» »

Nakup Mobitela

Nakup Mobitela

««
7 / 51
»»

whitefish ::

@TOP ni ravno za bolj zmogljive igre...

Jerry000 ::

49106 je izjavil:

Pa si ga lahko privoščiš brez kredita?

Ravno pravim...raje plačujem na obroke, kot pa da dam zdaj 600€. Imam denar, sam bi ga rad porabil še za kaj drugega. Tako da dam raj na mesec tistih 20€

djordjevic ::

Pa še lahko si mečeš pesek v oči, da te mobilnik v bistvu ni prišel tako zelo veliko denarja. ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Pesek v oči? redna cena = 650. Za ta denar grem js lahko ta mesec lepo na morje za 2 tedna in se mam lepo. Medtem ko pa če po obrokih vzamem pa po 2 letih preplačam mobitel po ceni 552€, splošna akcija je pa 500€.
Glej če ti raje naenkrat daš toliko denarja ni treba drugim očitat metanja peska v oči, jaz raje denar še kam vložim. Tako mi pa ni hudega dat tistih 20€ na mesec medtem ko bi zdaj naenkrat dal 500€, s tem da mobi bi imel na morje pa nebi mogu it, tko pa mam lahko mobi in na morje grem;)

49106 ::

Jerry000 je izjavil:

49106 je izjavil:

Pa si ga lahko privoščiš brez kredita?

Ravno pravim...raje plačujem na obroke, kot pa da dam zdaj 600€. Imam denar, sam bi ga rad porabil še za kaj drugega. Tako da dam raj na mesec tistih 20€

Samo vprašam, ker imam 4 znance na minimalni plači. Njihovi konjički ne pridejo iz rezerve več kot enkrat letno,..... Vsi pa imajo super telefone. Na kredit seveda. No eden izmed njih ga že nima več, kredit pa teče naprej :)

to pa je slaba stran ja...če daš telefon stran kredit pa teče. Sam js nism tak da bi prodajal mobilnik dalje. Kupim in ga imam 3 leta vsaj...potem pa novega

Jerry000 je izjavil:

Pesek v oči? redna cena = 650. Za ta denar grem js lahko ta mesec lepo na morje za 2 tedna in se mam lepo. Medtem ko pa če po obrokih vzamem pa po 2 letih preplačam mobitel po ceni 552€, splošna akcija je pa 500€.
Glej če ti raje naenkrat daš toliko denarja ni treba drugim očitat metanja peska v oči, jaz raje denar še kam vložim. Tako mi pa ni hudega dat tistih 20€ na mesec medtem ko bi zdaj naenkrat dal 500€, s tem da mobi bi imel na morje pa nebi mogu it, tko pa mam lahko mobi in na morje grem;)

Whoa, hold your horses. Osebno imam slučajno tudi X na opcijo in je v bistvu prvi mobitel, ki me je stal več kot 150 evrov, kot sem si do sedaj postavil neko razumno mejo za mobilnik. Prejšnji me je sicer potem stal malo več, ker sem ga predčasno odplačal zaradi prekinitve razmerja in selitve na tuš, vendar moram reči, da mi doslej ni žal še niti enega centa in sumim, da mi ne bo niti v prihodnje, ker je X res bomba od telefona.

no sam teb je HTC ušeč, js ga mam pa že sedaj in ga nebi rad imel več:), bi rad na Samsunga zamenjal

Nebom preveč pameten a vendar; Ali ni X zuni šele nekaj mesecev, predvsem pa manj kot 3 leta?

to je tudi meni malo čudno...ta mobilnik je maja prišel ven in je vreden toliko kot S3...nvem kako je bilo mišljeno malo več kot 150€ plačila...kr krepko več kokr vidm

Kako je bilo mišljeno? Preprosto - doslej sem kupoval mobilnike, ki me ob vezavi niso prišli več kot 150 evrov (za Legenda sem dal 130, nato pa zaradi prekinitve pogodbe še okoli 100 evrov). X je moj prvi mobilnik višjega cenovnega razreda, z opcijo 16 pa me bo prišel 59 + 24 x 16 evrov, torej 443 evrov. Hence, nad 150. ;)

aha ok, jasno zdej:P

Ahaa, Jerry000 menja telefone na 3 mesece in se je zgleda zatipkal(3leta). Jasno zdaj :P

49106 je izjavil:

Ahaa, Jerry000 menja telefone na 3 mesece in se je zgleda zatipkal(3leta). Jasno zdaj :P

??? 3 leta + mam mobi ja (ne nism se zatipku), nvem zakaj bi menjal telefon ja 3 mesce...brezveze

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Messiahu se je zapisalo, kar se mu je, ker kaniš zamenjati X-a (ki je dejansko star nekaj mesecev) za SGSIII.

Kaj??????? Dej prosim citiraj kje sm reku da mam X-a...nikjer, mam 3 leta star HTC. In če napišem HTC to še ne pomeni da imam X-a lol

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Potem pa smo se narobe razumeli. Brez zamere.

Jaz sem tudi sklepal, da imaš HTC 1X. Sploh ker si napisal, da je djordjevic-u všeč, ti bi ga pa menjal za i9300.

