Forum » Mobilne tehnologije » Pokvaril sem Nokia E 51 tipkovnico (dobesedno)
Pokvaril sem Nokia E 51 tipkovnico (dobesedno)
RuskiSnajper ::
Jah kot vedno ... sem "mojster" tehnike in grem štorat po telefonu ,
Mislim da vem za ostale stvari če vem za kompe ,lol , vse kaj hočem popravit , še bol pokvarim.
Tak da ko sem gor trgal ohišje zgorno , ki je butasto zaleplejno in se ne da vzet dol ter da bi bilo lažje očistit ekran in tipkovnico sem , glih preden mislim dat popravit odtrgano tipko in pokrov , z nožom nekaj pritiskam tak da nisem gor utrgal covera ampak celoten telefon narazen , odkar več nedela tipkovnica , to je bilo na čisto spodnem delu ob konektorju za USB in polnenje in trgal sem gor tako da je bil špic v tipkovnici zgleda ,...
vglavnem , servis ki sem ga dal v MB "Mobi servis" ne more popravit ker ne zna.
Kam še lahko dam , neda se mi novega kupovat.
Nazdanje bom dal na mobitel pa naj oni to porihtajo , seveda , ziher bo stalo puna drago če sem zjebal celo ploščico u 3pm , kaj pa če je samo kaki kablček itd ... niam pojma s telefoni plz help.
Seveda pa imam SIM in SD pri sebi.
Mislim da vem za ostale stvari če vem za kompe ,lol , vse kaj hočem popravit , še bol pokvarim.
Tak da ko sem gor trgal ohišje zgorno , ki je butasto zaleplejno in se ne da vzet dol ter da bi bilo lažje očistit ekran in tipkovnico sem , glih preden mislim dat popravit odtrgano tipko in pokrov , z nožom nekaj pritiskam tak da nisem gor utrgal covera ampak celoten telefon narazen , odkar več nedela tipkovnica , to je bilo na čisto spodnem delu ob konektorju za USB in polnenje in trgal sem gor tako da je bil špic v tipkovnici zgleda ,...
vglavnem , servis ki sem ga dal v MB "Mobi servis" ne more popravit ker ne zna.
Kam še lahko dam , neda se mi novega kupovat.
Nazdanje bom dal na mobitel pa naj oni to porihtajo , seveda , ziher bo stalo puna drago če sem zjebal celo ploščico u 3pm , kaj pa če je samo kaki kablček itd ... niam pojma s telefoni plz help.
Seveda pa imam SIM in SD pri sebi.
roscha ::
Dons sem bla, Pahor, Križanič, pol pa še telefonzlamal, pa avto in pes tut zelen.
Včeraj za brezveze luna in zdej krnekej kdo to pravi da ni res.
A ja se mi je zdelo da solata, vrt, pol pa še piškoti..
A je komu kaj jasno? No meni ni. Enak blesav stil pisanja maš tudi ti snajperist.
Sedi cvek in še 1x v prvi razred osnovne šole. Ko boš pa 5 normalnih stavkov skupaj zmazal bom pa celo poizkusil pomagat.
Včeraj za brezveze luna in zdej krnekej kdo to pravi da ni res.
A ja se mi je zdelo da solata, vrt, pol pa še piškoti..
A je komu kaj jasno? No meni ni. Enak blesav stil pisanja maš tudi ti snajperist.
Sedi cvek in še 1x v prvi razred osnovne šole. Ko boš pa 5 normalnih stavkov skupaj zmazal bom pa celo poizkusil pomagat.
bluefish ::
Res je, tole je povsem nerazumljivo.
Potrudi se pri pisanju (z njim namreč izkazuješ odnos do bralcev) ali pa sploh ne pričakuj pomoči.
Potrudi se pri pisanju (z njim namreč izkazuješ odnos do bralcev) ali pa sploh ne pričakuj pomoči.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
bajsibajsi ::
Neses na Nokia servis v tvoji okolici, da pogledajo in se zmenis da te pred popravilom obvestijo, kaj je poskodovano in koliko bi prisla koncna cena (da ves, ce se ti sploh splaca popravljati). V minimalnem primeru bos placal kaksno uro dela, tudi ce se potem ne odlocis, da grejo servisirati.
dobro , sam ne najdem mobi servisov , sam tale "mobi servis" ... tale ki ne zna popravit , GSM servis se mi zdi , več pa ne najdem
bluefish ::
V 21. stoletju in folk ne zna poiskati informacij: http://www.teleray.si/index.php?PageID=...
ja pa nisem tolk iskal kr nism mel cajta
pa , prvic v zivlenju davam telefon popravlat , vsi so mi vedno zdrzali dokler nisem novega nabavil
hvala btw
pa , prvic v zivlenju davam telefon popravlat , vsi so mi vedno zdrzali dokler nisem novega nabavil
hvala btw
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RuskiSnajper ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 53963 (13929) | Han |
» | Galaxy Note 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 24958 (17377) | camper66 |
» | odklep nokie n70Oddelek: Mobilne tehnologije | 2517 (2310) | bluefish |
» | sumljivo poceni telefoniOddelek: Kaj kupiti | 3747 (2431) | scenic |
» | virus? (Ericsson R600)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1247 (1000) | Rok Balboa |