» »

Nokia N8 nakup prek spleta

Nokia N8 nakup prek spleta

Bobr123 ::

Pozdravljeni,

Zanima me, ali je dobil kdo kakšne ugodne ponudbe za naročilo zgoraj omenjenega aparata preko spleta (tujina).

Lp, Alan

Dr_M ::

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zahvaljujem se ti za hiter odgovor. Pa imas kaksne izkusnje s tem? A so zanesljivi?

Lp

Bolj slabo mi gre Nemščina od rok : )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bobr123 ()

js osebno ::

Trenutno ga ne moreš naročiti, ker telefonov ni. Mogoče bi imel srečo in našel telefon iz druge roke - tisti, ki so jih prednaročili, so telefone že dobili.. Manjše količine telefonov prodajajo v največjih nokiinih trgovinah po svetu.. Preko interneta pa boš za naročilo IMO moral počakati še kak mesec..

Muka :D

Sem gledal po ebayu. Pa saj folk ni resen. Nemci jih prodajajo ene par druge roke. To folk bida po 780EUR po telefonu. Niso resni res :D

lp

Zgodovina sprememb…

djordjevic ::

Za ta telefon? Res niso resni. :)
No grave is deep enough to keep us in chains.

IvoJan ::

za 800EUR mam rajsi iphone 4.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

djordjevic ::

Za 800EUR imam raje 3D-televizor. :D Pa brez zamere za off-topic.
No grave is deep enough to keep us in chains.

LuGi ::

djordjevic je izjavil:

Za 800EUR imam raje 3D-televizor. :D Pa brez zamere za off-topic.

+18-)

true true :)

http://cgi.ebay.de/Nokia-N8-16GB-12-Meg...

Prosil bi za prevod nekaj stvari, 7ur do konca avkcije. Zanima me kakšne barve je ta telefon? Ali je odklenjen in sim free? V kakšnem stanju je? Ali ga ima na zalogi ali je prednaročilo?

Lp,
Alan

Dr_M ::

Sej pise, da je OVP, torej brez obveznosti do operaterja.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Osebno bi raje počakal, rečeno je bilo, da je uradni začetek svetovne prodaje 15. oktober..
(Če boš kupil telefon brez slovenskega jezika, ti znam pomagati. ZS, če te bo zanimalo..)

Bobr123 je izjavil:

http://cgi.ebay.de/Nokia-N8-16GB-12-Meg...

Prosil bi za prevod nekaj stvari, 7ur do konca avkcije. Zanima me kakšne barve je ta telefon? Ali je odklenjen in sim free? V kakšnem stanju je? Ali ga ima na zalogi ali je prednaročilo?

Lp,
Alan

A zna kdo barvo telefona razbrat na zgornjem linku?

Zgodovina sprememb…

žal ne piše. drugače pa če hočeš ti chrome sam prevede celotno stran v angleščino. sem si naštimal da mi vse akr je v nemščini prevede v Angleščino xD

js osebno je izjavil:

Osebno bi raje počakal, rečeno je bilo, da je uradni začetek svetovne prodaje 15. oktober..
(Če boš kupil telefon brez slovenskega jezika, ti znam pomagati. ZS, če te bo zanimalo..)

Si mogoče že kje zasledil, da so pričeli z prodajo? Jaz se zmer ne dobim nc pametnega.

lp

Kolikor vem jo že prodajajo v prvem paketu regij - Nemčija, Avstrija, Rusija, VB, Finska, ZDA.. in nekaterih azijskih državah.
V Slovenijo menda pride v drugi polovici Decembra (prej je bilo rečeno, da pride Novembra)..

mailer ::

Kolikor sem zasledil je telefon že možno kupiti tudi pri nas...

grm659 ::

Komdata v Ljubljani 520 eurov.;)

Komdata, da. Po mojih izkušnjah je precej bolj priporočljivo počakati mesec ali dva in telefon kupiti pri uradnem uvozniku/operaterju. Komdata svoje telefone pripelje od nevemkje, produktne kode so "čisto ta tretje" (pri posodabljanju firmwarea izgubimo slovenščino), telefoni so rabljeni. IMO raje ne kupiti tam.

grm659 ::

Viš,tega pa nisem vedel! Najlepša hvala za informacijo. LP.:)

Eh 2 meseca ne mislim čakat, prva bolj ugodna ponudba (480EUR ali manj) ga vzamem. :)

lp

Na koncu sem imel srečo in dobil telefon za 440EUR s poštnino vred. :) Happy ending

denabiker ::

in kako ste zadovoljni z N8?

