Forum » Pomoč in nasveti » 2 sistema na rac
2 sistema na rac
comgen ::
Pozdravljeni!
Najprej sem imen na rac namescen win 7, potem sem nalozil xp na drugo particijo. Sedaj pa nemorem zagnati
vec win 7, tistega menija za izbiro sistema mi sploh ne pokaze. Rad bi pa oporabljal win 7
Najprej sem imen na rac namescen win 7, potem sem nalozil xp na drugo particijo. Sedaj pa nemorem zagnati
vec win 7, tistega menija za izbiro sistema mi sploh ne pokaze. Rad bi pa oporabljal win 7
Mare3 ::
Mensezdi da ne moreš xp čez win 7 obratno pa lahko. Sam sem se isto zaejbal in sem moral formatirati. Xp nekako prekrije win 7...
bluefish ::
Fantje, ne komplicirat. Lahko brez problema namestiš najprej 7 in XP, vendar je potrebno naknadno urediti zagonski sektor. Obstajata dva načina:
- s pomočjo namestitvenega DVD-ja od 7 obnoviš sektor in potem s programom EasyBCD dodaš še vnos za XP.
- drug način je malo bolj kompliciran in se mi zdajle ne da pisati.
- s pomočjo namestitvenega DVD-ja od 7 obnoviš sektor in potem s programom EasyBCD dodaš še vnos za XP.
comgen ::
Fantje, ne komplicirat. Lahko brez problema namestiš najprej 7 in XP, vendar je potrebno naknadno urediti zagonski sektor. Obstajata dva načina:
a mi lahko prosim bolj natancno opises prvo alinejo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira BOOTA op.sistema WindowsOddelek: Pomoč in nasveti | 968 (881) | VelikiTun |
» | Nastavljanje triple boot-aOddelek: Pomoč in nasveti | 697 (586) | Lonsarg |
» | Dual bootOddelek: Pomoč in nasveti | 755 (669) | DeeCoy |
» | dvoji windowsi xp in 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1231 (1068) | bluefish |
» | Pomoč pri bootanju vista, xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1778 (1640) | matjaz23 |