Forum » Izdelava spletišč » gostovanje, povezave, ...
gostovanje, povezave, ...
i33a ::
Naredil bom spletno stran z JobberBase. Ker hočem zastonj gostovanje bom verjetno izbral 000webhost ker imam z tem gostovanjem dobre izkušnje(nobenih težav).
Zanima me le če bom na 000webhost lahko naložil in zadovoljivo poganjal JobberBase?
Naredil bi še več spletnih strani na katerih bi dodal direktne povezave do spletne strani z JobberBase.
Katero html kodo moram vnesti da bi mi spletno stran preusmerilo karseda hitro ter brez klikanja.
Zanima me le če bom na 000webhost lahko naložil in zadovoljivo poganjal JobberBase?
Naredil bi še več spletnih strani na katerih bi dodal direktne povezave do spletne strani z JobberBase.
Katero html kodo moram vnesti da bi mi spletno stran preusmerilo karseda hitro ter brez klikanja.
popster ::
http://www.farscan.com/blogs/2009/03/jo...
zgleda da sta kompatibilna
-za linkanje bo bolj pomagalo če boš naredil pravo reklamo
-googlaj za quick redirict
Odpiranje nove teme na forumu
zgleda da sta kompatibilna
-za linkanje bo bolj pomagalo če boš naredil pravo reklamo
-googlaj za quick redirict
Odpiranje nove teme na forumu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stran na lastnem serverjuOddelek: Pomoč in nasveti | 3312 (2820) | #000000 |
» | Kako naj naložim datoteke na novo domeno?Oddelek: Izdelava spletišč | 940 (795) | neoserv |
» | težava pri povezavi z serverjemOddelek: Izdelava spletišč | 703 (637) | Tody |
» | Kam zastonj postaviti spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 5782 (4818) | mrktngr |
» | Zastonj strežnik za spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2380 (2047) | martincek1 |