Forum » Problemi človeštva » Slovenska levica
Slovenska levica
Temo vidijo: vsi
donfilipo ::
Naj kdo pove, ali lahko če daš las in bris pred usposobljenim osebjem, potem biologi ugotovijo da gre za isti dnk (las in bris)?
Sicer bo po teoriji zarot potem las od Lassie, ali shranjen od prej iz časov adolescence itd....
Pa tud telbanc bi moral dat žebelj, ki ga ima zabitega v glavo. Imam namreč na sumu, da je že malo rijast
Sicer bo po teoriji zarot potem las od Lassie, ali shranjen od prej iz časov adolescence itd....
Pa tud telbanc bi moral dat žebelj, ki ga ima zabitega v glavo. Imam namreč na sumu, da je že malo rijast
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Mr.B ::
Uau, in to je moralno. E bi bilo zanimivo, ko bi vladni trojček, imel saj pribljižno toliko morale in povedal, da se rad z zabav vozi s Helikopterjem v UKC.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Kritika vladnega trojčka, in to konstruktivna, je toliko pomembna, da je blebetanje o helikopterjih in drogah mimo. Ker potem izpade, da jih samo Vittorio 'iz lufta' napada, ker so mu vzeli 3 bombe, ostalo je pa super. Jebe se meni za tako moralo!
Imamo lep in poučen primer Baričevič. Ni ravno direktno po padalčevi želji v zvezi z KK, ampak z vladnim trojčkom pa. In se jih malo 'podroza', da nemara zadeve še poboljšajo.
Vittorio bo pa tako ali tako dobil drugih 6 bomb.
Pa ti ne bo dal niti ene, četudi te napadejo marsovci direkt!
Imamo lep in poučen primer Baričevič. Ni ravno direktno po padalčevi želji v zvezi z KK, ampak z vladnim trojčkom pa. In se jih malo 'podroza', da nemara zadeve še poboljšajo.
Vittorio bo pa tako ali tako dobil drugih 6 bomb.
Pa ti ne bo dal niti ene, četudi te napadejo marsovci direkt!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
Pšenični ::
"Pa tud telbanc bi moral dat žebelj, ki ga ima zabitega v glavo. Imam namreč na sumu, da je že malo rijast"
Komot ga prideš iskat. Če maš zadost jajc za to? Prijavil te bom namreč spletnemu očesu. Sovražni govor pa to...
"Better sniff and fly, then drink and drive.."
Grims je dober....obvlada.
Komot ga prideš iskat. Če maš zadost jajc za to? Prijavil te bom namreč spletnemu očesu. Sovražni govor pa to...
"Better sniff and fly, then drink and drive.."
Grims je dober....obvlada.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
Okapi ::
Ker Okapi v sosednji temi pravi, da ljudem pod vplivom droge ne smeš vrjeti čisto nič.Če me že omenjaš, me moraš pravilno citirati. Rekel sem, da džankijem ne smeš verjeti, rekreativno uživanje mamil je nekaj čisto drugega.
O.
Nekako tako, kot danes Skret na kanalu A, na 24kure.si pri poročilih, pa je samo novinarka podala komentar na odstop ministra, takih cvetk pa res ne smemo pokazati. Je pa čas da podpis zamenjam.
lexios ::
Gjerkeš vozil pijan. Pahor že sprejel njegov odstop.
Pa ne me j..., Pahor je sprejel njegov odstop???? Resno? Come on, zagovarjanje vladne ekipe, kjer ministri in ministrice, tajnice in sodelavci uživajo njegovo "popolno zaupanje" mu je že skoraj hobi - don`t stop now!
Imamo lep in poučen primer Baričevič.
Naj si tist dildo, ki je še ostal med dokaznim materialom, že nekam zatlačijo pa je primer rešen! Ta lep in poučen primer je navadna politična farsa, ki vsebuje vse elemente kazenskega prava in umazano (politično) igro polpreteklega režima (post mortem)!
Skrb vzbujajoče je, da iz teh ali onih razlogov niso voljni (ali "sposobni") zgodbe izpeljati eksaktno by the book od začetka do konca! Šišajo nas že Hrvati, vsaj navidez - ne slepimo se! Še največja farsa pa je naknadno "odpiranje" ob kao "novih dokazih", ki so le posledica teh ali onih pritiskov (in želje po dokazovanju funkcionalne pravne države)... O totalnem sranju, ki nam je ostalo od pravne države to pove še največ... Sorry, popravnega izpita pri meni ni! Zaj... ste na polni črti, 1x bo dovolj!
Dokazi so vse prej kot novi, zgodba se odvija ekspresno, postavlja se celo vprašanje koji k. se mudi in koji k. ponovno "odpiranje" "zaprtega" primera - saj je vendar s pravno državo, sodstvom in delom policije vse OK, ane ejga g. minister?!!! Bomo tudi primer Satex ponovno "odprli"? Skratka, razplet in epilog te zgodbe je bil večini jasen že februarja letos!
