Forum » Operacijski sistemi » Red Hat 8.0--->moden
Red Hat 8.0--->moden
jenrej ::
Imam en zelo velik problem in sicer z modemom.
Pej sem na compu imel linux Suse 7.3 in mi je brez problema prepoznal modem.Zdaj, ko pa sem na računalnik namestil Red Hat 8.0 pa mi modem naenkrat noče več delat. HELP!!!
Pej sem na compu imel linux Suse 7.3 in mi je brez problema prepoznal modem.Zdaj, ko pa sem na računalnik namestil Red Hat 8.0 pa mi modem naenkrat noče več delat. HELP!!!
dr.J ::
Poglej, kateri device je to:
/dev/ttyS0, /dev/ttyS1 ... ko to ugotoviš, si lahko narediš simbolični link :
ln -s /dev/ttyS0 /dev/modem
Če pa uporabljaš kppp, si lahko kar tam izbereš.
/dev/ttyS0, /dev/ttyS1 ... ko to ugotoviš, si lahko narediš simbolični link :
ln -s /dev/ttyS0 /dev/modem
Če pa uporabljaš kppp, si lahko kar tam izbereš.
jenrej ::
Modem je zunanji.Model je Arowana 56000bps (data/Fax/voice) in 100% ni winmodem!!!
Uspelo mi je prit ze tako daleč, da modem odtipka cifre, ampak potem žal prekine.
Uspelo mi je prit ze tako daleč, da modem odtipka cifre, ampak potem žal prekine.
dr.J ::
Poskusi s programčkom minicom.
Kakšen je init string in ali se loči od prejšnjega? Kaj javi modem pri povezovanju, če vklopiš diagnostiko?
Kakšen je init string in ali se loči od prejšnjega? Kaj javi modem pri povezovanju, če vklopiš diagnostiko?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.J ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI linux gonilnliki in resolucijaOddelek: Operacijski sistemi | 2043 (1930) | roli |
» | Povezava(Namestitev) Interneta na Slackware PROBLEM !!??Oddelek: Omrežja in internet | 1580 (1528) | SasoS |
» | suse 9.1 in radeon 9800PROOddelek: Operacijski sistemi | 1726 (1598) | jurre |
» | LPT porti in linux...Oddelek: Operacijski sistemi | 2507 (2314) | Trojaner |
» | Linux & Dial-upOddelek: Operacijski sistemi | 1222 (1041) | Gh0st |