» »

Problemi z driverji grafične kartice

Problemi z driverji grafične kartice

ajs1 ::

Živjo!
Imam en smotan problem, in sicer ko namestim driverje za grafično kartico se mi računalnik čudno obnaša.Slika zamrzne in se refresha, spodaj desno pa napiše to kar sem priložil v screenshootu.Po približno 2 minutah, ko se zaslon ponovno refresha pa se pojavi moder zaslon in računalnik se izklopi.Morda kdo ve kje bi bil lahko problem?Morda napačni driverji?

• zavaroval slike: bluefish ()

Mare3 ::

Probaj z drugimi driverji.

ajs1 ::

Poskusil sem par različnih že, a vsakič isto.Sicer pa je tale grafična GIGABYTE ATI 5770HD 1GB, HDMI.
Pri vsakem driverju je isto.

Zasekamoz ::

Mi lahko kdo pove, kje dobim najnovejše driverje za sledečo grafično kartico [b]Mobile Intel GMA 4500MHD[/b]? Ali so Intelovi driverji enako dobri kot naprimer od ATIja (za predvajanje HD vsebin me predvsem zanima)? Ali je ta grafična kartica dovolj dobra za predvajanje 720p, 1080p in Full Blu-raye? Hvala za odgovore.

dice7 ::

dobiš jih na intelovi strani, ta grafična pa ne spada ravno med najbolše na trgu

Zasekamoz ::

@dice4: Bi lahko priložil tudi link, do iskanega driverja?

hojnikb ::

Zasekamoz je izjavil:

Mi lahko kdo pove, kje dobim najnovejše driverje za sledečo grafično kartico Mobile Intel GMA 4500MHD? Ali so Intelovi driverji enako dobri kot naprimer od ATIja (za predvajanje HD vsebin me predvsem zanima)? Ali je ta grafična kartica dovolj dobra za predvajanje 720p, 1080p in Full Blu-raye? Hvala za odgovore.

Za HD je ok, za kak gaming pa bol težka.
Sicer pa tisti driverji z Intel strani so ok (druga tak ni).
Obstajajo sicer neki modani driverji za GMA 9xx, sam za tebe to tak ne pride v poštev.
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

League of Legends low FPS

Oddelek: Pomoč in nasveti
9583 (527) Confeos
»

Koliko je zmogljiva Intel GMA 4500M?

Oddelek: Kaj kupiti
81761 (1668) whatever