Kratek in jedrnat F*** off! Basen o materi, psu in ljubezni pa že poznate: "J*** vam p** ma***, da vam j****!
Rekel sem, da džankijem ne smeš verjeti, rekreativno uživanje mamil je nekaj čisto drugega.
Prideš na en snif? Le rekreativno mislim!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
Prijavil te bom namreč spletnemu očesu. Sovražni govor pa to...
Jest pa tebe na 'waserkomando'. Ker nisi 'pošteno' kritiziral. In ker sem moral 2 ure študirati, kaj je spletno oko.
In še resno! Ponavljam pri zadevi KK in droge, gre za teorijo zarot. Lahko vidite kako nastane in kako se goji in nikakor ne ponikne. In če sem te malce 'bocnil', je to zato, ker menim, da si sposoben tudi pametne in utemeljene kritike trenutne vladajoče koalicije.
In bi tudi dejal, da bi KK in kdorkoli, ki očitno ni narkoman, dala tisti las, če bi ti potem garantiral lahko z vso odgovornostjo da nobeden ne bo teorije zarote širil naprej. Pa ne gre. Zato je to brezplodna in puhla debata.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
donfilipo, ko boš imel čas, se pozanimaj za lete heleikopterjev za tisti večer, sej jih ni veliko, tako da ne boš imel problema najti tiste helikopterje. Potem pa še malo pozanimaj kaj pravijo o pacientih pripeljanih s helikopterejm, na tisti večer. Sej če si malo novinar, pa nimaš problema zgubiti financranje, potem ti bo hihitanje na UKC-ju odgovorilo na vse.
Jebela cesta. Evo sem pač popolnoma nebogljaen, s polomljenim hrbtom in nikoli novinar bil in komaj še pridem so skreta.
Ampak če mi kdo pove en zanesljiv vir, za tisti helikopterski let v katerem je bila KK in ta potrdi, da je pripravljen to tudi pričati bi iz tega vsak sposoben novinar naredil fantastičen story. Torej 'Flycom'-anda mi je nažalost 'nedosegljiva' a vseeno gre takole... če je na zadevi karkoli oprijemljivega bo škandal. In ji ne pomaga nobena veza z recimo Gorškom, ali kaj podobnega. Policija ima v sebi različne patrone, da ne govorim o kombinaciji, še z tožilstvom. Če je bila prepeljana in to 'mafija' taji, je dejansko potrebna 'revolucija'! In obstajajo ljudje, ki so zdravi polni energije, sposobni podjetniki, piloti, člani SDS in me zelo čudi, da zadeva ni že stekla.
Ali pa manjka tisto glavno. Ni bila KK, ali ni bila zadeta.
Sem pa že večkrat popizdil celo na tesne kolege in znance, ko so širili podobne govorice. Namreč če veliko (priznam preveč) upanja polagaš na dobronamernost in konstruktivnost debat, te to ujezi.
Primeri:
-- 9-11 inside job (izgubil 150 ur brskanja in branja, da se mi je posvetilo, kaj je teorija zarot
-- obamin rojstni list...itd itd.
Saj ne rečem, vsakdo ima pravico svoje misli, ampak sory, vsake toliko bo tudi priletela kakšna bodica. Pa da ne bo kdo mislil, da sem volivec LDS. Kje pa. Do afere s prijateljem, mi je kot faca in original bil dejansko bližje celo Zmago Jelinčič, volim pa tako ali tako le JJ-ja, kadar me ne ujezi s svojimi temnimi povezavami preveč
Ampak če mi kdo pove en zanesljiv vir, za tisti helikopterski let v katerem je bila KK in ta potrdi, da je pripravljen to tudi pričati bi iz tega vsak sposoben novinar naredil fantastičen story. Torej 'Flycom'-anda mi je nažalost 'nedosegljiva' a vseeno gre takole... če je na zadevi karkoli oprijemljivega bo škandal. In ji ne pomaga nobena veza z recimo Gorškom, ali kaj podobnega. Policija ima v sebi različne patrone, da ne govorim o kombinaciji, še z tožilstvom. Če je bila prepeljana in to 'mafija' taji, je dejansko potrebna 'revolucija'! In obstajajo ljudje, ki so zdravi polni energije, sposobni podjetniki, piloti, člani SDS in me zelo čudi, da zadeva ni že stekla.
Ali pa manjka tisto glavno. Ni bila KK, ali ni bila zadeta.
Sem pa že večkrat popizdil celo na tesne kolege in znance, ko so širili podobne govorice. Namreč če veliko (priznam preveč) upanja polagaš na dobronamernost in konstruktivnost debat, te to ujezi.
Primeri:
-- 9-11 inside job (izgubil 150 ur brskanja in branja, da se mi je posvetilo, kaj je teorija zarot
-- obamin rojstni list...itd itd.
