vendar namest homoerotikusi beri cerkev
Why have a civilization anymore

TESKAn ::
Ti povem kaj naša butasta država dela, ti kot vodnik raftinga rabiš licenco. Lincenco ne moreš narediti v Sloveniji. Če jo narediš v tujin pa je le ta neveljavna po naši zakonodaji. Tako mora slovenec v tujini odpreti podjetje da lahko turiste vozo na rafting.
Ziher? Nam je lih prejšnji vikend vodič na raftingu rekel, da moraš samo plačat bakšiš za dovoljenje, da greš po reki, in to je to.
Drug primer, turški vlagatelji so hoteli vlagati v Slovenijo, ker je naša ambasadi v turčiji rabila 14 dni da je izdale vizume, so si oni medtem že premislili. Njihov izgovor je bil: crknil nam je tiskalnik.
Kaj pa pričakuješ od ljudi z v najboljšem primeru povprečno plačo, za katere vsak misli, da vlečejo po pet jurjev na mesec in itak nič ne delajo? In potem bi nekateri te ljudi še slabše plačali, da bi se jim ja še bolj fučkalo.
sprememb ne bo denarja pa tudi ne,
Who's fault is that? Na eni strani bi od pahorja radi vsiljevanje odločnih sprememb in mu očitate preveliko potrebo, da bi se z vsemi dogovoril, po drugi strani pa ko le spravijo ven reforme, skočite v luft, da kaj se pa gre, da nekaj po svoje dela in ne išče konsenza s socialnimi partnerji, za dobro mero pa še minirate te reforme na referendumih. Kdo bi razumel...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

telbanc> Seveda sem prebral...da se tebi zdi logično, da se to sranje nadaljuje.
Ne, nisi. Če bi, potem me očitno ne bi obtoževal vztrajanja na partijski liniji.
Tvoja predvidevanja glede podjetij, v katerih delam, so pa zgrešena temeljito in popolnoma. Ne, ne delamo za državo.
telbanc> Lepo te prosim le, da ne žališ prisotnih na forumu in ne vprašaš; Zakaj?
S svojim neomajnim vztrajanjem pri partijski liniji si zaslužiš si celo vrstico sočnih žaljivk.
Ne, nisi. Če bi, potem me očitno ne bi obtoževal vztrajanja na partijski liniji.
Tvoja predvidevanja glede podjetij, v katerih delam, so pa zgrešena temeljito in popolnoma. Ne, ne delamo za državo.
telbanc> Lepo te prosim le, da ne žališ prisotnih na forumu in ne vprašaš; Zakaj?
S svojim neomajnim vztrajanjem pri partijski liniji si zaslužiš si celo vrstico sočnih žaljivk.

USS Liberty> V vlado so jo lobiji iz ozadja postavili, da dela izključno za interese homoseksualnega lobija in pa za interese njenih bogatih prijateljev, ki z njeno pomočjo sklepajo koruptivne posle z državo in še bolj bogatijo.
Svašta, jaz sem bil pa prepričan, da je nastavljena od zionistov.
Ramon dekers> Drug primer, turški vlagatelji so hoteli vlagati v Slovenijo, ker je naša ambasadi v turčiji rabila 14 dni da je izdale vizume, so si oni medtem že premislili. Njihov izgovor je bil: crknil nam je tiskalnik.
http://blogs.wsj.com/venturecapital/201...
Jaz bi raje videl crknjen tiskalnik :P
Svašta, jaz sem bil pa prepričan, da je nastavljena od zionistov.
Ramon dekers> Drug primer, turški vlagatelji so hoteli vlagati v Slovenijo, ker je naša ambasadi v turčiji rabila 14 dni da je izdale vizume, so si oni medtem že premislili. Njihov izgovor je bil: crknil nam je tiskalnik.
http://blogs.wsj.com/venturecapital/201...
Jaz bi raje videl crknjen tiskalnik :P
Zgodovina sprememb…

