Forum » Operacijski sistemi » nx 7300 ponovna inštalacija viste
nx 7300 ponovna inštalacija viste
rrookk ::
Pozdravljeni,
najprej vam dolgujem opravičilo za moja banalna vprašanja, ampak sam nisem kaj preveč vešč teh svari.
No moj problem bi bil. Imam prenosni računalnik hp nx 7300 in želel bi popolnoa formatirati disk C kjer so tudi naloženi Windowsi. Na računalniku je "skrita" particija , kjer so inštalacijske datoteke windowsov in pa nekateri hp-jevi programi.
Edina pot, ki jo poznam do ponovne intalacije OS je preko HP recovery programa, tako da med setup-om pritisneš tipko F11 in potem slediš navodilom.
Zanima me če kakšna druga pot. Žal DVDja Windowsov ne morem več zapeči iz tiste skrite particije.
Uglavnem. Kako lahko zbrišm disk C in potem zaženem setup windowsov iz tiste skrite particije?
Hvala za odgovore in pomoč!
najprej vam dolgujem opravičilo za moja banalna vprašanja, ampak sam nisem kaj preveč vešč teh svari.
No moj problem bi bil. Imam prenosni računalnik hp nx 7300 in želel bi popolnoa formatirati disk C kjer so tudi naloženi Windowsi. Na računalniku je "skrita" particija , kjer so inštalacijske datoteke windowsov in pa nekateri hp-jevi programi.
Edina pot, ki jo poznam do ponovne intalacije OS je preko HP recovery programa, tako da med setup-om pritisneš tipko F11 in potem slediš navodilom.
Zanima me če kakšna druga pot. Žal DVDja Windowsov ne morem več zapeči iz tiste skrite particije.
Uglavnem. Kako lahko zbrišm disk C in potem zaženem setup windowsov iz tiste skrite particije?
Hvala za odgovore in pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cuden virus na racunalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1305) | Pyr0Beast |
» | Kako ponovno naložiti originalne Win Vista?Oddelek: Operacijski sistemi | 4232 (3983) | solatko |
» | Prednaloženi WindowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 13477 (12124) | `ripper` |
» | xp na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1536 (1206) | šernk |
» | PRENOSNIK - ACER 5920G vs. SOLONOTE FL90 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6265 (4544) | Zheegec |