Forum » Pomoč in nasveti » Egreat M-31B - priklop zunanjega diska
Egreat M-31B - priklop zunanjega diska
Barko ::
Imam omenjeni NMT v katerega sem pred časom vgradil Samsungov spinpoint disk 1 TB. NMT je povezan na internet preko routerja in ima svojo stalno ip številko, Na PCju vidim v NMT vgrajeni disk in ga lahko normalno uporabljam.
Glede na to, da je omenjeni disk poln sem nabavil zunanji disk WD Mybook 1 TB in ga priklopil na USB, ker ni bilo pri roki eSATA kabla. Disk sem predhodno priklopil na PC in ga formatiral v ext32. NMT je disk normalno prepoznal, problem pa je da ga ne vidim preko mreže, tako kot interni disk.
Kaj sem naredil narobe? (Razen, da sem včeraj temo odprl v malih oglasih )
Glede na to, da je omenjeni disk poln sem nabavil zunanji disk WD Mybook 1 TB in ga priklopil na USB, ker ni bilo pri roki eSATA kabla. Disk sem predhodno priklopil na PC in ga formatiral v ext32. NMT je disk normalno prepoznal, problem pa je da ga ne vidim preko mreže, tako kot interni disk.
Kaj sem naredil narobe? (Razen, da sem včeraj temo odprl v malih oglasih )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NMT (Nordic Mobile Telephony)Oddelek: Zvok in slika | 2685 (2331) | hojnikb |
» | h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Zvok in slika | 257844 (71936) | dope1337 |
» | Xtreamer SideWinder 2Oddelek: Zvok in slika | 5726 (4055) | dsapac |
» | NMT telefonijaOddelek: Mobilne tehnologije | 2911 (2664) | Lincolin |
» | Naročniški paketiOddelek: Loža | 2322 (2045) | misko |