Saj ne rečem, vsakdo ima pravico svoje misli, ampak sory, vsake toliko bo tudi priletela kakšna bodica. Pa da ne bo kdo mislil, da sem volivec LDS. Kje pa. Do afere s prijateljem, mi je kot faca in original bil dejansko bližje celo Zmago Jelinčič, volim pa tako ali tako le JJ-ja, kadar me ne ujezi s svojimi temnimi povezavami preveč
donfilipo, hm če misliš da finančno nimaš posledic, potem kar poročaj. A ni čudno, da nekdo na fikcijo se da celo testirati, hm. Ko pa je edini dokaz, dejansko las. In edino zagotovilo ki ga imaš, da je to moje lulanje ? No ti se kar zavajaj, na travniku je marsikaj, poglej si the war you dont see...
poweroff ::
donfilipo, ko boš imel čas, se pozanimaj za lete heleikopterjev za tisti večer, sej jih ni veliko, tako da ne boš imel problema najti tiste helikopterje.
Katere lete? Tiste, ko je nekdo po svojo bejbiko poslal državni helikopter v vas?
sudo poweroff
Glej Matthai, morda bo donfilipo ugotovil, da notranja ministrica uporablja davkoplačevalki denar, za večerne turistične prilete na Roško, da malo Janšo zbuja . Bo to zadovoljilo tvoje novinarske standarde in pisanje Donfilipa.
Dejstvo je las, tega pa noče dati, ker ? morda pa na vsake toliko časa pokadi malo trave. In če je vse izmišljeno, zakaj naj bi se dala, tako prostovoljno samoiniciativno, testirati ? Kaj ji manjka publicitete. Morda pa oponaša SLS, ki je odkar je glasovala za, celo na barometu vidi, morda pa ji bo ratalo ?
Če je žrtev svojega moža, zaradi pesekov, glej ? Pri tako nizki podpori vlade ?, bi se človek zamislil, kaj se dogaja v glavah ovac.
Dejstvo je las, tega pa noče dati, ker ? morda pa na vsake toliko časa pokadi malo trave. In če je vse izmišljeno, zakaj naj bi se dala, tako prostovoljno samoiniciativno, testirati ? Kaj ji manjka publicitete. Morda pa oponaša SLS, ki je odkar je glasovala za, celo na barometu vidi, morda pa ji bo ratalo ?
Če je žrtev svojega moža, zaradi pesekov, glej ? Pri tako nizki podpori vlade ?, bi se človek zamislil, kaj se dogaja v glavah ovac.
donfilipo, hm če misliš da finančno nimaš posledic, potem kar poročaj. A ni čudno, da nekdo na fikcijo se da celo testirati, hm. Ko pa je edini dokaz, dejansko las. In edino zagotovilo ki ga imaš, da je to moje lulanje ? No ti se kar zavajaj, na travniku je marsikaj, poglej si the war you dont see...
Mah klinc. Edina posledica, ki mene čaka, je dejansko obisk Matilde. In ko je tako, se zamotiš s čimbolj konstruktivnimi, ali pa zabavnimi rečmi. In ja, včasih te nehote, tudi kaj ujezi.
Ampak obstajajo možje, ki bi zadevo morali preverjati in če jo ne, smo v mafijski državi par excelence. In zatorej tisti, ki ste mladi in zdravi zberite konkretne podatke, priče in zadevo postavite v pravo obliko. Prijavo. Morda še na interpol. Sum zlorabe in prikrivanje, recimo. In potem bom z velikimi črkami napisal: se opravičujem, da sem bil tako naiven idiot:)
En tak priblisk, da je nekaj hudo narobe, in je bil obenem še hudo mračen ob aferi B., pa se je vse zreduciralo potem na ....ampak dobro vsaj čisto zatajilo, se zadeve ni. In tam sem prišel do zaključka, da policija mora molčati in ne presojati in teoretizirati, čeravno, mi je en čas zgledalo, da so nas dobesedno okupirali satani:)
Če pa konkretnih dokazov ni in se samo goni naprej neka 'govorica', je pa to vsaj zame brez veze. Politika, ki je nedotakljiv, 20 let po osamosvojitvi, enostavno ne sme biti. In to je zlasti pomembno za vas mlade in zdrave. Jaz sem tu upanje že opustil, mi je pa vseeno všeč, če se mafija med sabo čisti. Ampak kot rečeno že v drugem topiku, nikakor ne počne samo tega No jaupam si upati, da je tudi mafijskih povezav v politiki ščasoma z napredkom demokracije vendarle vedno manj. Ker če ne, je pa cela štorija razpada juge in socializma z vsemi žrtvami brez veze.
WarpedGone ::
Trik pri kresalki je, da je "vir govoric" osebje v kliničnem centru - zamenjali naj bi ji kri. Zakaj točno je pa druga pesem.
Njena knee-jerk reakcija na vse skup je pa sploh smešna.
