Forum » Kaj kupiti » grafična+mamaplata
grafična+mamaplata
exit ::
Kupujem ganc nov proc in me zanima, katero mamaplato in grafično naj kupim. Nujno pa rabim dobro stvar za delanje filmov s digital8 kamere-nujn firewire.
Firewire plat je vedno več, na grafi pa kokr vem samo AIW 8500.Ta je sicer že star, sam kaj ko nima konkurence. Pa me zanima:
- naj kupim kombinacijo:
a) mamaplata, ki ma firewire gor, pa grafo ena GF4 Ti4200 TV out
b) mamaplata brez fw in AIW8500
c) kaj drugega ???
Za plato in grafo bi dal cca. mogoče mal več kot 100k. (recimo plata za 35k in aiw za 75k).
Čakal bom najdle do božiča, pol pa bo rdeči dobri mož moral neki prnest .
Firewire plat je vedno več, na grafi pa kokr vem samo AIW 8500.Ta je sicer že star, sam kaj ko nima konkurence. Pa me zanima:
- naj kupim kombinacijo:
a) mamaplata, ki ma firewire gor, pa grafo ena GF4 Ti4200 TV out
b) mamaplata brez fw in AIW8500
c) kaj drugega ???
Za plato in grafo bi dal cca. mogoče mal več kot 100k. (recimo plata za 35k in aiw za 75k).
Čakal bom najdle do božiča, pol pa bo rdeči dobri mož moral neki prnest .
kuglvinkl ::
Nakup AIW 8500 je za moje pojme v tem trenutku vprašljiv, ker je bil najavljen AIW na R300: 9700. Je pa res, da bo cena ziher čez 100k SIT, tako da bo cena prvega padla, če že praviš, da boš čakal.
Po moje bo do božiča trg preplavljen z IEEE-1394 on board.
Odloči se, katera Grafična karta ti bo bolje služila, ne oziraje se na ognjeno žico.
Po moje bo do božiča trg preplavljen z IEEE-1394 on board.
Odloči se, katera Grafična karta ti bo bolje služila, ne oziraje se na ognjeno žico.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje lahko kupim ventialtor za Radeona!Oddelek: Strojna oprema | 815 (623) | JustVi |
» | Catalyst 3.7 izšliOddelek: Novice / Igre | 2385 (2385) | ferdo |
» | Slo-Tech nadaljuje z ekskluzivamiOddelek: Novice / Grafične kartice | 1897 (1897) | Boky |
» | Ati all in wonder radeon 8500Oddelek: Kaj kupiti | 1212 (997) | ilanium |
» | ATI Radeon 8500Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2155 (2155) | franci |