Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kabel za avto polnilec!?
Kabel za avto polnilec!?

TyKee ::
Pozdravljeni,
lastim si enega izmed novejših SonyEricsson telefonov, polek katerega je 220V vtikač z outputom za USB kabel ter posebej je USB kabel, kateri služi tudi za polnitev telefona.
V petek sem pa nabavil EQUIP-ov AvtoPolnilec za iPhone/iPod-e z dodatnim vtikačom za USB.
Menil sem, da bom z uporabo priloženega kabla k telefonu brez problema polnil telefon v avtu, pa sedaj zadeva ne laufa.
Ne vem ali je avto polnilec v okvari? ali pa gre za neprimern kabl?
Kakšen komentar?
lastim si enega izmed novejših SonyEricsson telefonov, polek katerega je 220V vtikač z outputom za USB kabel ter posebej je USB kabel, kateri služi tudi za polnitev telefona.
V petek sem pa nabavil EQUIP-ov AvtoPolnilec za iPhone/iPod-e z dodatnim vtikačom za USB.
Menil sem, da bom z uporabo priloženega kabla k telefonu brez problema polnil telefon v avtu, pa sedaj zadeva ne laufa.
Ne vem ali je avto polnilec v okvari? ali pa gre za neprimern kabl?
Kakšen komentar?

St235 ::
Meni brez težav dela na xperia x1. Mam tist kabelček usb-mini usb, potem ga pa vtaknem ali v napajalnik 220v ali pa v 12v v avtu. A ihpone ti pravilno polni? Znal ib bit problem v tem, da je tisti polnilnik namenjen striktno ipodom. Ker ipod naprimer se ne pusti polnit drugje kot na uradnih polnilcih. Lahko da to velja tudi za original polnilce in polnijo samo ipode.

TyKee ::
Gre za eQuip-ovo igračko z USB priključkom ter iPod konektorjem na iztegljivi vrvici.
Dvomim da je tu karkoli vezja noter, ki bi preprečevalo kakršne koli neuradne in uradne polnilce.
Moram ju3 iPod še probat dat filat gor... če bo tam kaj prikazalo.
Dvomim da je tu karkoli vezja noter, ki bi preprečevalo kakršne koli neuradne in uradne polnilce.
Moram ju3 iPod še probat dat filat gor... če bo tam kaj prikazalo.

JanK ::
Ker ipod naprimer se ne pusti polnit drugje kot na uradnih polnilcih. Lahko da to velja tudi za original polnilce in polnijo samo ipode.
Aja? Od punce iPod se polni na Altec Lansing zvocnikih, ajd, recimo, da je to uradno. Ampak polni se tudi na enem popolnoma no-name 220V->USB 5V pretvorniku - skatla z 220V bananami in USB vticnico.
Sprasujem se kako bi lahko sploh neka naprava detektirala kaksne sorte USB izvor napetosti je na drugi strani?

Pyr0Beast ::
Data linije.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V pripravi enotni standard za polnilce prenosnih računalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 29090 (26188) | Limit-sky |
» | Polnilec za iPod TouchOddelek: Kaj kupiti | 3648 (3485) | mirkuma |
» | Izdelava USB pover adapterja za iPodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4743 (3588) | Sc0ut |
» | Napajalnik za iPodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1794 (1553) | slapi |
» | homemade adapter za iPod miniOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3146 (2471) | Nejc Pintar |