Zgodovina sprememb…

AvtoR ::

Bobr123 je izjavil:

Na koncu sem imel srečo in dobil telefon za 440EUR s poštnino vred. :) Happy ending

In kakšni so prvi vtisi?

PINki ::

saj bodo fw izboljševali sproti tak kot vedno in bo po mojem super na koncu.

kaj menite, koliko bo kaj cena pri mobitelu - splošna akcija?

PINki je izjavil:

http://bit.ly/dnmK0j

haha moj kolega, ki je malo bolj živčen bi ga zdavnaj vrgel v steno. Enega je že razbil:)).

PINki ::

Kaj ti pomaga super FW na koncu, če bi tak moral biti že out of the box. Na tem posnetku, groza od FWja. Kako lahko sploh to dajo v javnost. Možno je pa tud, da je ta malo "defekten".

Ahiles ::

Pri meni se nikol ni tko sesu. Sem pa tja se kdaj se kakšen java progrma obesi(sam to je bol krivo da ni pisan za S^3 pač pa za stari OS in pač pride do problemov če nalagas nepodprte zadeve. V 95% primerov ni potreben reset ampak odpres samo "prikaži odprte aplikacije" in klikneš x in počakaš par sek in zadeva se zapre) Včasih zadeva mal šteka zlasti če mas velik faljov naprimer MP3 player pa listaš preko 1-2gb fajlov pa zadeva zašteka za kakne pol sek ko hočes scrollat sam za to sumim da je kaksen ui bug.

Video seka 720p 12mb kamera in slike so cool (čeprav tuki je se neki rezerve bi se dal zadevo še izboljšat-obstaja drgač en hack sam ni offical) Pri kameri manjka kašen stabilizator slike ker se pozna skor vsak najmanjši treslaj če bi mel tripod zgleda ko kašna resna tv kamera(zlasti za slo razmere :) .

Gajmi so carski zlasti tisti ki so pisani za S^3 (NFS,Avatar,Angrybirds..)

Manjka še kašen cool office paket(vendar upam da bojo kej kmal kakšen openoffice naredil za S^3)

mini opera še ne podpira multituch tko da mal najeda zadeva tuki bi se tud dal še kej izboljšat.

Baterija je tud bol boga 1-2 dneva več ne pričakovat ob kakšnem resnem vec urnem nabijanju pa lahko tudi manj.(tuki je na slošno podn pri vseh, zadn cajt za kakšno revolucijo baterij)

Se pa vid da je film posnel en "živčn stručko" mu dam predlog drugič kladu uporab.

Tko da po približno 1 tednu uporabe sem zadovoljen vid se da je zadeva še zelo frišna tko da ni še veliko izbire med gajmi/appz.

LukaSLO ::

N8 že na prodaj pri mobisvetu :)

dmk ::

Bobr123 je izjavil:

kje si to ubodu?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dmk ()

dmk je izjavil:

Bobr123 je izjavil:

kje si to ubodu?

Se opravičujem za pozne komentarje. Telefon je super, deluje brez zapletov, baterija je super, fotke tudi, skratka ocena 10/10 iz moje strani. Kupil pa sem ga na ebayu od enega Nokia Dealerja iz Liverpoola. Mislim pa, da jih nima več na zalogi. Imel jih je samo 5, ki so pošli v par urah.

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6316907 (15131) boris82
»

Kako zanesljivi so kitajski telefoni v resnici?

4410312 (8188) mrbanana
»

HTC HD mini, Legend, Desire

459490 (6373) LuGi
»

Itak Džabest

499689 (7923) WaterBoy

Več podobnih tem