Forum » Pomoč in nasveti » ne zazna mape na USB
ne zazna mape na USB
gapic_8 ::
Pozdravljeni...
Na USB ključu ima pomembne podatke v mapi in kar naenkrat je ne morem več odpreti.
Ko jo kliknem mi odpre okno ki me vpraša s katerim programom želim odpreti poskušal sem z explorerjem vendar ne gre.
Tudi s CMD ne morem odpreti mape, da bi videl datoteke
A mogoče kdo ve za rešitev?
Hvala že vnaprej.
Na USB ključu ima pomembne podatke v mapi in kar naenkrat je ne morem več odpreti.
Ko jo kliknem mi odpre okno ki me vpraša s katerim programom želim odpreti poskušal sem z explorerjem vendar ne gre.
Tudi s CMD ne morem odpreti mape, da bi videl datoteke
A mogoče kdo ve za rešitev?
Hvala že vnaprej.
5er--> ::
Okužen ključek in/ali pc.
Klikni z desno miškino tipko na mapo in izberi Explore/Razišči.
Lahko pa datoteke odpreš na kakšnem Linux ali Mac OS.
Klikni z desno miškino tipko na mapo in izberi Explore/Razišči.
Lahko pa datoteke odpreš na kakšnem Linux ali Mac OS.
gorenjc ::
Tole dejansko "diši" po okužbi ključa ali pa pc-ja. Naj se pod možnosti mape
onemogoči opcija Skrij pripone za znane vrste datotek http://windows.microsoft.com/sl-SI/wind... Če je problem samo z odpiranjem map na USB ključu, potem očitno tista mapa dejansko ni mapa, temveč nekaj drugega. Naj se ključ preveri obvezno ( prav tako tudi pc) z antivirusnim programom.
lp
onemogoči opcija Skrij pripone za znane vrste datotek http://windows.microsoft.com/sl-SI/wind... Če je problem samo z odpiranjem map na USB ključu, potem očitno tista mapa dejansko ni mapa, temveč nekaj drugega. Naj se ključ preveri obvezno ( prav tako tudi pc) z antivirusnim programom.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem ven z Bios-aOddelek: Pomoč in nasveti | 2742 (1991) | broken/link |
» | Napaka - Memory_Management - Namestitev Windows10Oddelek: Operacijski sistemi | 2062 (1757) | Zheegec |
» | USB ključ - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 7196 (4433) | deninho1989 |
» | Samsung TV DLNA - dts zvok (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17031 (14687) | Dekinio |
» | USB ključ ... ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2137 (1841) | bojchi74 |