Pšenični ::
"S svojim neomajnim vztrajanjem pri partijski liniji si zaslužiš si celo vrstico sočnih žaljivk."
V bistvu me zanima še, kdaj zganjaš svoj privat posel, ko pa cele dneve visiš na slo techu. In da si pri tem še ohoho uspešen. Spet ena tvojih pravljic za otroke? V bistvu tvoja zadeva zlo smrdi po cuzanju države....
Torej..ne vem kaj naj si mislim. Če nadaljujem...Če nasprotuješ homoseksualcem ali komunistom, si po tvoje-latenten peder ali lateneten rdečearmejec.
Zanimiva logika. Vendar nekaj se ne ujema, ane?
V nedeljo boste imeli sedmino kje?
V bistvu me zanima še, kdaj zganjaš svoj privat posel, ko pa cele dneve visiš na slo techu. In da si pri tem še ohoho uspešen. Spet ena tvojih pravljic za otroke? V bistvu tvoja zadeva zlo smrdi po cuzanju države....
Torej..ne vem kaj naj si mislim. Če nadaljujem...Če nasprotuješ homoseksualcem ali komunistom, si po tvoje-latenten peder ali lateneten rdečearmejec.
Zanimiva logika. Vendar nekaj se ne ujema, ane?
V nedeljo boste imeli sedmino kje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

telbanc> V bistvu me zanima še, kdaj zganjaš svoj privat posel,
Ves čas. Sem že tukaj in delam, čeprav sem prišel domov šele ob dveh zjutraj. Ni težko delat, če je delo zanimivo in če med delom lahko uboge ovčice še malo izobraziš.
telbanc> V bistvu tvoja zadeva zlo smrdi po cuzanju države....
Meni se pa zdi, da ti samo projiciraš. Ker si popolnoma nesposoben si sploh ne moreš predstavljat, kako bi lahko drugače kot s pomočjo države prišel do denarja.
telbanc> Torej..ne vem kaj naj si mislim.
A lahko prosim za spremembo enkrat prebereš moj komentar zgoraj, na katerega si odgovoril z "Da se morda malce odmakneš od uradne linije in poskušaš na zadevo gledat z očmi tistih, ki bodo v nedeljo z najman 80% zavrnili vse tri zakone o katerih bojo odločali ...."
Če bi ga prebral, potem takega odgovora ne bi mogel zapisat.
Ves čas. Sem že tukaj in delam, čeprav sem prišel domov šele ob dveh zjutraj. Ni težko delat, če je delo zanimivo in če med delom lahko uboge ovčice še malo izobraziš.
telbanc> V bistvu tvoja zadeva zlo smrdi po cuzanju države....
Meni se pa zdi, da ti samo projiciraš. Ker si popolnoma nesposoben si sploh ne moreš predstavljat, kako bi lahko drugače kot s pomočjo države prišel do denarja.
telbanc> Torej..ne vem kaj naj si mislim.
A lahko prosim za spremembo enkrat prebereš moj komentar zgoraj, na katerega si odgovoril z "Da se morda malce odmakneš od uradne linije in poskušaš na zadevo gledat z očmi tistih, ki bodo v nedeljo z najman 80% zavrnili vse tri zakone o katerih bojo odločali ...."
Če bi ga prebral, potem takega odgovora ne bi mogel zapisat.
Zgodovina sprememb…

Libertarian ::
"Slovenska levica je postala ekskluziven zastopnik bogatašev, bogatih homoseksualcev"
Bistven faktor tu so KGM (Križanič, Gaspari in Mencinger).
Takih škodljivcev ni na desni.
Sic semper tyrannis

