Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica za prenosnik - kje?
Tipkovnica za prenosnik - kje?
Swiper ::
Kje bi lahko dobil tipkovnico za prenosnik Toshiba Tecra A9?
Na ebay-u sem jo našel ampak so samo US, bilo bi fino če je kaka SLO.
Hvala.
Na ebay-u sem jo našel ampak so samo US, bilo bi fino če je kaka SLO.
Hvala.
Mislil sem če se bi bila od kakega pokvarjenega prenosnika... :) Veš slučajno kake so cene (približno)?
Stupo ::
Mislim da so kar vse tipkovnice za Toshibe po 54€ (s premontažo), razen osvetljene znajo biti dražje.
Je nekako sprejemljiva cena
Je nekako sprejemljiva cena
#000000 ::
Dvomim da jo tudi uradni ima na zalogi, tvoja tipkovnica paše samo v tvoj in še en model oba sta dokaj redka v sloveniji, poklič na uradni servis in sporoči kolk ti hočejo pobrat.
Sem naročil prek ebay-a, bom dobil kar hitro... 20EUR pride, poceni je. Je tipke težko zamenjat? Zdi se mi da se oni plastični deli zelo lahko vrtgajo. Je kaka finta glede tega?:)
#000000 ::
Če si jo že dobil poceni in nisi vešč mejave tipk, rajši plačaj še cca 2 evra in nabavi SLO nalepke, ker tipke znaš vse potrgat-
Tipke gredo stran brez problema. Če pa zlomiš kakšno podnožje, me pa kontaktiraj in ti pošljem celega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odstraniti tipkovnico iz prenosnika in čiščenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 6834 (1357) | solatko |
» | Asus ServisOddelek: Pomoč in nasveti | 9697 (7658) | DOOM_er |
» | prenosnik polit z kavoOddelek: Pomoč in nasveti | 3923 (3071) | Limona |
» | Kje do tipk za prenosnik ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 791 (710) | s1m0n |
» | Pokvarjen kontakt za tipkovnico na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1763 (1669) | icebreaker |