Forum » Loža » Kje kupit čisti butan?
Kje kupit čisti butan?
barakus ::
Tisti rumeni in modro črni butan za polnit vžigalnike mi s časom uničita vse vžigalnike.
Ugotovil sem, da potrebujem butan brez primesi, vendar ne vem, kje v sloveniji bi to lahko kupil.
Tukaj sem našel en seznam primernih plinov, vendar ničesar ne najdem v Sloveniji.
Če kdo ve kje dobit kaj kakovostnejšega, ali ima kak nasvet, se priporočam.
Ugotovil sem, da potrebujem butan brez primesi, vendar ne vem, kje v sloveniji bi to lahko kupil.
Tukaj sem našel en seznam primernih plinov, vendar ničesar ne najdem v Sloveniji.
Če kdo ve kje dobit kaj kakovostnejšega, ali ima kak nasvet, se priporočam.
Pyr0Beast ::
Hvala enako. To kar se prodaja po trafikah je shit.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Super! Hvala. Sem jim pisal za ceno. V VB jih imajo celo po 1,5 funta, samo nihče noče pošiljati z otoka.
Vikking ::
Pojdi na nemški ebay in za iskanje uporabi iskanje "Feuerzeuggas", najde kar nekaj tega plina kjer piše da so brez primesi, sicer drugih proizvajalcev kot prej zgoraj omenjeni.
technolog ::
Ja takole je...
Butan ima vedno zaradi varnostnih razlogov dodan t.i. "smrdlivec", da se v primeru, če uhaja, zavoha (butan je sicer brezbarven plin brez vonja). Zdi se mi, da je tako zakonsko. Tako da pomoje boš težko našel / oz. dobil dostavljeno.
Butan ima vedno zaradi varnostnih razlogov dodan t.i. "smrdlivec", da se v primeru, če uhaja, zavoha (butan je sicer brezbarven plin brez vonja). Zdi se mi, da je tako zakonsko. Tako da pomoje boš težko našel / oz. dobil dostavljeno.
Mah, minimalna količina 12 komadov. Sem povprašal za ceno za 12 komadov od torka še ni odgovora.
Na ebay.de sem iskal, pa ne najdem ravno, ne znam nemško ,na slikcah pa ni tistega logota, da bi prepoznal.
Na ebay.de sem iskal, pa ne najdem ravno, ne znam nemško ,na slikcah pa ni tistega logota, da bi prepoznal.
Sc0ut ::
Pokliči v mini market Miko.
telefonska številka za področje Novega mesta z okolico: 031 215 907
Storitev omogoča MINI MARKET MIKO.
Vem da je kar orng distributer za razne pline, čeprav na prvi pogled ne zgleda tako.
telefonska številka za področje Novega mesta z okolico: 031 215 907
Storitev omogoča MINI MARKET MIKO.
Vem da je kar orng distributer za razne pline, čeprav na prvi pogled ne zgleda tako.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | EtanolOddelek: Loža | 17046 (6935) | tikitoki |
» | Plin vs. steklokeramika vs. indukcija,... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36648 (32126) | amigo_no1 |
» | Prodaja papirčkov za zvijanje?Oddelek: Loža | 1420 (1074) | Mr Hilter |
» | Petrolov smisel za biznisOddelek: Loža | 19597 (15228) | Invictus |
⊘ | avto na plin (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 29561 (18560) | WarpedGone |