Ramon dekers> Ja on ima nasvete za vse, sam pa kapital prejema iz tujine. Je lahko človek še bolj sarkastičen?!
Kaj ima to veze če sta kapital prejemala tvoja dva šefa? To si samo potrdil da si ga posredno dobil tudi ti iz TUJINE!Nam govoriš da je v Sloveniji zadeva super, in naj se ne pritožujemo čez državo sam pa prijemaš dohodke iz tujine...Zaleti se nekam no...To je tako kot klošar ki je žejen pride do tebe in bi rad spil kozarec vode, seveda mu ti rečeš mi imamo super res super vodo, ampak najbolje da greš do soseda, tam je bolj hladna.
"Gorice, Kras, Lipico, Škocjan, Postojno, Idrijo, Žirovski vrh, Cerknico, Rogaško, Podčetrtek.."
"Ti pa pri nas še nisi bil, ane"
Uf uf turistov se kar gnete, res so to super znamenitosti. Nevem kje VI živite, vendar ko sem se vračal iz azije sem se skoraj zjokal. Verjetno pa VI še niste bili v tujini. Poskusi z JV azijo, Vietnam, Kambođa, Laos, Tajska, Mjanmar...Tam lahko kaj vidiš, in se celo kaj naučiš...od tistih konj v lipici pa človek res ne odnese veliko, tudi postojnska jama je ok, ni pa to nek presežek ki smo ga sposobni prodati turistom.
In če je v Ljubljani truma turistov, potem res ne veste kaj pomeni se igrati turizem.

Ramon dekers> Poskusi z JV azijo, Vietnam, Kambođa, Laos, Tajska, Mjanmar...Tam lahko kaj vidiš, in se celo kaj naučiš...od tistih konj v lipici pa človek res ne odnese veliko, tudi postojnska jama je ok, ni pa to nek presežek ki smo ga sposobni prodati turistom.
Sem že bil in če ti nimaš pojma o Sloveniji to nikakor ne pomeni, da je nezanimiva za turiste.
Ramon dekers> To si samo potrdil da si ga posredno dobil tudi ti iz TUJINE!
Ja, od kje pa naj bi ga?
Sem že bil in če ti nimaš pojma o Sloveniji to nikakor ne pomeni, da je nezanimiva za turiste.
Ramon dekers> To si samo potrdil da si ga posredno dobil tudi ti iz TUJINE!
Ja, od kje pa naj bi ga?

Mal prej si hotu primerjavo delat z Avstrijo, zdj že Azijo vlečeš iz riti?
Se pa strinjam s tem, da turizma pri nas ne znamo tržit in ne izkoriščamo niti 50% potencialnih možnosti - najbrž tudi zaradi biserov kot si ti!

Se pa strinjam s tem, da turizma pri nas ne znamo tržit in ne izkoriščamo niti 50% potencialnih možnosti - najbrž tudi zaradi biserov kot si ti!

"Sem že bil in če ti nimaš pojma o Sloveniji to nikakor ne pomeni, da je nezanimiva za turiste."
Res nimam pojma, čudno da znam priti sploh do doma. Važno da imamo tebi podobne junake.
"Ja, od kje pa naj bi ga?"
Sarkazem Jure, sarkazem, nam pa govoriš kako čudovito v deželi je tej...
no hotel sem povedati, da Avstrija ponuja več in boljše možnosti, če že izbiraš, izbereš Avstrijo. Trumo turistov pa ima azija, skozi cel dan se nekaj dogaja. No da ni turistov sem verjetno kriv jaz, se vam res opravičujem, če bi bil bolj sposebn bi bilo tako več dela v gostinstvu in turizmu, dražava bi cvetela mi pa tu nebi spisali 100 strani o naši (bolni) državi.
Res nimam pojma, čudno da znam priti sploh do doma. Važno da imamo tebi podobne junake.
Mal prej si hotu primerjavo delat z Avstrijo, zdj že Azijo vlečeš iz riti?![]()
Se pa strinjam s tem, da turizma pri nas ne znamo tržit in ne izkoriščamo niti 50% potencialnih možnosti - najbrž tudi zaradi biserov kot si ti!![]()
no hotel sem povedati, da Avstrija ponuja več in boljše možnosti, če že izbiraš, izbereš Avstrijo. Trumo turistov pa ima azija, skozi cel dan se nekaj dogaja. No da ni turistov sem verjetno kriv jaz, se vam res opravičujem, če bi bil bolj sposebn bi bilo tako več dela v gostinstvu in turizmu, dražava bi cvetela mi pa tu nebi spisali 100 strani o naši (bolni) državi.
Zgodovina sprememb…

Ramon dekers je izjavil:
no hotel sem povedati, da Avstrija ponuja več in boljše možnosti, če že izbiraš, izbereš Avstrijo.
Potem pa se mogoče priložnost zate skriva tam.

