Forum » Konzole » nakup joy - stick
nakup joy - stick

eltador ::
Pozdravljeni;
Mene zanima keri joy stick bi mi priporočali.
Najbolj me zanima Saitek Cyborg X. Prosim če ga je že kdo uporabljal mi naj svetuje kaj.
Mene zanima keri joy stick bi mi priporočali.
Najbolj me zanima Saitek Cyborg X. Prosim če ga je že kdo uporabljal mi naj svetuje kaj.

popster ::
Lepo zgleda da joystik, fajn je da veš katero igro boš igral in potem pogledaš na kak google images kateri joystik uporabljajo za to igro.

BaRtMaN ::
Za vse letalske simulacije so Saiteki super. Jaz imam sicer Cyborga Evo, kvaliteta izdelave pa je zelo zadovoljiva. Za primerjavo naj povem, da sem imel z dvema Logitechoma prej same težave.
Edina slabost Evota, ki pa vidim, da je na X-u ni več, je položaj throttle ročice, ker je v napoto pri manevriranju z roko. A to je pač posledica simetrične oblike, ker je Evo primeren za levičarje in desničarje. X je pa očitno namenjen desničarjem, ker ima throttle na levi strani.
Edina slabost Evota, ki pa vidim, da je na X-u ni več, je položaj throttle ročice, ker je v napoto pri manevriranju z roko. A to je pač posledica simetrične oblike, ker je Evo primeren za levičarje in desničarje. X je pa očitno namenjen desničarjem, ker ima throttle na levi strani.

eltador ::
Hvala za odgovor.
Verjetno se bo res odločil kar za Saitek Cyborg X. Drugače pa igram FSX.
Verjetno se bo res odločil kar za Saitek Cyborg X. Drugače pa igram FSX.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gamepad (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21951 (19490) | Sssaga |
» | Saitek Cyborg Keyboard - še ena igričarska tipkovnicaOddelek: Novice / Ostale najave | 3808 (3045) | Jst |
» | Kateri JOYSTICK?Oddelek: Kaj kupiti | 2496 (2309) | kurjač |
» | Igralna palica za Flight simulatorOddelek: Kaj kupiti | 2392 (2117) | destiny |
» | joystick in game z letaliOddelek: Kaj kupiti | 2952 (2735) | pelican |