Forum » Strojna oprema » EPSON Stylus SX215 - ne morem vstaviti kartuše
EPSON Stylus SX215 - ne morem vstaviti kartuše
Mitja358 ::
Pozdravljeni,
danes sem dobil nov tiskalnik oz. multifunkcijsko napravo. Ko sem ga priklopil na elektriko sem ga prižgal ter nastavil jezik in pritisnik OK. Nato mi je na LCD zaslonu napisalo Printer error has occurred. Št. napake je E-01. V navodilih je ta napaka definirana sledeče: "Izklopite in nato ponovno vklopite tiskalnik. V tiskalniku ne sme biti ostankov papirja". To sme poskusil že 10x in ne gre. Niti ostanki papirja ne morejo biti, saj še nisem dajal papirja not. Tukaj pa je še drugi problem (verjetno povezan s to napako). Namreč, glava za kartuše se ne premakne na mesto za vstavljanje kartuš.
Prosim za pomoč.
Napaka je ista kot tale.
danes sem dobil nov tiskalnik oz. multifunkcijsko napravo. Ko sem ga priklopil na elektriko sem ga prižgal ter nastavil jezik in pritisnik OK. Nato mi je na LCD zaslonu napisalo Printer error has occurred. Št. napake je E-01. V navodilih je ta napaka definirana sledeče: "Izklopite in nato ponovno vklopite tiskalnik. V tiskalniku ne sme biti ostankov papirja". To sme poskusil že 10x in ne gre. Niti ostanki papirja ne morejo biti, saj še nisem dajal papirja not. Tukaj pa je še drugi problem (verjetno povezan s to napako). Namreč, glava za kartuše se ne premakne na mesto za vstavljanje kartuš.
Prosim za pomoč.
Napaka je ista kot tale.
s1m0n ::
Če ne gre neseš nazaj v trgovino in zamenjaš za novega!
Sem že imel opravka z par njihovimi tiskalniki tudi SX215 pa ni bilo nikakršnih problemov pri priključitvi in prvi uporabi!
Sem že imel opravka z par njihovimi tiskalniki tudi SX215 pa ni bilo nikakršnih problemov pri priključitvi in prvi uporabi!
Mitja358 ::
Tudi jaz sem imel že pozitivne izkušnje z njim (ne doma) zato sem ga tudi kupil. Verjetno gre jutri nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39378 (23092) | gazer |
» | Hewlett-Packard množično onesposobil neoriginalne kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24915 (19388) | svecka |
» | Epsonov tiskalnik zavrže 20 odstotkov črnila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 38486 (29134) | Tomi |
» | Neoriginal tonerOddelek: Pomoč in nasveti | 2075 (1389) | mat xxl |
» | HPjevi inkjeti so crap...Oddelek: Strojna oprema | 2786 (2169) | Brane2 |