Glede na tvojo stopnjo pismenosti, kot si jo izkazal v prispevku nad mojim, pa me malo vendarle ...

Limit-sky ::
Ramon dekers je izjavil:
"Sem že bil in če ti nimaš pojma o Sloveniji to nikakor ne pomeni, da je nezanimiva za turiste."
Se pa strinjam s tem, da turizma pri nas ne znamo tržit in ne izkoriščamo niti 50% potencialnih možnosti - najbrž tudi zaradi biserov kot si ti!![]()
Turistov je kolikor hočeš. Vsaj v našem malem kraju jih je toliko, da študentje že 5 let čakajo nekoga, ki bo naredil hostel. Za magistra Ramona je to idealna priložnost.
Seveda mi, ki nismo naredili faksa niti se z njim ukvarjali, nismo sposobni tega, čeprav živimo od svojega dela. Eni bolje, drugi slabše. Nekdo bi pripomnil, da smo poskrbeli za svojo rit, kar seveda sploh ni daleč od resnice. Razni magistri, ki čakajo, da jim pride "služba Paris Hilton" domov trkat, pa ne.

Ramon dekers> "Ja, od kje pa naj bi ga?"
Ramon dekers> Sarkazem Jure, sarkazem, nam pa govoriš kako čudovito v deželi je tej...
A se mi samo zdi, ali tebi res niso jasne osnove tržnega gospodarstva?
Ramon dekers> Sarkazem Jure, sarkazem, nam pa govoriš kako čudovito v deželi je tej...
A se mi samo zdi, ali tebi res niso jasne osnove tržnega gospodarstva?

djordjevic je izjavil:
Glede na tvojo stopnjo pismenosti, kot si jo izkazal v prispevku nad mojim, pa me malo vendarle ...![]()
naj te potoložim moja stopnja pismenosti ustreza tvojemu nivoju...Se prilagodim

Ramon dekers> no hotel sem povedati, da Avstrija ponuja več in boljše možnosti, če že izbiraš, izbereš Avstrijo.
Pojma nimam, zakaj je ta trenutek na Tromostovju sredi Ljubljane več Japoncev kot vseh ostalih skupaj. Mogoče so narobe zavil na avtocesti.
Pojma nimam, zakaj je ta trenutek na Tromostovju sredi Ljubljane več Japoncev kot vseh ostalih skupaj. Mogoče so narobe zavil na avtocesti.

Ramon dekers je izjavil:
Turistov je kolikor hočeš. Vsaj v našem malem kraju jih je toliko, da študentje že 5 let čakajo nekoga, ki bo naredil hostel. Za magistra Ramona je to idealna priložnost.
Seveda mi, ki nismo naredili faksa niti se z njim ukvarjali, nismo sposobni tega, čeprav živimo od svojega dela. Eni bolje, drugi slabše. Nekdo bi pripomnil, da smo poskrbeli za svojo rit, kar seveda sploh ni daleč od resnice. Razni magistri, ki čakajo, da jim pride "služba Paris Hilton" domov trkat, pa ne.
ja komaj čakam, če ti misliš da so to tako bajni zasluški go for it...
Zgodovina sprememb…

Ramon dekers je izjavil:
djordjevic je izjavil:
Glede na tvojo stopnjo pismenosti, kot si jo izkazal v prispevku nad mojim, pa me malo vendarle ...![]()
naj te potoložim moja stopnja pismenosti ustreza tvojemu nivoju...Se prilagodim![]()
Bi bilo smešno, če ne bi bilo žalostno.