Forum » Igre » FIFA 05
FIFA 05
trinajst13 ::
Živjo,
imam težavo, da ko poskušam zagnt fifo 05 mi napiše- Cannot locate the CD-ROM. CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and restart the game.
Igrca je original.
imam težavo, da ko poskušam zagnt fifo 05 mi napiše- Cannot locate the CD-ROM. CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and restart the game.
Igrca je original.
LuGi ::
Ti je lepo napisalo " CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software"
Izklopi "Deamontools" oz ostale programi ki ti emulirajo CD/DVD
Izklopi "Deamontools" oz ostale programi ki ti emulirajo CD/DVD
daemtools nimam, sem pa mal pogledal pa sem videl, da tud clone CD emulira cd/dvd pa sm ga odstranu pa mi še vedno ne dela. Drucga pa nimam tko da ne vem kaj bi še lahko naredil...
Poglejte, saj vem da je bilo že veliko napisanega na to temo ampak sem vse prebral, pa mi igrca še vedno ne dela. Odinštaliral sem clone cd, daemon tools nimam, kaj bi še lahko bilo? Pa res prosim, če mi lahko kdo pomaga.
nejcpirc ::
Pojdi v ControlPanel -System - Hardware - Device manager in še tam poglej pod DVD/CD-ROM, če je tam prikazana še kakšna naprava poleg tvojega CD/DVDja in ga odstrani
nuclear ::
reči bratu naj ti povleče iso iz interneta in mountaj.. če imaš original, tako ali tako ne delaš nobenemu škode :) verjetno je cedejka šla.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | problem z špilomOddelek: Igre | 1089 (995) | Tr0n |
» | v igri reset kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1104) | pivo |
» | Ne dela igra zaradi emulation software?Oddelek: Pomoč in nasveti | 929 (861) | 5er--> |
» | Problemi zaradi Daemon Tool.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2402 (2144) | Utk |
⊘ | True CrimeOddelek: Igre | 1201 (1031) | Gandalfar |