Forum » Zvok in slika » Kamera primerna za Film
Kamera primerna za Film
PevkaLara ::
Zdravo,
Iščem kamero, ki bi bila primerna za film in snemanje videja. Kakršnihkoli predlogov bom vesela.
Dosegljiva sem tudi na FB kot Pevka Lara - pridite me poslušat.
Iščem kamero, ki bi bila primerna za film in snemanje videja. Kakršnihkoli predlogov bom vesela.
Dosegljiva sem tudi na FB kot Pevka Lara - pridite me poslušat.
zavajon ::
Dvomim, da obstaja kamera, ki bi snemala na film in video
Gre za popolnoma različni tehnologiji, taka kamera bi lahko imela skupno morda le optiko in nič drugega.
Gre za popolnoma različni tehnologiji, taka kamera bi lahko imela skupno morda le optiko in nič drugega.
W|lDChILD ::
Najbolj znane in zadnje čase najbolj uprabljene digitalne kamere v industriji so izdelki podjetja RED, z temi kamerami je recimo posnet tudi Fincherjev The Social Network, so pa to profesionalne igračke, s cenami tam do 100.000,00 EUR in več, ker pa ti, glede na tvoje že v osnovi prilično glupo zastavljeno vprašanje nisi profesionalka, bi mogoče bilo koristno, če nam poveš o kakšnem budgetu se sploh pogovarjamo.
Tam za kakih 800-1000 EUR dobiš dobro prosumer kamerico, ki snema v 1080p z 50fps, recimo Panasonic HDC-TM700.
Tam za kakih 800-1000 EUR dobiš dobro prosumer kamerico, ki snema v 1080p z 50fps, recimo Panasonic HDC-TM700.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalna video kameraOddelek: Kaj kupiti | 4089 (2826) | T-h-o-r |
» | Pohod DSLR-ov v filmsko industrijoOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 9677 (8029) | Okapi |
» | HD kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9640 (8306) | Pton |
» | Katero kamero kupitiOddelek: Kaj kupiti | 5213 (4052) | Gwanaroth |
» | HDD KAMERA??Oddelek: Zvok in slika | 1703 (1474) | JurijTurnsek |