Njena knee-jerk reakcija na vse skup je pa sploh smešna.
Zbogom in hvala za vse ribe
To osebje nima imena in priimka, ali pač?
zamenjali naj bi ji kri.Kar je v bistvu dokaz, da gre za babje čenče.
taksisti vedo vseJa, predvsem tisto, kar ni res.
O.
donfilipo, ti bodi novinar, dodal sem ti dva namiga ?
Ej sedaj ti dam pa hipotetičen primer.
Recimo JAZ danes trdim, da je Matthai prejšnji teden, v petek zvečer, vlekel črtice, in da je šel zaradi tega v UKC. Matthai, je bolj kulturen človek, in bi od njega pričakovali tako, na lepi način F.O. Ne on bi, glede na prepričanje vseh, na tem forumu, pohitel po slabem tednu iti lulat, in se testirat, ter s testom mahati, glej nisem vlekel črtice. NE samo to, Matthai, je dejansko naredil test, ki direktno postavi dvome, o verodostojnosti njegove izjave, saj se po enem tednu v urinu ne pozna nič, če tudi je kadil travo. Torej z mahanjem z dvomljivim testom je dodal dim, na dvome, ki jih prvotno ni bilo, in to bi morda v auforiji nekdo na redil, ki bi bil v odvajalski krizi.
Torej če bi Matthai rekel F.O. in bi pri tem ostalo, bi vsi rekli, glejga budalo Mr.B. Sedaj pa , čakaj, zakaj pa nisi dal lasu, ki bi po enem tednu pokazal, da si vlekel črtice ali pa ne. Kot da nebi rekel zdravnikom, testirajte samo za črtice, nič drugega.
Donfilipo, ti si novinar, kaj si ti msiliš, ko oseba kar tako brez potrebe gre delati test.
Ej sedaj ti dam pa hipotetičen primer.
Recimo JAZ danes trdim, da je Matthai prejšnji teden, v petek zvečer, vlekel črtice, in da je šel zaradi tega v UKC. Matthai, je bolj kulturen človek, in bi od njega pričakovali tako, na lepi način F.O. Ne on bi, glede na prepričanje vseh, na tem forumu, pohitel po slabem tednu iti lulat, in se testirat, ter s testom mahati, glej nisem vlekel črtice. NE samo to, Matthai, je dejansko naredil test, ki direktno postavi dvome, o verodostojnosti njegove izjave, saj se po enem tednu v urinu ne pozna nič, če tudi je kadil travo. Torej z mahanjem z dvomljivim testom je dodal dim, na dvome, ki jih prvotno ni bilo, in to bi morda v auforiji nekdo na redil, ki bi bil v odvajalski krizi.
Torej če bi Matthai rekel F.O. in bi pri tem ostalo, bi vsi rekli, glejga budalo Mr.B. Sedaj pa , čakaj, zakaj pa nisi dal lasu, ki bi po enem tednu pokazal, da si vlekel črtice ali pa ne. Kot da nebi rekel zdravnikom, testirajte samo za črtice, nič drugega.
Donfilipo, ti si novinar, kaj si ti msiliš, ko oseba kar tako brez potrebe gre delati test.
Ja za Matthaija bi brez sledi trave rekel da ni hodil na FDV, vsaj v starih časih ne, torej ne more biti zrel možak Ampak je vseeno mogoče. Pomeni, da je to tako pavšalno gledanje preko svojega širokega merila.
Saj sem rekel, zanikati zadeve ne bo mogla nikoli, in zato je storila tisto, kar jo je pozval nek novinar javno. In če bi ji kdorkoli lahko zagotovil, da bo s testom las popolnoma zatrla namigovanja, bi po moje morda celo šla dati lase. Ker po mojem ni tip, ki bi droge toleriral.
Zdaj pa če taksisti vedo vse...no tudi jaz poznam par taksistov tako da, vedo res veliko, ampak običajno vse oprijemljive reči zamolčijo. To je potem tudi povod, da so jih nekdaj na vsakem koraku radi molka ustavljali copsi:) In je pel balonček. Ali je potem pel taksist, je pa spet različno:) Po mojih informacijah, kašnega ubranega zbora ni bilo, sicer propade ceh, ki je tako ali tako ogrožen, ker če kdo lahko ob 1h zjutraj zrihta kvalitetno žensko družbo in 'spicy' možakarja s tulumbo:), so to dejansko taksisti! No ja, ker sem se pa spomnil na eno tako taksi navezo, z moje vasi in bližine, bom pa morda zadeve resnično preveril!
Saj sem rekel, zanikati zadeve ne bo mogla nikoli, in zato je storila tisto, kar jo je pozval nek novinar javno. In če bi ji kdorkoli lahko zagotovil, da bo s testom las popolnoma zatrla namigovanja, bi po moje morda celo šla dati lase. Ker po mojem ni tip, ki bi droge toleriral.
