» »

GA-7VRXP ali ABIT KX7

GA-7VRXP ali ABIT KX7

JohnyB ::

GA-7VRXP dobim rableno za 25k, abitko bi mogu kupit pa je novo cca 31k!

Ne bom navijal, gor bom dal pa AMD Athlon XP 2000+, Samsun 256DDR 2700,

..in 2 diska, ATI Radeon 8500 retail (275/275).....mam pa tud zvočno Game Theater XP 6.1...

morm se pa odločt do jutri :8)
Apple iMac

Jux ::

Če rabiš raid kupi GBYTE, drugače ABIT.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

guggy ::

Men so točno to abitko trikrat menjal (tri različne plate) pa ni proradila, na koncu sem kupu rajš epox.

Deanu ::

Nekaj ljudem sem za konfiguracijo predlagal Giga-byte VRX in se odlično obnese. VRXP ima nekaj cukrov več (lan, Creative CT5880, raid) in mislim da je še korak naprej.
Abit pa so jajca, saj še vedno ne znajo porihtat težav z SB Live. Edini "plus" za Abit je da se jo da dobro navijat.

Moje mnenje: če bi rad imel PC-ki se ga da dobro navijat (in predvsem samo to) kupi Abit KX7, če pa bi rad s PC-jem tudi kaj delal Giga-byte VRXP.

shark16 ::

Deanu: Ne vem zakaj misliš da so ABIT jajca??? Poglej samo zasnovo plošče! Tehnološko gledano so dosti pred Gigabytom (na Gigabytkah so še vedno stikala za nastavjanje množilnika!:P ) Tudi bios je pri ABIT dosti boljsi!! Po moje če hočeš imet kakovostno plato vzameš ABIT oz. ASUS! Gigabyte je le alternativa! Jaz osebno imam ABIT KG7-Lite in SB Live! in deluje BP! Ne vem kaki problemi so s SB Live!?

Sark16: Pred kratkim sem kolegu zložil mašino (Abit kx7-333, Athlon XP1800+, 256/333 ddram, Radeon 9000pro sapphire, sblive5.1, 60Gb HDD Maxtor plus9). BIOS je b6. Naložil sem mu Win XP +sp1,AGP4.30a, USB filter 1.10,via ide miniport in vse je zgledalo ok. Inštaliral sem mu za test Return to castle..., in je normalno delala. Potem pa je on inštaliral neko Heros kaj vem kaj igrico in v tej se po določenem času PC obesi in zvočniki brenčijo. Potem sem dal gor Via latency patch, vendar se še vedno obeša. Po vsem kar sem prebral na netu okoli te problematike pač sklepam, da pri Abit-u ni vse po regulah.

Jure2k ::

A pama tvoj kolega procesor navit?
Men se je isto dogajal, ampak ko sem frekvenco znižal ni bilo več problemov. Heroji imajo precej problemov z navitimi procesorji se mi zdi. Jaz sem ga imel za stestirat stabilnost.>:D

Ne Jure procesor ni navit. Edino kar mi še pride na pamet je, da bi via 4in1 komplet zinštaliral gor.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero matično za xp 2000 med...?

Oddelek: Kaj kupiti
91129 (948) SisQ
»

AMD sistem - priporočila

Oddelek: Kaj kupiti
71514 (1271) dexterboy
»