Forum » Izdelava spletišč » Velikost serverja
Velikost serverja
Tody ::
Nikakor :)
Oz potegni si vse datoteke na disk in poglej koliko so velike :)
Oz potegni si vse datoteke na disk in poglej koliko so velike :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
cistilec ::
Kaj! Vsega skup je ogromno. Limita imam 20 GB, pa se mi zdi, da se mi je že napolnil... A je to edina možnost?
Jah ponavadi imajo gostovanja nadzorne plošče, ali pa vsaj kak dostop do kake ssh konzole ali kaj takega. Tam se da to vidit, preko filezile pa nisem še odkril da bi se dal.
technolog ::
Tole pa ni res. FTP protokol omogoča, da preveriš velikost datoteke na serverju: http://www.unix.com/shell-programming-s...
Mogoče s filezillo res ne bo šlo, lahko se pa manualno zloginaš v ftp pa preveriš.
Mogoče s filezillo res ne bo šlo, lahko se pa manualno zloginaš v ftp pa preveriš.
Sej sem rekel da z filezilo ne gre če maš pa ssh konzole se pa da. In to nima nobene veze z FTP-jem. Ftp je samo protokol za prenos datotek. Če stoji zadeva na win mašini si s tem ne bom mogel nič pomagat.
technolog ::
Ma FTP protokol tlele dost. Poglej si File Transfer Protocol @ Wikipedia, komanda SIZE.
Seveda ampak njega zanima skupaj koliko je na serverju... To boš pa zelo težko dosegel brez kakega unix, aix ali kakega podobnega sistema. Lahko pa da se motim nisem se dost ukvarjal s tem.
Size vrjetno lahko dobi tudi iz mozile :)
Size vrjetno lahko dobi tudi iz mozile :)
madog ::
fireFTP addon za mozillo, imaš properities(inc. contents) sam če maš veliko map bo trajalo.... oz če imaš samo eno mapo si na konju.
/*edit/
/*edit/
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madog ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [linux] MDTM_write z gvfs prek FTPOddelek: Programska oprema | 714 (597) | WhiteAngel |
» | spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 2217 (1421) | Yacked2 |
» | Spletno gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1272 (1132) | emo panda |
» | Siol placOddelek: Omrežja in internet | 2950 (2162) | Matheeew |
» | FTP win2003 server od IISja ?Oddelek: Omrežja in internet | 1708 (1708) | ArisD |