Zdaj pa če taksisti vedo vse...no tudi jaz poznam par taksistov tako da, vedo res veliko, ampak običajno vse oprijemljive reči zamolčijo. To je potem tudi povod, da so jih nekdaj na vsakem koraku radi molka ustavljali copsi:) In je pel balonček. Ali je potem pel taksist, je pa spet različno:) Po mojih informacijah, kašnega ubranega zbora ni bilo, sicer propade ceh, ki je tako ali tako ogrožen, ker če kdo lahko ob 1h zjutraj zrihta kvalitetno žensko družbo in 'spicy' možakarja s tulumbo:), so to dejansko taksisti! No ja, ker sem se pa spomnil na eno tako taksi navezo, z moje vasi in bližine, bom pa morda zadeve resnično preveril!
Dobr to. Pol če se ga namečem, mi boš poslou zemljevid, ker namreč jaz ne vem:)
TetaEstera ::
luli ::
Katere lete? Tiste, ko je nekdo po svojo bejbiko poslal državni helikopter v vas?
Tiste lete, ko je na neznanem kraju, z neznano osebo se ga zadela z neznano substanco.
poweroff ::
Recimo JAZ danes trdim, da je Matthai prejšnji teden, v petek zvečer, vlekel črtice,
...
in to bi morda v auforiji nekdo na redil,
auforija?
na
redil?
Hmm, kdo je vlekel črtice?
Torej če bi Matthai rekel F.O. in bi pri tem ostalo, bi vsi rekli, glejga budalo Mr.B.
Ne. V resnici ste sami zahtevali naj se gre testirat. In se je šla (kot tisti avstrisjki politik). In potem ste najprej ponoreli, ker test ni pokazal nič (kao kolk je glupa, da je padla na provokacijo, zakaj da se je sploh šla testirat). Nato pa ste naumili, da test ni bil pravi.
Pozabljate pa na nekaj. Če nekdo nekaj trdi, mora on to dokazati.
sudo poweroff
Donfilipo, profesonalni osebni svetovalci zadevo priporočajo na sledeči način :
Gospodična se postavi pred novinarje.
Kot notranja ministrica, ima dostop do spiska letov helikopterjev.
V levo roko vzame spisek, ga dvigne visoko v zrak in povpraša : Ajde novinarji, kateri let je bil moj, tako čist enostavno flegmatično. Imam možnosti tam 90/10 da nihče ne bo vedel točnega leta. Če pa že kdo le pove številko, da poizvedbo informacijski pooblaščenki, saj moramo varovati osebne podatke naših ovac. Potem pa tam po novem letu, ko je zadeva že pase, dobimo izjavo za javnost, da oseba, ki se je peljala s tem letom, noče biti del javnega pranja. A je ta oseba ona ali kdo drug je nepomembno, saj ji zakon tega ne določa.
NE pri nas imamo estradne politike. Verjetno je brala barometer SLS-a, in je v auforiji, dala delati sumljiv test, tako da se govori o njej, da je ja nebi po levi kak SLS prehitel. In zaradi take banalne zadeve, bo vedno, kadarkoli bo hotela pokazati svojo čistost, prišlo do dvoma. Z veseljem ji svetujem, ker te ki ji kaj takega svetujejo, verjetno preplačuje n-krat.
Gospodična se postavi pred novinarje.
Kot notranja ministrica, ima dostop do spiska letov helikopterjev.
V levo roko vzame spisek, ga dvigne visoko v zrak in povpraša : Ajde novinarji, kateri let je bil moj, tako čist enostavno flegmatično. Imam možnosti tam 90/10 da nihče ne bo vedel točnega leta. Če pa že kdo le pove številko, da poizvedbo informacijski pooblaščenki, saj moramo varovati osebne podatke naših ovac. Potem pa tam po novem letu, ko je zadeva že pase, dobimo izjavo za javnost, da oseba, ki se je peljala s tem letom, noče biti del javnega pranja. A je ta oseba ona ali kdo drug je nepomembno, saj ji zakon tega ne določa.
NE pri nas imamo estradne politike. Verjetno je brala barometer SLS-a, in je v auforiji, dala delati sumljiv test, tako da se govori o njej, da je ja nebi po levi kak SLS prehitel. In zaradi take banalne zadeve, bo vedno, kadarkoli bo hotela pokazati svojo čistost, prišlo do dvoma. Z veseljem ji svetujem, ker te ki ji kaj takega svetujejo, verjetno preplačuje n-krat.
USS Liberty ::
(BTW, ni treba nič požarja - razkritje, ahaha - so kr neonacisti, pardon, domoljubi priznali, da so sami lansiral zgodbo)
Sej v bistvu sploh ni važno kdo je to lansiral. Važno je, da lahko vsak vidi kako levi mainstream mediji z mikroskopom iščejo neke neobstoječe naciste in vsako totalno nepreverjeno informacijo prodajajo za golo dejstvo o obstoju nekih booogeyman nacistih, ki v resnici ne obstajajo. Če ni nacistov, fašitov, itd... potem tudi razni antifovci, pa liberane akademije in podobni brezvezniki nimajo več svojega smisla, zato si je treba naciste vsake toliko časa izmislit...
