Forum » Pomoč in nasveti » Ali je plata vredu?
Ali je plata vredu?

DeeCoy ::
Zgodbica je takale..
Pred kake pol leta, sem neki usb narobe v priključek porinu, in je neki zasmrdel, komp se je takoj ugasnu.... sevede sm js paniko nardil in vse kable vn spulu.. no, pol pa js use nazaj skup dam, in ko probam pržgat, ni niti lučka posvetla..(verjetno sem pač power kable narobe proklopu) .. in js sm sklepu, da je plata hin, procesor sm prodal, grafično tudi.. In danes se nekej zajebavam, priklopim v plato napajalnik, power button, in lučke posvetijo, vsaj za sekundo.. ventilatorji tudi zalaufajo.. Stvar pa je sledeča: en čip, mislim da southbridge(spodaj na sliki je v rdečem kvadratu) se zagreje tako, da če se dotaknem, se opečem.. je to normalno?! se ploh plača kupt procesor za probo(3eur) :D?
Evo, še slikca:
Plata je pa tale: gigabyte ga-8ipe1000-g
Pred kake pol leta, sem neki usb narobe v priključek porinu, in je neki zasmrdel, komp se je takoj ugasnu.... sevede sm js paniko nardil in vse kable vn spulu.. no, pol pa js use nazaj skup dam, in ko probam pržgat, ni niti lučka posvetla..(verjetno sem pač power kable narobe proklopu) .. in js sm sklepu, da je plata hin, procesor sm prodal, grafično tudi.. In danes se nekej zajebavam, priklopim v plato napajalnik, power button, in lučke posvetijo, vsaj za sekundo.. ventilatorji tudi zalaufajo.. Stvar pa je sledeča: en čip, mislim da southbridge(spodaj na sliki je v rdečem kvadratu) se zagreje tako, da če se dotaknem, se opečem.. je to normalno?! se ploh plača kupt procesor za probo(3eur) :D?
Evo, še slikca:
Plata je pa tale: gigabyte ga-8ipe1000-g
- zavaroval slike: bluefish ()

boogie_xlr ::
Ne splača se in ni normalno.
USB je povezan na SB, ki si ga skuru in je zdej v čipu štala.
Žal je plata šla v večna lovišča.
USB je povezan na SB, ki si ga skuru in je zdej v čipu štala.
Žal je plata šla v večna lovišča.

subby ::
ne splača se. plata JE defektna.. pa tudi, če nebi bila, gigabajtke iz te serije so crkovale ena za drugo, tako da kaj dolgo je nebi mogel več gont
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26521 (9278) | hojnikb |
⊘ | Prodaja preko bolhe - nateg?Oddelek: Loža | 3616 (2438) | dzinks63 |
» | Odpovedal računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2023 (1505) | gt55gre |
» | Po zamenjavi cpu & NB coolerja se komp ne pržgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2027 (1718) | Klemzz |
» | GA-K8NS + memory led ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (1283) | zazo-x |