Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se resetira-blue screen
Računalnik se resetira-blue screen
galyo1234 ::
računalnik se mi pri vsaki obremenitvi ponovno zažene(npr. ko hočem zapečti filem na dvd). pojavi se blue screen.
prosim za kakšen nasvet, če ima kdo izkušnje s tem.
lp, hvala
prosim za kakšen nasvet, če ima kdo izkušnje s tem.
lp, hvala
Xserces ::
lahko pa probaš mal voltažo na procesorju dvignt ali ramih in pa poglej se temperature...
mozno je tudi da je napajalnik presvoh
mozno je tudi da je napajalnik presvoh
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
particle ::
Xserces a to si v stekleni kugli videl?
galyo1234, drugič vsaj malo opiši sistem. Če je star pc, pa najprej malo poglej če je od znotraj precej zaprašen, in če delajo vsi ventilatorji..
galyo1234, drugič vsaj malo opiši sistem. Če je star pc, pa najprej malo poglej če je od znotraj precej zaprašen, in če delajo vsi ventilatorji..
galyo1234 ::
hvala za odgovore.
računalnik je star 2 leti in je kot nov.
pregrevanje po moje ni, ker se mi resetira tudi takoj po vžigu, ko sploh ni segret..
možno da je napajalnik..
računalnik je star 2 leti in je kot nov.
pregrevanje po moje ni, ker se mi resetira tudi takoj po vžigu, ko sploh ni segret..
možno da je napajalnik..
ender ::
Napiši tudi za kateri BSOD gre (zapiši si tistih 5 številk, ki jih izpiše čisto na dnu).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
beenc ::
Meni javlja isti problem. Ko računalnik zaklenem in ''zaspi'' pa ga ponovno prižgem se mi vedno resetira z tem blue screenom..
Uporabljam win7.
Gledam filme na TheMooViE
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (870) | crniangeo |
» | Črn zaslon ob prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2495 (1742) | btzajla |
» | Zakaj se računalnik ponovno zaganjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1166 (1065) | MIHAc27 |
» | Ko zaženem igro se sistem resetira?na pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1940 (1496) | micfic |
» | Moč napajalnika kriva za artefakteOddelek: Strojna oprema | 1289 (911) | mr1two |