BTW... A mogoče kdo ve, če je Peter Lovšin pisec Dnevnikovega hoax članka na to temo, tisti dvorni režimski panker, ali gre za kakšno drugo osebo z istim imenom in priimkom?
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Jest sem profesionalen samomorilec in mi je svetovanje prepovedano s kazenskim zakonikom
Ampak nekaj zdaj tuhtam, pa rabim malo časa.
Ampak nekaj zdaj tuhtam, pa rabim malo časa.
Evo spet Državni medij poroča sledečo udarno novico : WikiLeaks: >>Hrvaška popustila Sloveniji<< , kot kaže že pripravljajo sanacijski teren.
Res je, nekateri ne poznamo besede : slepa ulica. Toliko o neposredovanju USA pri arbitražnem sporazumu.
Res je, nekateri ne poznamo besede : slepa ulica. Toliko o neposredovanju USA pri arbitražnem sporazumu.
djordjevic ::
Aha. Dokler je wikileaks naše politike spravljal v zadrego, smo jim veselo verjeli, zdaj ko pa bi se nemara izkazala kakšna pozitivna reč za nas, pa jejmo vpiti, da je to zgolj politično skonstruirana pripravljena novička ... Blagor ubogim na duhu.
No grave is deep enough to keep us in chains.
djordjevic je izjavil:
Aha. Dokler je wikileaks naše politike spravljal v zadrego, smo jim veselo verjeli, zdaj ko pa bi se nemara izkazala kakšna pozitivna reč za nas, pa jejmo vpiti, da je to zgolj politično skonstruirana pripravljena novička ... Blagor ubogim na duhu.
Težko bi vedel, kdo so oz. niso tvoji. Glede na nick... No boš že povedal.
Ker pa predvidevam, da bereva isto zadevo, pa bi te vseeno vprašal, kje je kdo popustil? Poročilo razumem, kot da so "tvoji oz. ne tvoji" pristali na arbitražo in je pristanek na le-to mišljen kot popuščanje.
Težko bi vedel, kdo so oz. niso tvoji. Glede na nick...Glede na tvoj nick sploh nočem vedeti, kdo so tvoji.
O.
USS Liberty ::
djordjevic je izjavil:
Kdo je komu popustil pri arbitražnem sporazumu je v tem trenutku čisto šloganje in tudi Američani zaenkrat še ne znajo šlogat. Kdo je komu popustil bomo videli šele čez par let, ko bo znan rezultat arbitraže...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Double_J ::
http://www.facebook.com/note.php?note_i...
Padla je komanda, pred volitvami zagotovo še ne sme biti oprostitve... čakamo micko da nam obrazloži hehe.
Padla je komanda, pred volitvami zagotovo še ne sme biti oprostitve... čakamo micko da nam obrazloži hehe.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Karaya 52 ::
USS Liberty je izjavil:
S takšnim anarhističnim plakatom vladajoča klika obeležuje 20 let osamosvojitva
Tole je šala, prosim? Ali pa vsaj projekt na ALU na temo suprematizem in 20. obletnica plebiscita.
http://24ur.com/novice/slovenija/najver...
Preverjen kader... psihološko se ne sesuje če koga nedolžnega spravi s sveta. Glede tega očitno ne bo problemov.
Preverjen kader... psihološko se ne sesuje če koga nedolžnega spravi s sveta. Glede tega očitno ne bo problemov.
Dve šivanki...
djordjevic, +9
če razumeš angleško, znaš prebrati točno kaj piše: In zelo po slovensko piše, da če pustijo budalam, se bodo njihovi interesi na hrvaškem in v kosovu , zašli iz načrtovanih smernic. Potem si pa poglej moj zadnji post o o arbitražnem sporazumu, zakaterega sem dobil tudi naziv...Glej lahko pa si to razlagaš, kot uspeh Slovenske diplomacije.
če razumeš angleško, znaš prebrati točno kaj piše: In zelo po slovensko piše, da če pustijo budalam, se bodo njihovi interesi na hrvaškem in v kosovu , zašli iz načrtovanih smernic. Potem si pa poglej moj zadnji post o o arbitražnem sporazumu, zakaterega sem dobil tudi naziv...Glej lahko pa si to razlagaš, kot uspeh Slovenske diplomacije.
PaX_MaN ::
Tole je šala, prosim? Ali pa vsaj projekt na ALU na temo suprematizem in 20. obletnica plebiscita.
Tako zaresen, kot je bil plakat Joan Mira, ki je z enakim simbolom leta 1937 pozival k uporu proti fašizmu.
