Forum » Pomoč in nasveti » Acer polnilec za Asus Notebook
Acer polnilec za Asus Notebook
beta1 ::
Pozdravljeni
Odpovedal mi je polnilec za Asus notebook, kateri ima 19V in ~3,6A. Doma pa imam viška polnilec od Acerja z istim priključkom, samo da ima 19V in ~4.6A. Torej 1A več. Zanima me, če bi lahko bilo kaj narobe, če bi polnil z 1A močnejšim polnilcem?
LP
Odpovedal mi je polnilec za Asus notebook, kateri ima 19V in ~3,6A. Doma pa imam viška polnilec od Acerja z istim priključkom, samo da ima 19V in ~4.6A. Torej 1A več. Zanima me, če bi lahko bilo kaj narobe, če bi polnil z 1A močnejšim polnilcem?
LP
overlord_tm ::
Pomoje ne, edino polariteto preveri. Pac, samo polnilec bo manj obremenjen, polni se s toliko toka kot ga racunlnik potegne.
Najbol varno je seveda da kupis nov polnilec. Vsekakor pa opazuj med prvim polnenjem, da se ne pregreva prevec.
Najbol varno je seveda da kupis nov polnilec. Vsekakor pa opazuj med prvim polnenjem, da se ne pregreva prevec.
Pyr0Beast ::
Ne ni problema. Pazi samo če konektor paše tesno gor, da ne bo tam kakega pregrevanja zaradi slabega stika.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Procesor deluje na ~100%, ne glede na uporaboOddelek: Pomoč in nasveti | 3543 (2787) | GupeM |
» | Napajanje prenosnika z navadnim ATX PSUOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1965 (1795) | jukoz |
» | HP Pavilion dv5 - polnilec ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1136 (1037) | Pyr0Beast |
» | polnenje prenosnega računalnika v avtuOddelek: Strojna oprema | 1571 (1354) | krneki0001 |
» | Polnenje prenosnika v avtu?Oddelek: Strojna oprema | 2662 (2234) | Damjan Jagar |