Forum » Strojna oprema » Nadgradnja biosa
Nadgradnja biosa
simnov ::
Imam točno ta problem , ki sem ga pričakoval , kupil sem to ploščo http://www.gigabyte.com/products/produc... in ta procesor
Intel Core i7-875k.In problem je v tem , da imam plošča star bios kateri še ne podpira ta procesor in zdaj mi tam kjer na bi preverilo diske ram vse skupaj zmrzne ker mi procesor , da na 3,2Ghz.Kako naj zdaj posodobim bios.
Intel Core i7-875k.In problem je v tem , da imam plošča star bios kateri še ne podpira ta procesor in zdaj mi tam kjer na bi preverilo diske ram vse skupaj zmrzne ker mi procesor , da na 3,2Ghz.Kako naj zdaj posodobim bios.
Xserces ::
v biosu imas ziher neko opcijo za update biosov prek USBja ali podobno... npr asus ma EZ flash
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
logout ::
To mu nič ne nuca, on najprej rabi starejši procesor, da posodobi BIOS, šele nato bo njegov CPU pravilno deloval. Na kakšnem resnem PC servisu ti to naredijo en-dva-tri.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
simnov ::
No saj , da nisem prišel v bios je bil kriv disk (zanič) tole , ko je bilo pa na 3,2 Ghz je bil pa Turbo core.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava proc. in problemOddelek: Strojna oprema | 989 (824) | Valvoline |
» | P5KC + Crucial Ballistix 4GB kitOddelek: Strojna oprema | 1087 (632) | s1m0n |
» | AMD phenom II x4 955 - težave!Oddelek: Strojna oprema | 2430 (1343) | 4letters |
» | Kateri procesor za podnožje AM2 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4346 (3367) | Mitja358 |
» | 9600GT SLI problem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3044 (2447) | QLuka |