Snohman ::
Ja, tako se moramo tudi danes strumno upira fašistom, ki se v naši deželi pripravljajo na prevzem oblasti, naci stranki po zadnji anketi Dela kaže bolje kot LDSu in Zares, vstopila bo v parlament in najbrž celo imela mandatarja...
...oh, wait! What?
...oh, wait! What?
Ja, tako se moramo tudi danes strumno upira fašistom, ki se v naši deželi pripravljajo na prevzem oblasti,
A ni tko, da je še vedno povsod UDBA? Pa komunajzarji? Pa Murglski palček/Kučanov klan? Pa zionistični/homo lobiji? Pa - neimenovani, sicer - Centri Moči™? Valjda, ne smem pozabit jugomafije! Uf, pa šarijo sem spustil, to nam bodo do 2020 uzakonil, ni gmah!
Aja... to niso centri moči? Kdo pa je potem center moči. RKC in Pahor?
Haha...
Haha...
Dve šivanki...
Aja... to niso centri moči? Kdo pa je potem center moči. RKC in Pahor?
Unga vpraši, k to prav'! Prvič, mislim da je bilo enkrat marca. Zdajle pa najdem meglenega Klemenčiča:
Pravi centri moči so tam, kjer je denar, interes oblasti in interes kapitala
in "pojma-nimam" Karla:
Saj ste bili v tej vladi.
Da. Vprašanje je, koliko jo vodi.
Zdaj seveda nimate poguma in ne boste povedali, kateri so ti drugi centri ...
Saj tudi ne vem konkretno, kateri bi lahko bili.
Kako potem veste, da drugi centri vodijo vlado, če ne znate povedati, kateri so?
Ker sem to videl na lastnem primeru, ko sem bil minister. Ko je padla odločitev, da se me morajo znebiti ne glede na to, da predsednik vlade v začetku ni bil navdušen nad takšno možnostjo. Pod pritiskom teh centrov se je odločil, da to izpelje do konca.
Ne razumem.
Vprašanje je, koliko jo sploh vodi. Če je ne vodijo kakšni drugi centri.
Vlade torej ne vodi gospod Pahor, ampak lobiji in centri moči iz ozadja.
Da, tako jaz to vidim.
Lahko pa vprašaš tudi Gantarja, ki je imel na to temo predavanje,
Janša pa celo pravi da je eden izmed teh centrov Senica. Čeprav me tale zadnja moti. Senica ni od včeraj in je malce hecno, da ga Janša ni že med mandatom okrcal; Mate bi mu IMHO moral vse to povedat, saj je bil precej na ti s policijo (šefovanje ob problemčku s Strojani). Al' pa vsaj - če je tisti letelo bolj na povezavo s Kresalovo - Brezigarjeva (ministrovanje@Bajuk, SDS podpora za predsednico 2002; GDT@2005), da ga Senica mal preveč serje.
Pa še cvetka:
Ob tem pa se je vprašal, kaj se šele dogaja v primerih, kjer gre za milijone, če se že za ta primer angažira toliko zvez.
Koliko milijonov je(bo) že šlo za Patrio?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Karaya 52 ::
Tako zaresen, kot je bil plakat Joan Mira, ki je z enakim simbolom leta 1937 pozival k uporu proti fašizmu.
Ta člančič je navadno pisunjenje v tri krasne, ki lahko preslepi samo bralce, ki se ne udeležujejo ideoloških bitk na umetnostnem področju. Pest nosi ravno četrtino vse sporočilnosti, več pove oživljanje sloga, ki so ga boljševiki uporabljali za propagando med svojim pohodom na oblast in ga tudi danes nekateri očitno koristijo za pritajeno flirtanje z marksismom. Ampak takrat se je pisalo leto 1917, danes smo pa leta 2010, pomenljiva je tudi izbira starega pergamenta na katerem vse skupaj leži. Simbolike kolkor češ! "Boj med Simonitijem in Širco".
"In še resno! Ponavljam pri zadevi KK in droge, gre za teorijo zarot. Lahko vidite kako nastane in kako se goji in nikakor ne ponikne. In če sem te malce 'bocnil', je to zato, ker menim, da si sposoben tudi pametne in utemeljene kritike trenutne vladajoče koalicije."
Če vzamemo za resnico, da gre za teorijo zarote, je potem prvo vprašanje zakaj se K.K. ne znebi (idiotov?), ki vodijo njen PR.
"Pest nosi ravno četrtino vse sporočilnosti, več pove oživljanje sloga, ki so ga boljševiki uporabljali za propagando med svojim pohodom na oblast in ga tudi danes nekateri očitno koristijo za pritajeno flirtanje z marksismom"
Drugo vprašanje je, zakaj se še nedolžno populacijo, ki nima prav nič s tem, posiljuje z marsističnimi simboli. Kje je tle fora. In vrti parizanske filme, vsak teden, gre za le nostalgijo, ali se pripravljamo na kaj hujšega, recimo na ponovni totalni prevzem oblasti s strani partije.
