Forum » Omrežja in internet » Problem interneta na laptopu
Problem interneta na laptopu
winzer ::
Lp,
Na laptopu sem imel nameščeno visto, nato pa sem se odločil da si bom nazaj namestil xpje. Torej formatirav sem disk in naložil xpje. Vendar se je tu pojavil manjši problem. Po vseh formatih, ki sem jih opravil na drugih računalnikih je internet deloval takoj ob zagonu. Na laptopu pa mi v omeržnih povezavah nekaže nobene internetne povezave.
Torej, ko priključim kabel iz mojega računalnika v laptop ni nobene DSL or High speed connection povezave.
Hvala
Na laptopu sem imel nameščeno visto, nato pa sem se odločil da si bom nazaj namestil xpje. Torej formatirav sem disk in naložil xpje. Vendar se je tu pojavil manjši problem. Po vseh formatih, ki sem jih opravil na drugih računalnikih je internet deloval takoj ob zagonu. Na laptopu pa mi v omeržnih povezavah nekaže nobene internetne povezave.
Torej, ko priključim kabel iz mojega računalnika v laptop ni nobene DSL or High speed connection povezave.
Hvala
winzer ::
Vendar nedobim driverjev za ethernet za pavilion dv6823us.
Za vsako inštalacijo potrebuješ internet :S
Za vsako inštalacijo potrebuješ internet :S
para! ::
Hm, če želiš driverje za internet dobit iz interneta (vse na enem pcju), to seveda ne bo šlo :>
Vsedi se za nek drug računalnik z internetom in prenesi driver za mrežno (ethernet) v tvojem laptopu. Nato zadevo presnami na USB ključ in iz le-tega namesti na paviljona.
lp
Vsedi se za nek drug računalnik z internetom in prenesi driver za mrežno (ethernet) v tvojem laptopu. Nato zadevo presnami na USB ključ in iz le-tega namesti na paviljona.
lp
Death before dishonor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lan Driver problemOddelek: Omrežja in internet | 4616 (3256) | enjst |
» | wireless 20/20 + laptop = max 3,5 mb/s ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (1029) | povso |
» | ne morem naštimati interneta na svojem prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (946) | bluefish |
» | Vista - "Local only" mrežna povezava?Oddelek: Operacijski sistemi | 2387 (1740) | r0Kk |
» | HomenetworkOddelek: Omrežja in internet | 3486 (2762) | MrStein |