Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik Fujitsu siemens
Prenosnik Fujitsu siemens
joonse ::
Pozdravljeni!
Kolegica ima fujitsu siemens amilo in me zanima če se kateremu od vas samodejno izkljapja wireles. Ga priklopiš z tipko fn+f1 vendar ,ko ga ugasneš se avtomatsko izklopi...
Pa ve kdo, če je kje kak način, da bi ga nastavil da se nebi več izklapljal?
lp
Kolegica ima fujitsu siemens amilo in me zanima če se kateremu od vas samodejno izkljapja wireles. Ga priklopiš z tipko fn+f1 vendar ,ko ga ugasneš se avtomatsko izklopi...
Pa ve kdo, če je kje kak način, da bi ga nastavil da se nebi več izklapljal?
lp
Testman42 ::
Meni na Fujitsu Siemens Amilo Pro V3505 na katerem je Fedora 13 je delala brezžičnost že out of the box in še zdej lepo dela.
Imaš v BIOSu pod Advanced tam možnost "Wireless Default Setting", na kaj ima nastavljeno? Poskusi spremenit kej pomaga.
Imaš v BIOSu pod Advanced tam možnost "Wireless Default Setting", na kaj ima nastavljeno? Poskusi spremenit kej pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako testirati LCD inverterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1290 (1224) | kupim9 |
» | Setup did not find any hard disk drivesOddelek: Programska oprema | 2111 (2011) | kratos |
» | instalacija zvočne kartice pri prenosniku FujitsuSiemensOddelek: Pomoč in nasveti | 952 (913) | zachov |
» | kateri prenosnik..... na hitroOddelek: Kaj kupiti | 1240 (1090) | emilio777 |
» | Trije odlicni prenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 1592 (1262) | Ajnstajn` |