Forum » Omrežja in internet » ADSL username za modemski dostop
ADSL username za modemski dostop
chuck ::
Kolega ima modemski dostop in ker se je Volja pred kratkim precej podražila, me zanima če bi se obneslo če si delima moje uporabniško ime.
Zanima me:
1. Koliko Siol računa za takšen dostop? Cena impulza? Plačaš zraven ADSL položnice, ne?
Če je dražje od Volje so naslednja vprašanja brezpredmetna
2. Ali lahko oba istočasno uporabljama dostop do interneta? (nimam statičnega IPja)
3. Ali moraš pri Siolu zaprositi za to opcijo?
Zanima me:
1. Koliko Siol računa za takšen dostop? Cena impulza? Plačaš zraven ADSL položnice, ne?
Če je dražje od Volje so naslednja vprašanja brezpredmetna
2. Ali lahko oba istočasno uporabljama dostop do interneta? (nimam statičnega IPja)
3. Ali moraš pri Siolu zaprositi za to opcijo?
borinho ::
1.Volja je kljub podrazitvi se zmer cenejsa od siola,
2.lohk uporabljata oba isti username na navadni liniji (za adsl po mojem ne) brez da kej na siolu to povesta, samo nism se testirou, kako bi blo ce bi bla oba ob istem casu na netu
3. ce bosta na siolu prosila za to opcijo, bosta tut placala to opcijo(ce je)
P.S.Rece se deliVa ne delima
2.lohk uporabljata oba isti username na navadni liniji (za adsl po mojem ne) brez da kej na siolu to povesta, samo nism se testirou, kako bi blo ce bi bla oba ob istem casu na netu
3. ce bosta na siolu prosila za to opcijo, bosta tut placala to opcijo(ce je)
P.S.Rece se deliVa ne delima
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borinho ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol priključek in 2 omrežjiOddelek: Omrežja in internet | 2225 (1824) | Jakka |
» | Telekom in že spet Telekom ...Oddelek: Omrežja in internet | 4904 (3077) | Tilen |
» | Siol IP telefonijaOddelek: Omrežja in internet | 1427 (1112) | Sandoval |
» | SIOL novi paketi, "Triple Play" ter omejitve na lokacijoOddelek: Omrežja in internet | 3759 (2344) | rh^ |
⊘ | Siol je v kurcu:(Oddelek: Omrežja in internet | 3453 (2505) | jRk0 |