» »

windows 7 install error

windows 7 install error

franbe ::

Živijo!

Ko hočem installirarti windowse mi napiše sledečoo napako:
Windows cannot install required files,
make sure all files required for installation
are avilable and restart the installation.

Hvala za pomoč.

Kurzweil ::

Napiše ti zagotovo tudi "Error code:" povej številko... ima pa obliko naprimer "0x8007045D" in z veseljem ti pomagamo dalje...

Oz. tole ti bo bližje: povezava

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

error code: 0x80070017

OK

Najverjetneje je tvoj medij nekako poškodovan.

Zanima me še sledeča stvar ali gre za "svežo" inštalacijo Win7 ali boš nadgradil (upgrade-al) stare?

Predlogi pod prvi iskani niz v googlu so:

- posnami CD z windowsi še enkrat na kakšen bolj zanesljiv medij in pri 2x ali pač minimalni hitrosti CD-roma

- prekopiraj celotno inštalacijo na disk in inštaliraj z diska

- nekakšna srednja varjanta pa ti je da lahko bootaš tudi iz USB ključa

Kot pravim, nevem ali gre za svežo inštalacijo ali nadgraditev kakšnega od starejših Windows-ev...

Gre za svežo installacijo windowsov.
Čene pa imam dva dvdja z 7ko pri prvem napiše zgornjo napako brez nobene kode. Pri drugem pa napiše to codo error code: 0x80070017.

Probaj narediti "hard format" diska pred inštalacijo (to je nasprotna opcija od quick) in na NTFS se razume, da vidiš če je kaj narobe z diskom.

Sicer še vedno ustrajam pri tem da probaš naredi CD od Win na 2x hitrosti burnanja, čeprav ti že v naprej povem da v Nerotu to nebo šlo...

Če pa ti osnovna plošča podpira boot from USB (BIOS) pa bo najlažje, da posnameš vse skupaj na USB in inštaliraš in tam.

Nekoč se mi je zgodilo, da ko sem menjaval sistem se je ustavljalo na isti poziciji in kasneje ob menjavi defektnih ramov delovalo - naredi kakšen memtest.

Ja smo meni je zdej nekako ratalo xpje instalirati 7ke pa se zmjri ne upm??
Kko pa videm če mi podpira usb boot k dam f12 mi piiše boot usb-cdrom pa še neki opcji.
ki moram dat na usb da mi bo bootalo iz njega?

Najprej poglej kateri proizvajalca in model osnovne plošče imaš, nato pojdi na stran prizvajalca in poglej specifikacije osnovne plošče, ki jo imaš tam ti bo najverjetneja vse pisalo, sicer pa "pogooglaj" saj je debat o tem po forumih res veliko.

Sicer pa v BIOSu to najdeš pod boot priority ali nekaj podobnega, ki je sedaj nastacljeno na CD-ROM...

Sm probu zagnat kr iz xpeju da bi inštaliru mi napiše pa to napakao: 0x800703E7
Mi zna gdo razložit zaki xpje upam inštalirati 7ko ki sem jo že imel iz istega cdja inštalirano pa ne morem?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ne morem naložiti Operacijskega sistema

Oddelek: Pomoč in nasveti
101636 (1088) Marc`
»

Prehod iz Win2000 na Win XP

Oddelek: Operacijski sistemi
362204 (1529) chrush

Nalaganje Viste na ASUS

5871 (728) maticg
»

Vista instalation problem

9957 (897) profii
»

Error pri instalaciji XP ali Viste! Prosim...

81569 (1227) Futsal

Več podobnih tem