"A ni tko, da je še vedno povsod UDBA? Pa komunajzarji? Pa Murglski palček/Kučanov klan? Pa zionistični/homo lobiji? Pa - neimenovani, sicer - Centri Moči™? Valjda, ne smem pozabit jugomafije! Uf, pa šarijo sem spustil, to nam bodo do 2020 uzakonil, ni gmah!"
No, za paradajzarje vem tudi jaz. Da so še. To lahko ugotoviš tud ti, če prebereš par postov nazaj.
"če razumeš angleško, znaš prebrati točno kaj piše: In zelo po slovensko piše, da če pustijo budalam, se bodo njihovi interesi na hrvaškem in v kosovu , zašli iz načrtovanih smernic. Potem si pa poglej moj zadnji post o o arbitražnem sporazumu, zakaterega sem dobil tudi naziv...Glej lahko pa si to razlagaš, kot uspeh Slovenske diplomacije."
Tiste depeše pa to, Amerika pač hvali tistega, ki ima hrbtenico iz plastelina, če razumete, kaj hočem po domače povedat. Zato je jasno, da Pahor tle "raztura"...
Če vzamemo za resnico, da gre za teorijo zarote, je potem prvo vprašanje zakaj se K.K. ne znebi (idiotov?), ki vodijo njen PR.
"Pest nosi ravno četrtino vse sporočilnosti, več pove oživljanje sloga, ki so ga boljševiki uporabljali za propagando med svojim pohodom na oblast in ga tudi danes nekateri očitno koristijo za pritajeno flirtanje z marksismom"
Drugo vprašanje je, zakaj se še nedolžno populacijo, ki nima prav nič s tem, posiljuje z marsističnimi simboli. Kje je tle fora. In vrti parizanske filme, vsak teden, gre za le nostalgijo, ali se pripravljamo na kaj hujšega, recimo na ponovni totalni prevzem oblasti s strani partije.
"A ni tko, da je še vedno povsod UDBA? Pa komunajzarji? Pa Murglski palček/Kučanov klan? Pa zionistični/homo lobiji? Pa - neimenovani, sicer - Centri Moči™? Valjda, ne smem pozabit jugomafije! Uf, pa šarijo sem spustil, to nam bodo do 2020 uzakonil, ni gmah!"
No, za paradajzarje vem tudi jaz. Da so še. To lahko ugotoviš tud ti, če prebereš par postov nazaj.
"če razumeš angleško, znaš prebrati točno kaj piše: In zelo po slovensko piše, da če pustijo budalam, se bodo njihovi interesi na hrvaškem in v kosovu , zašli iz načrtovanih smernic. Potem si pa poglej moj zadnji post o o arbitražnem sporazumu, zakaterega sem dobil tudi naziv...Glej lahko pa si to razlagaš, kot uspeh Slovenske diplomacije."
Tiste depeše pa to, Amerika pač hvali tistega, ki ima hrbtenico iz plastelina, če razumete, kaj hočem po domače povedat. Zato je jasno, da Pahor tle "raztura"...
več pove oživljanje sloga, ki so ga boljševiki uporabljali za propagando med svojim pohodom na oblast in ga tudi danes nekateri očitno koristijo za pritajeno flirtanje z marksismom.
Nihče od >>upornikov<< ne pove, kaj konkretno je na plakatu spornega, na primer, ali je oblikovno slab, sporočilno šibek oziroma zgrešen ...
(Oživljanje sloga? A ker je plakat? Ker so gor besede natiskane?)
danes smo pa leta 2010
in
Drugo vprašanje je, zakaj se še nedolžno populacijo, ki nima prav nič s tem, posiljuje z marsističnimi simboli. Kje je tle fora.
Ihihi:
Teli simboli pač niso v kontekstu proslave ob 20 letnici. Če jih uporabljajo sindikati, je njihova stvar, če to spravijo na državno raven, je pa tudi moja. In jaz pravim, naj "spizdijo s tem sranjem".
Telbanc, ne nabijaj. Katerikoli simbol bi izbrali ti, ki so sedaj na vladi, bi tulil, da ni pravi. In katerikoli simbol bi izbrali tvoji gospodarji iz SLS, bi se zaklinjal, da je najboljši možni.
O.
O.
Pojma nimam. KK je daleko od mojih sfer zanimanja. Ampak to, da bi bila na vrhu komplet složna mafija, ki se dobesedno 'preserava' pa tudi nočem. IN to bi bilo natanko to, če bi bile trditve v zvezi z aferami 'baričevič' in 'klinični' resnične! Zato pred splošnim uporom človek pričakuje,da bo odločno ukrepala vsaj uradna opozicija, ki ima svoje obveščevalne vire in to dobre. In prav je tako. Pa nič. Ni ukrepala. Torej?