Forum » Programska oprema » Izdelava kazala v Wordu
Izdelava kazala v Wordu
z00s ::
Pozdravljeni.
Uporabljam MS Word 2003. S svojem tekstu uporabljam med drugimi tudi sloge naslov1, naslov2, naslov3 in naslov4. Ko želim izdelati kazalo, v meniju nastavim naj prikaže 4 ravni pa vendar mi v kazalu vedno prikaže le tri. Verjetno bi odgovor našel na guglu, vendar pa sem v časovni stiski, j*****a z Microsoftovimi produkti imam vrh glave, pa še verjetno to nikjer ne piše;)
Zahvaljujem se za ideje, trike in predloge;)
lp
Uporabljam MS Word 2003. S svojem tekstu uporabljam med drugimi tudi sloge naslov1, naslov2, naslov3 in naslov4. Ko želim izdelati kazalo, v meniju nastavim naj prikaže 4 ravni pa vendar mi v kazalu vedno prikaže le tri. Verjetno bi odgovor našel na guglu, vendar pa sem v časovni stiski, j*****a z Microsoftovimi produkti imam vrh glave, pa še verjetno to nikjer ne piše;)
Zahvaljujem se za ideje, trike in predloge;)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srd uporabnikov zaradi Facebookovih e-naslovovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9544 (6768) | Lonsarg |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9393 (6578) | klemenSLO |
» | Izdelava kazala v LibreOfficeOddelek: Programska oprema | 1350 (1277) | slitkx |
» | Word: kako nardis "Seznam literature / Viri" ?Oddelek: Programska oprema | 6412 (6248) | bili_39 |
» | Nova spletna stran za uporabnike Suse linuxa.Oddelek: Izdelava spletišč | 1204 (941) | roli |