Forum » Pomoč in nasveti » Acer Aspire 5520G težava
Acer Aspire 5520G težava
butec ::
prenosnik se zažene in za 5 sekund ugasne, se sam ponovno zažene in ugasne ..... tako dolgo dokler ne odstranim baterije
sem našel ljudi s isto težavo
in rešitev, ki jo ponuja
preden se lotim zadeve me zanima vaše mnenje
nima garancije, serviser je rekel, da je najverjetneje plošča , popravilo cca 400 € ( se ne splača)
sem našel ljudi s isto težavo
in rešitev, ki jo ponuja
preden se lotim zadeve me zanima vaše mnenje
nima garancije, serviser je rekel, da je najverjetneje plošča , popravilo cca 400 € ( se ne splača)
popster ::
Če sem prav razumel video (malo dolg -glej odpiranje teme) se stvar popravi samo z pihajnjem toplega zraka na čip?! To je malo banalno saj se morajo čipi toplotno raztezat in delat v vsakem primeru. Mogoče ga lahko probaš dat v zmrzovalnik potem, je podobna fora. Če res dela boš pa najbolje ugotovil od odzivov na youtubu, itd.
butec ::
zadeva deluje, uporabil sem navaden fen 3 min in prenosnik je oživel :)
težava se ponovi za 3 do 4 dni, ponovim postopek in ponovno oživi, ne upam segrevat dalj časa, da nebi pregrel katere komponente v bližini.
težava se ponovi za 3 do 4 dni, ponovim postopek in ponovno oživi, ne upam segrevat dalj časa, da nebi pregrel katere komponente v bližini.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC Volan in avtomobilska igra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 15089 (5929) | phnj90 |
» | intel pentuim dual core x64?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2495 (2038) | Domini tm |
» | XP REINSTAL ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 945 (507) | Yacked2 |
» | Izšla Opera 11.10Oddelek: Novice / Brskalniki | 8416 (6958) | sidd |
» | Prenosnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3316 (2875) | Pyr0Beast |