Forum » Mobilne tehnologije » Prihod telefonov v prodajo
Prihod telefonov v prodajo
Mare3 ::
Zanima me če ima kdo informacije kateri novi telefoni bodo kmalu prišli v Simobil. Nameravam kupiti nov telefon in me zanima kateri bodo in kdaj bodo v Simobilu. LP

popster ::
Heh to boš pa težko izvedel ker je inside informacija. Lahko ugotoviš kateri telefoni prihajajo(engadget - mobile), ne moreš pa ugotovit s kom bo podpisal simobil.
Mare3 ::
Aja škoda pol. Sm mislu da majo tko kakšne napovedi pa to, pa zgleda nimajo :) To kateri telefoni odo kmal prišli na trg mi niti ne koristi preveč ker če ga ne bo v simobilu mi tko ne pomaga nč... Hvala vseeno!
djordjevic ::
Frišne napovedi in prihodi so običajno najprej na simobilovi facebook strani.
No grave is deep enough to keep us in chains.
blackbfm ::
Greš v italijo in ga imaš v enem dnevu..sicer zdej je bolj nedobavljiv ampak čez kakšen mesec bo pa sigurno že. Tistih "sanj" ne boš dočaku pomoje :D
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | kateri telefonOddelek: Pomoč in nasveti | 2373 (1928) | iloveboobz |
| » | SiMobil / Praznični PaketOddelek: Kaj kupiti | 3272 (2431) | c00L3r |
| » | Še kdo tu pa tam ne prejme kagega sms-ja?Oddelek: Mobilne tehnologije | 8577 (7792) | Apple |
| » | Kateri mobitel v rangu Galaxy Ace-a se še splača?Oddelek: Kaj kupiti | 12214 (11533) | mokasin |
| » | Težave z baterijo v iPhone 4S (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 33851 (28140) | Spock83 |