Forum » Pomoč in nasveti » samsung gt-b3410w youtube problem
samsung gt-b3410w youtube problem
T.A.D.E.J ::
Živjo!
Imam Samsunga gt-b3410w, ki mi ne predvaja videov iz youtube. Ne vem...a potrebujem kakšen flash program, ker na netu nič ne najdem. Videi ne delajo niti pod 3G, niti Wi-fi.
Prosim za pomoč.
Lp
Tadej
Imam Samsunga gt-b3410w, ki mi ne predvaja videov iz youtube. Ne vem...a potrebujem kakšen flash program, ker na netu nič ne najdem. Videi ne delajo niti pod 3G, niti Wi-fi.
Prosim za pomoč.
Lp
Tadej
mitjaforte ::
Živjo!
Jaz imam enak telefon. Se opravičujem kej ne bom odgoveoil na tvoje vprašanje kajti imam enak problem s tem da tudi noče povezati z Wi-fijem...piše da bi moral pod naprednimi nastavotvami odtopkati IP lokalnega naslova(ki ne vem kakšen je in kje naj bi bil zapisan), masko podmrežja in naslov prehoda...
Prosim za pomoč.
Lp.
Mitja
Jaz imam enak telefon. Se opravičujem kej ne bom odgoveoil na tvoje vprašanje kajti imam enak problem s tem da tudi noče povezati z Wi-fijem...piše da bi moral pod naprednimi nastavotvami odtopkati IP lokalnega naslova(ki ne vem kakšen je in kje naj bi bil zapisan), masko podmrežja in naslov prehoda...
Prosim za pomoč.
Lp.
Mitja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AutoCad pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4040 (3226) | stewo |
» | Počasen internetOddelek: Pomoč in nasveti | 2403 (2135) | toxius |
» | Vprašanje Nokia E66Oddelek: Mobilne tehnologije | 1662 (1384) | kremenko1 |
» | Kako zagnati igre za Android na tabliciOddelek: Mobilne tehnologije | 8324 (7921) | KoMar- |
» | Dve mašini en monitorOddelek: Programska oprema | 1144 (979) | veteran |