Forum » Strojna oprema » CD-ROM NE DELUJE
CD-ROM NE DELUJE
flekec ::
Lep pozdrav
Imam težavo z cd-rom, kateri ne zazna nobenega cd-ja, v upraviteljih naprav imam klicaj, ko grem pod lastnosti te naprave-mi piše sledeče-Windows ne more zagnati te naprave strojne opreme, ker so informacije o konfiguraciji (v registru) nepopolne ali poškodovane. (Koda 19), sem probal tudi drugega, in mi naredi isto, če je treba kaj v bios spremenit, oz. popravit, ter seveda če je kak pameten program za to težavo, uporabljam windows 7 x64 ultimate, hvala za kak odgovor oz. pomoč
Imam težavo z cd-rom, kateri ne zazna nobenega cd-ja, v upraviteljih naprav imam klicaj, ko grem pod lastnosti te naprave-mi piše sledeče-Windows ne more zagnati te naprave strojne opreme, ker so informacije o konfiguraciji (v registru) nepopolne ali poškodovane. (Koda 19), sem probal tudi drugega, in mi naredi isto, če je treba kaj v bios spremenit, oz. popravit, ter seveda če je kak pameten program za to težavo, uporabljam windows 7 x64 ultimate, hvala za kak odgovor oz. pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audacity - težava z latencoOddelek: Pomoč in nasveti | 1635 (1035) | ananchel |
» | Crucial bx100 počasen boot time (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8627 (7241) | ajfon |
» | Windows 7 ne namesti potrebnih driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1284) | WinXP |
» | Rabim router - kateregaOddelek: Kaj kupiti | 1377 (1152) | EvilDare |
» | Problem z inštalacijo WIN98Oddelek: Operacijski sistemi | 807 (692) | schurda |