Forum » Programska oprema » Program za iskanje map in datotek
Program za iskanje map in datotek
marjan_h ::
Potrebujem res močan iskalni program za iskanje datotek in map, podobno kot je ta search results v XP-jih.
Problem le tega je ker mi ne najde recimo par datotek na drugih particijah kjer imam naloženo windows 7 in linux.
V glavnem iščem nekaj kar prečesa cel HDD, do malenkosti in da najde tudi skrite fajle vseh vrst.
Problem le tega je ker mi ne najde recimo par datotek na drugih particijah kjer imam naloženo windows 7 in linux.
V glavnem iščem nekaj kar prečesa cel HDD, do malenkosti in da najde tudi skrite fajle vseh vrst.
marjan_h ::
ja seveda, pravkar sem probal poiskati map.dll ki se nahaja v programskih datotekah pa mi najde vse drugo, če pa še končnico dodam pa mi nč ne najde.
ne mislim niti probavat iskati z njim po drugih particijah.
ne mislim niti probavat iskati z njim po drugih particijah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3671 (3152) | Malajlo |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1751 (1296) | solatko |
» | Hp - Windows 7 obnovitveni diskOddelek: Programska oprema | 2911 (2634) | Cold1 |
» | Linux - particioniranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1252 (1016) | Daedalus |
» | Pomagajte! Izbris podatkov!Oddelek: Programska oprema | 1470 (1305) | darkolord |