Forum » Pomoč in nasveti » Kako vriniti datoteko v CloneCD image?
Kako vriniti datoteko v CloneCD image?
Lime ::
Torej, rad bi v CloneCD image vrinil eno mapo z eno datoteko.
Poskusil sem že z WinImage, vendar sem lahko samo brisal datoteke iz image datoteke, ko pa sem hotel kaj dodati, pa mi je javilo image file is full???
Kakšen predlog?
Poskusil sem že z WinImage, vendar sem lahko samo brisal datoteke iz image datoteke, ko pa sem hotel kaj dodati, pa mi je javilo image file is full???
Kakšen predlog?
Fury ::
tezka bo :) extracti image, dodaj file in dej use skup nazaj.. samo pol ne bo vec clonecd :)
spremenit se se da kksn file.. samo vrinit pa ne :)
spremenit se se da kksn file.. samo vrinit pa ne :)
Lime ::
Z WinISO gre vse fino. Odpreš image, dodaš datoteko ali mapo, shraniš image, vendar potem CloneCD zajamra da image in .sub datoteka nista ekvivalentni.
Image mi je s CloneCD le nekako uspelo zapečt na CD, vendar na žalost se ni prepisala zaščita (javlja nekaj v smislu, da .cab datoteka ni prava).
Uničil že ene 10 medijev, ker sem trmast in se mi ne da pečt z 10x na RW medij.
Image mi je s CloneCD le nekako uspelo zapečt na CD, vendar na žalost se ni prepisala zaščita (javlja nekaj v smislu, da .cab datoteka ni prava).
Uničil že ene 10 medijev, ker sem trmast in se mi ne da pečt z 10x na RW medij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clone cd in dual layerOddelek: Pomoč in nasveti | 2250 (2002) | jackorsen88 |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9301 (7507) | charly5650 |
» | Poškodovan CD! Pač needam help!Oddelek: Programska oprema | 1553 (1309) | neki123 |
» | Kako odpreti tele neznane fajle?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1698 (1447) | gumby |
» | kako to nardim z "imageom"...Oddelek: Igre | 1320 (1159) | pivmik |