Forum » Omrežja in internet » Verjetno problem z pingom?
Verjetno problem z pingom?
Dekinio ::
Pozdravljeni.
Z prijatli igramo igre na xbox-u 360, seveda vsi online.
Pri enem se pojavijo težave in sicer ga včasih kar dol vrže...smatral sem, da ima težave z netom. Zato sem mu rekel na z speedtestom stestira linijo...kar je tudi storil. Zanimivo je, da mu ping kaže 560 ms kar je ogromno. Bi lahko bila to težava?
Kako jo odpravit?
Hvala.
Lp
Z prijatli igramo igre na xbox-u 360, seveda vsi online.
Pri enem se pojavijo težave in sicer ga včasih kar dol vrže...smatral sem, da ima težave z netom. Zato sem mu rekel na z speedtestom stestira linijo...kar je tudi storil. Zanimivo je, da mu ping kaže 560 ms kar je ogromno. Bi lahko bila to težava?
Kako jo odpravit?
Hvala.
Lp
Dekinio ::
Kako pa to omeji?
Na routerju? Ima pa Linksys 54G.
Sedaj pa je pingal v CMD-ju pa je ping okoli 30-40ms.
Na routerju? Ima pa Linksys 54G.
Sedaj pa je pingal v CMD-ju pa je ping okoli 30-40ms.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dekinio ()
OmegaBlue ::
Tukaj se postavlja eno tako fletno vprašanje... ping do KAM?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Bakunin ::
Matheeew ::
Pač kot piše zgoraj...omeji naj P2P promet [beri: programe ala Utorrent, BitTorrent...].
Če ima router, verjetno pomeni, da je več računalnikov gor povezanih (ali samo 1 PC + XBOX?). V tem primeru naj preveri, da je promet omejen na vseh računalnikih.
Če ima router, verjetno pomeni, da je več računalnikov gor povezanih (ali samo 1 PC + XBOX?). V tem primeru naj preveri, da je promet omejen na vseh računalnikih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domače omrežje --- zanimivo ???Oddelek: Omrežja in internet | 2782 (2463) | Spc |
» | Disconnect vsako minuto do dveh za 5-10sOddelek: Omrežja in internet | 3093 (2249) | mgermo |
» | internet konekšn gone bad :(Oddelek: Omrežja in internet | 2226 (1894) | vipeer |
» | Noče se povezat na internetno stranOddelek: Omrežja in internet | 1092 (940) | primzx |
» | PingOddelek: Omrežja in internet | 5817 (5412) | SasoS |