Forum » Mobilne tehnologije » Kateri telefon?
Kateri telefon?
evl81xadlez ::
Hy!
Kupujem nov telefon, ki ima dokaj normalno ceno, in pa da ima vgrajen wlan, bluetooth, kamero približno 5 megapixlov, podpira normalno brskanje po spletu ter chatanje po facebooku(imeti mora velik zaslon). Sam vem za Htc Desire ampak je malo predrag...
Za odgovore se zahvaljujem že vnaprej!!!
Kupujem nov telefon, ki ima dokaj normalno ceno, in pa da ima vgrajen wlan, bluetooth, kamero približno 5 megapixlov, podpira normalno brskanje po spletu ter chatanje po facebooku(imeti mora velik zaslon). Sam vem za Htc Desire ampak je malo predrag...
Za odgovore se zahvaljujem že vnaprej!!!
Spider9 ::
aja, sam mam orto u nulo, pol tle bo bl težko kej, no bomo počakali če bo kej, se ne mudi :)
LP
jeanmike ::
Če ti velikost zaslona ne pomeni kaj preveč in si priopravljen razmišljat tudi kaj z manjšim zaslonom potem definitivno poglej za SE Elm ima vse kar rabiš in če se ne motim je cena pri simobilu orto v nulo 50EUR. Na simobilu sem bil včeraj in mi je kolega povedal da jih nonstop zmanjkava, ker je povpraševanje zelo veliko.
evl81xadlez ::
Ajapozabil sem omenit, da sem pri mobitelu in imam Džabest
Drugače je Nokia C6 kar dobra
Drugače je Nokia C6 kar dobra
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia C6-01 ali C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9957 (7898) | krneki0001 |
» | Nova simobil orto ponudba (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13836 (9815) | ;-) |
» | Kateri mobitel v rangu Galaxy Ace-a se še splača?Oddelek: Kaj kupiti | 10550 (9869) | mokasin |
» | nov super-android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 7378 (6073) | partisguy |
» | katerga operaterja in mobilnik izbrati ??Oddelek: Mobilne tehnologije | 973 (861) | koro13 |