49106 je izjavil:

Jaz sem tudi sklepal, da imaš HTC 1X. Sploh ker si napisal, da je djordjevic-u všeč, ti bi ga pa menjal za i9300.

i9300? Tudi to prosim citiraj kje sem napisal:D. O S3 je blo govora

Okay, dude, now you're starting to embarrass yourself - i9300 = SGS3.

djordjevic je izjavil:

Okay, dude, now you're starting to embarrass yourself - i9300 = SGS3.

ja sori k nevem vsak detajl telefona tko kot ti -.-

Ko moram cakati 3tedne na sgs3 mogoce pride v postev tudi one x. Kje je i9200? to bi moral bit sgs3.

lopov ::

whitefish je izjavil:

Ko moram cakati 3tedne na sgs3 mogoce pride v postev tudi one x. Kje je i9200? to bi moral bit sgs3.

Naj bi bil, pa ni, so naredili preskok (i9100 -- SGS2, i9300 -- SGS3).

Sem danes imel modro varianto v rokah -- plastika spredaj (barva in izgled) je OK, hrbtna stran mi pa sploh ni všeč, čuden odtenek barve in preveč glossy :|

Meni pa pri HTC One X grdo izgleda kamera zadaj..

Meni je super, hudič je edino, da bi se znala hitro porajsati. Zato -> bumper.

Imaš HOX?

Mhm.

Je po tvojem mnenju boljsi od sgs3?

Čuj, preizkusi oba in se odloči. Meni nasplošno sense paše veliko bolj od touchwiza, oblikovno mi je x-krat lepši, hardver je tu-tu (sgs ima obilnejšo baterijo), spomina ima za moje potrebe več kot dovolj, tako da sd-slota ne pogrešam, zaslon je božanski, fotoaparat super ... Meni ni niti malo žal, da sem vzel X. Je pa res, da me je tisto malo, kar sem se igral z sgs, tudi navdušil. It all comes down to personal preferences, I guess.

Prijatelj kupuje telefon za cca. 200e...Lahko malo več/manj...Meni se zdi Xperia U všeč,njemu pa ne ker ima le 4gb ter nima MicroSD slota...Kaj priporočate?

eales ::

HTC EVO 3D. Prejšnji teden je dobil še update na 4.0 in za ta denar se meni zdi več kot odličen telefon.

Ta je 300e na mimovrstah...Drugje ga ni.

EDIT: Na mobitelu ga imajo...

Je pa 300e ;)

Zgodovina sprememb…

eales ::

Aja, sm mislil da gledaš ceno z naročnino, ker potem je na Mobitelu 209€. Sori :D

;-) ::

za 50€ več sem kupil novo lumio 800 preko bolhe, za nekaj čez 200 pa zadnjič SGS2 kot nov v garanciji skoraj 2 leti.

Hoče nov telefon. Android ;)

momentum ::

DonPierre je izjavil:

Custom romi odpadejo, ne bo časa študirat nalaganja. Saj, po vsem prebranem se mi nexus bol dopade, nekoliko navdušenje moti samo baterija. Si ga bomogoče kdo lasti, da pokomentira real life situacijo?

Hvala!

Ja, ga lastim in telefon je top! Na zacetku sem kolebal iz istih razlogov, zdej se pa ne oziram vec nazaj. Vsec mi je absolutno vse, od performans, do stock androida (ne grem vec nazaj na noben customiziran rom, ala HTC sense in TouchWiz). Cez 14 dni pride se Jelly Bean. Kaj mas lepsega? Kar se tice baterije je ZELO solidna. Moras pa mal nastudirat kaj ti jo kuri. Meni jo je recimo Exchange mail skuril v manj kot enem dnevu. Mail client za Exchange je buggy in ti baterijo dobesedno pogoltne. Sedaj mi baterija zdrzi priblizno 2 dni ob normalni uporabi (telefonija, mal browsanja in vcasih kak film), ce bi mel telefon sam za klicat/sms bi se dal iz baterije potegnit tud 3-4 dni.

phixion ::

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal. Kaj mislite o telefonu LG Optimus Black.

http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra...

Je to to za ta denar ali pa bi vi zbrali kaj drugega? (sedaj imam Samsung Galaxy Spica)

Lep pozdrav

Za ta denar raje kupi HTC Evo 3D.

Za Evo 3D pravijo da se ekran ne obnese najbolje na dnevni svetlobi...

MacGyver141 ::

phixion je izjavil:

Za Evo 3D pravijo da se ekran ne obnese najbolje na dnevni svetlobi...

Na soncu se obnese čisto dobro. Eni malo pretiravajo (saj zame), da ima tako zanič ekran.

Pa se lahko na ta LG naloži Android ICS? Mi precej bolj potegne vizualno kot htc..
lp

LG?

Aja...Pogooglaj.

Zgodovina sprememb…

Stock nima ICS-ja.

clancy ::

A ni ta HTC EVO 3D malo težek (170g)? Kakšna je kaj kvaliteta slik in videov? 3D me niti ne vleče.

Gjurisic ::

Katera kartica gre v Galaxy s III?

Navadna SIM.

Sigurno, ker bi si ga vzel na Simobilu jutri na obroke?

Meni se zdi da ima SIM..

Pa to mi uredijo na bigbangu?
««
7 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7420799 (14074) sift
»

Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7023567 (12415) boris82
»

Kateri telefon za žensko cena telefona do 200€ (strani: 1 2 3 )

10237608 (34366) Ghost7
»

Poceni Android telefon za ženo (strani: 1 2 )

6717414 (13767) 1krat
»

Nakup novega telefona - pomoč (strani: 1 2 )

8726472 (23094) zadetek

Več podobnih tem