» »

Pravkar sem gledal film...

Pravkar sem gledal film...

LeXani ::

V tej temi imate priložnost malo pokomentirati filme, ki ste jih pravkar gledali. Zdaj imate priložnost, da kakšen film priporočite, popljuvate, pohvalite, oz. karkoli drugegega. Ampak tako kot povsod, se morate tudi tukaj držati nekaterih pravil:

- Ne izdajajte konca ali ključnih podrobnosti filma, ki bi lahko komu pokvarile ogled le-tega.

- Tema kot sama ni namenjena temu, da napišete naslov filma in to je to, saj nikogar nič kaj dosti ne zanima ali ste pravkar gledali grozljivko, triler, komedijo ali pornič. Ne, tema je namenjena temu, da film priporočite, popljuvate ali preprosto poveste da ni nič posebnega.

- Ocene filma se gibajo od ena do deset, ena pomeni da je film zmazek, ki ga povsem odsvetujete, desetka je pa najboljša ocena. Pri ocenah bodite verodostojni in razsodni, čisto vsak film si desetke seveda ne more zaslužiti.

- Naj se vaš post ne ustavi pri naslovu filma in oceni. Tega ne potrebuje nihče. Poskusite na grobo opisati za kaj se pri filmu gre, če se da pa tudi zakaj ga tako zelo priporočate ali odsvetujete, oz. zakaj vam je bil tako dober ali slab.
Čas prve prijave 04.11.2005
  • zaklenila: Looney ()

LeXani ::

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010) - film v katerem vidiš celotno grško mitologijo, malo boljši od "clash of the titans"..dobro zaigrano, dobri efekti, dobri igralci..
Ocena 7.

Tekken (2010) - še ena azijska pretepačina, spet tista zgonena zgodba kako se nek fant maščuje in zmaga na turnirju..drugače so pa "bojevniki" dobro izbrani, vsak ima svoje posebnosti..zame ni film prikazal nič kaj takega za čemer bi bil navdušen..
Ocena 4.

Extraordinary Measures (2010) - rad pogledam filme ki so narejeni po resnični zgodbi, to je film ki se te dotakne,.. zanimiva in pretresljiva zgodba, lepo predstavi dva različna "glavna igralca"..ki se na poti do skupnega cilja nekako povežeta. Ena izmed boljših dramskih vlog Harrisona Forda. Vsekakor film za tiste ki gledajo film z srcem.
Ocena 8.

Death at a Funeral (2010) - film je sicer remake istoimenskega filma iz 2007, za katero pravijo da je res prvovrstna komedija (nisem še gledal)..ta novejši je pa kar spodoben, kar sem tudi pričakoval ob taki igralski zasedbi..sicer ni nek fenomen..ampak vseen te zna na trenutke nasmejat
Ocena 5.

Operation: Endgame (2010) - se sprašujem kako sem sploh zdržal, da se pogledal celega..zelo slab, na trenutke čudaški film..vse skupaj je nekako amatersko, sploh pretepi. tudi zgodba ni nek biser, mislim da so ponavljaji po filmu kocka - tretji del..imajo pa par dobrih for ob katerih se nasmeješ, to je pa tudi vse.
Ocena 4.

The last song (2010) - romantična drama, govori o dekletu in njeni ljubezni do treh stvari..glasba, očetovska ljubezen, in poletne simpatije..tisti ki je pogledal že veliko takih filmov bo vedel da je to en izmed slabših..v teh minutah praktično ne pokaže nič..zgodba niha "srečno-žalostno" čez celoten film..mam občutek da režiser ni vedel kaj bi prikazal..
Ne priporočam ogleda, škoda časa.
Ocena 3.

Prince of Persia (2010) - glede na to da sem preigral celo serijo, moram reči da so kar dobro zadel ta prvi del, predvsem glede igralske zasedbe..dobra kombinacija humorja in akcije..pogrešam malo bolj temačno vzdušje. Efekti...kapo dol. Z veseljem pričakujem naslednji del
Ocena 8.

A-Team (2010) - ena izmed boljših odbitih akcij..super kombinacija z humorjem..film te potegne not in ko ga pogledaš ga bi kar še enkrat pogledal..moti me edino to da se vse prehitro dogaja..čeprav je dolg 2 uri.
Ocena neki med 8 in 9.

Kick-ass (2010) - dober film, čeprav za mene malo pretiravajo. Nekako me spominja na film kill bill..ne vem zame ni ravni pravi žanr filma v katerem bi užival. Film za tistega ki ima rad lomljene kosti..brez kakšne dobre podlage..pa tudi teh raznoraznih junakov sem že sit..
Ocena 6.

Cop Out (2010) - ojej. Bruce Willis kaj je s tabo? Tako slabega filma pa res nisem pričakoval..največje razočaranje od filma kar sem jih pogledal zadnje čase. Kaj naj rečem..bruce-a poznamo..zna delat super filme predvsem kobinacija..komedija-akcija. Ta film je zanič in dolgočasen. Na žalost ga tisti "smešni trenutki" ne odtehtajo. Škoda.
Ocena 5.

The Sorcerer's Apprentice (2010) - všečen film. Lahko bi rekel da gre za kombinacijo transformersov in harry potter-ja. Boljše igralske zasedbe nebi moral najt. Cage preprosto paše not, baruchel tud. Mot me edino to, ker bi iz filma lahko naredili veliko več predvsem zaradi dobre podloge zgodbe..žal se zaključi tipično "holivudsko".
Ocena 7.

Centurion (2010) - presenetil me je, sploh zaradi tega ker je "nehollywoodske" produkcije. Sicer zgodba res ni nek presežek, bolj ali manj že videna, so pa malo manj znani igralci odigrali super. Efekti, kri..kapo dol. Lep primer da tudi evropejci znamo delat všečne filme.
Ocena 6.

The Expendables (2010) - dolgo sem čakal da se bo to zgodilo, da bi videl vse legende v enem filmu. Stallonu je znova uspelo..lahko rečem da je to ena izmed top akcij. Toliko krvi in eksplozij prikazat v 90 minutah je res nekaj neverjetnega. Upam da se še kdaj skup dajo, pa še kaj posnamejo..
Ocena 8.
Čas prve prijave 04.11.2005

libreus ::

Odlična tema. Ocena 10! :)
Bom aktiven bralec in udeleženec le-te.

Fave ::

Zelo podobna tema že obstaja:

Filmi, filmi, filmi
My mind's a hyper tool that fixes everything.

Looney ::

Res je. Prosim za selitev v tisto temo. //Looney
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Filmi, filmi, filmi

Oddelek: Sedem umetnosti
207661 (719) kuglvinkl
»

Blade Runner 2 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Sedem umetnosti
688107518 (71865) nurse013
»

Battlestar Galactica: Blood and Chrome (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5511919 (10074) yoco

Več podobnih tem