Forum » Mobilne tehnologije » Yahoo mail nastavitve
Yahoo mail nastavitve
mojsterleo ::
Lp!
Zanima me, če kdo ve kako nastaviti Yahoo mail, da dela. Konkretno na nokia 5230 preko nokia mail. Default nastavitve namrec ne delajo, na netu pa sem spraskal neke podatke, ki pa delajo samo za posiljanje, za prejemanje pa ne. Ko skusam prejemati, me vsakic poslje na login screen. Ce bi kdo napisal tocne (delujoce nastavitve) bi bil hvalezen. Torej streznik, port, varnost ipd.
hvala
Zanima me, če kdo ve kako nastaviti Yahoo mail, da dela. Konkretno na nokia 5230 preko nokia mail. Default nastavitve namrec ne delajo, na netu pa sem spraskal neke podatke, ki pa delajo samo za posiljanje, za prejemanje pa ne. Ko skusam prejemati, me vsakic poslje na login screen. Ce bi kdo napisal tocne (delujoce nastavitve) bi bil hvalezen. Torej streznik, port, varnost ipd.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2521 (2290) | jukoz |
» | Nokia N900 novi FW!Oddelek: Mobilne tehnologije | 4889 (4141) | koro13 |
» | A se je Mobitelu zmešalo? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9544 (7699) | Matwic |
» | Nokia obljublja prenovo vmesnika SymbianaOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 3945 (2543) | GizmoX |
» | e-mail na NokiiOddelek: Mobilne tehnologije | 1224 (1125) | ABX |